Místo na disku

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Filip12 | ned pro 13, 2009 1:41 pm

Místo na disku

Dobrý den,chci se zeptat mam vážný problém : Koupil jsem si navigaci za dva tisice z itunes ale nejde mi to stahnou pise mi to ze to bylo pozastaveny a ze je plnej disk tak se chci zeptat jak mam udelat aby se mi to stahovalo na disk D protze na disku C nemam misto a nic tam smazat nemuzu tak jestli to nejde nekde v nasteveni prepnout predem diky za odpoved

TommyS | ned pro 13, 2009 1:45 pm

Re: Místo na disku

Nebylo by jednoduší ty složky z C přesunout do D? :wink:

Filip12 | ned pro 13, 2009 1:52 pm

ale ja to mam roztridene kvuli praci takze bych volil variantu prenastaveni v itunes jestli to jde napiste prosim

TommyS | ned pro 13, 2009 1:55 pm

Edit :arrow: ´Preferences :arrow: Advanced :arrow: iTunes media folder location

Paly | ned pro 13, 2009 1:56 pm

Na chvilku zabudni na pracu, nech ti dotaha tu navigaciu a potom si to uz vies nastavit v nastaveniach iTunes. Na Macu to je v iTunes -> Preference -> Advanced. Ako to je vo widlach netusim :)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

TommyS | ned pro 13, 2009 1:57 pm

Paly zrovna jsem to upravoval a ty jsi mě předběhl :lol:

Filip12 | ned pro 13, 2009 2:51 pm

nejde mi to a to uz sem to nastavil n disk D pise mi to :There was a problem downloading Mobil maps europe.The disk you are attempting to use is full Removing files and emptying the recycle ...............

Pls poradte mi jeste jednou sem uplne na nervy :( :( :( :(

ted sem udelal dalsi chybu uz sem to nyvydrzel a vyv¨tvoril na disku D slozku apple a tu knihovnu sem z C sem tam presunul ale z itunes se mi vsechno vymazalo-pisnicky aplikace a ta navigace se mi navic stahuje do C ikdyz sem to udelal v tom nastaveni tak to nak nejde pls poradte jak mam obnovit knihovnu a presmerovat celou knihovnu do D aby se mi to stahovalo

Uživatelský avatar Tea Racer | ned pro 13, 2009 3:03 pm

Zkus z "C" vymazat soubory obnoveni systemu, vyčistění hdd, zmensit velikost koše nebo swapu.
Nebo rovnou celou knihovnu itunes presun jinam...
odkaz
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Filip12 | ned pro 13, 2009 3:13 pm

ok ale jak mam udelat aby se mi ty aplikace ukladaly na D do knihovny ??? vzal sem cely itunes a dal ho na disk D a ted sem dal importovat a nacita se mi to cely ale ted hlavne chi aby se mi vsechny aplikace stahovali uz do ty knihovny na D

Uživatelský avatar Tea Racer | ned pro 13, 2009 4:14 pm

No to by právě teď už meli. Napis jak to dopadlo.

Moderator fóra
Moderator fóra

Filip12 | ned pro 13, 2009 9:14 pm

takze situace se ma takto: Ja sem presunul itunes na disk D ale na disku C to tu knihovnu furt mam a mam to i na D vse se mi vymazalo a tak sem dal importovat a hudbu tam uz mam ale zas tam nejsou aplikace a ta navigace je v pulce stazeni ale ta se stahuje do C pls poradte jak to mam nastavit tam to nefunguje Edit Preferences Advanced iTunes media folder location to sem udelal ale furt se to stahuje na to C tam sem uvolnil misto ale tam to nehci tak napiste pls

Uživatelský avatar House_MD | ned pro 13, 2009 9:25 pm

Tady sem si vzpomněl na lamera :-D
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

Filip12 | ned pro 13, 2009 9:38 pm

hm to je hezký že sis vzpomel ale ja sem docela dost na nervy prosim napiste co mam delat

Uživatelský avatar Tea Racer | ned pro 13, 2009 9:54 pm

Jestli jsi to delal dle toho návodu tak to není možné, jak jsi postupoval?

Moderator fóra
Moderator fóra

Filip12 | ned pro 13, 2009 10:16 pm

takze nejdrive sem si koupil tu navigaci psalo mi to There was a problem downloading Mobil maps europe.The disk you are attempting to use is full Removing files and emptying the recycle ...............Z toho jsem vyvodil ze je malo mista na disku coz souhlasilo ale ja to musim mit rostridene na C disk a D disk kvuli praci(me firme) pak jsem udelal toto Edit :arrow: ´Preferences :arrow: Advanced :arrow: iTunes media folder location to nezabralo tak jsem presunul cele itunes na disk D ale na disku C to zustalo a navic se mi v itunes smazla hudba a aplikace tak sem dal import a hudba se mi vratlia ale aplikace tam uz nemam ale v ty dobe uz se mi zacla navigace stahovat ale kdyz sem se kouknul tak se mi stahovala na disk C coz nechci samozrejme a ted sem to zastavil a pisu na toto forum o pomoc :(

ted sem dal sychnronizovat a aplikace uz tam mam ted stahuju tu navigaci n disk C tam to stahnu ale potrebuju poradit jak to mam udelat aby se mi APLIKACE ukladaly na na disk D do ty novy knihovny prosiiiiim napiste

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika