T-Mobile ma 3G v Praze

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar djha53k | čtv pro 10, 2009 1:05 pm

T-Mobile ma 3G v Praze

T-Mobile ma 3G v Praze

T-Mobile zahajuje testovací provoz 3G sítě

K testování se mohou připojit sami zákazníci T-Mobile ? stačí se zaregistrovat pomocí bezplatné SMS ve tvaru 3G A, kterou odešlou na telefonní číslo 4902; deaktivaci lze provést obdobně: 3G D na 4902.

Od TM prisla sms, ze pry zitra, ale uz asi za 2hod se na iP3G objevila tahle divna zprava:
Obrázek

Pote nasledovala jeste otazda zda akceptuji prenastaveni simky do modu 3G, tenhle screen jsem bohuzel v navalu radosti zapomnel udelat :oops:

A pak uz jen stacilo v nastaveni zapnout 3G a:
Obrázek

A nakonec jeste musite restart iP3G :idea:

/edit: tak prvni poznamka po 15min pouzivani. Spustil jsem VPN, pripojil se do prace, dal aktualizovat Inbox a 3G spadlo a uz 10min znovu nenajelo... no holt testovaci provoz :roll:
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

mrzic | čtv pro 10, 2009 1:26 pm

Re: T-Mobile ma 3G v Praze

Tu zprávu s tónem jsem taky dostal. Je to nějaká reklama na jejich portál. Mě to pak nabídlo stažení " jede jede mašinka".
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 10.15
iPhone X, iOS 13
Apple Watch 4 Nike+, watchOS 6
Apple TV4
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar djha53k | čtv pro 10, 2009 9:19 pm

Takze hodnoceni po puldenim (ne)pouzivani.

Na Nam. Republiky nefunguje vubec, nebo tak casto padlo, ze to iP3G vzdal, nevim...

Na jiznaku (Zabehlice) funguje v Safari OK, ale jakmile pustim email nebo VPN tak se odporouci...
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Laqos | pát pro 18, 2009 10:42 pm

mě to teda běhá ale mam smůlu že bydlim přesně na okraji signálu :arrow: takže musim mrznout na balkóně :D

rdx | úte pro 22, 2009 1:31 pm

Ja si pro zmenu neza3Géčkuju vubec, pac mam pry starou SIMku a musim si pockat na ostry provoz :)
Host
Host

Uživatelský avatar djha53k | stř pro 23, 2009 1:18 pm

takze jsem to temer vzdal. prepinam iP3G na 3G jen dyz surfuju v safari. jinak to nema vubec cenu. neustale to pada zpet na E a zere to desne baterku
SG G6
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

sir.azazel | pát led 08, 2010 6:51 pm

3 G signal mozno chytit v hradci králové u mc na okruhu, maximalni rychlost pustena ja 2Mb/s ale mam pocit ze iPhone stejne vic nepusti:-D ale na pripojeni notasu i stahovani bezva, nepada a provoz je stabilni

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika