Jirkus: Ale ty to stále nechápeš, nikdo se s Tebou nehádá. Ty stále opakuješ něco dokola o Tvém IP. Ano znovu píší že tu nekdo rikal že Vodafone toto dělá, že preruší datový tok. Ale to nemení nic na tom že jde bud volat nebo serfovat. Už to prosím chápeš? Jak se chová Tvuj IP je diskutabilní, mě třeba u 02 když opravdu stahuji nepreřuší nic. Jestli se Ti chce tak to dohledej na webu operátora v Tvem případe Vodafone že to tak funguje. To že Ti jeden telefon prerusí a zazvoní je taky diskutabilní, treba v okamzik hovoru jen " čekal na data ". Jsi v tom pripade stejne jediný a " jedna vlaštovka jaro nedělá že? ". Ale házet vinu na iPhone aniž by jsi vedel na 100% že to je jím ( když jsi jediny, může to byt nastavením, verzí FW, nebo něčím jinym, treba tim okamžikem stahovani ) to mi prijde trochu střílení. Znovu opakuji co jsem řekl, jde jen jedno bud GPRS/EDGE nebo volaní. Jak to mají operátori a jednotlive telefony mi tu nikdo ověřeně nedal....
Rád bych tu předešel nejakým utokům na osobu, nebo urážkám. Ty jsi začal Tvým postem ( tak jeste jednou pro Tea Racera ) a já reagoval, ale ted se mi to přestává líbit. Pokud nám sem nedáš pádný důkaz tak je tvuj IP maximálně anomálie, když tvrdíš ze Vodafone umi prerusit stahovani po gprs nebo edge a prepnout na hovor... Možná je jiny telefon tak nastaven, u 02 to nikdy nefungovalo, a overit jestli opravdu v ten okamžik nebylo minimální stahováni přerušeno už je asi mimo nejake meření. Co kdyby jsi to knzultoval s operátorem a pak nám sem hodil vaši konverzaci? Docela by me to zajímalo, když ti ostatním od Vodafone pry funguje.

Jinak nic ve zlém.