Problém z 3G

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

tej0 | úte úno 23, 2010 12:07 pm

Problém z 3G

Zdravím,
mám problém s připojením na sit 3G. Telefon se mi normálně připojí na GPRS i edge, ale jakmile aktivuji 3G tak ztratim sit a iPhone nenajde operátora a potom se objeví zadna služba. Mám internet v mobilu od O2 a jsem z ostravy takže pokryti 3G by mělo byt v pořádku. Mám fw 3.0 a JB. Nevite co
s tím muže byt? Restart ani zap/vyp letového režimu ani obnovení továrních nastavení nepomohlo.
EDIT
Tak i po oficialnim unlocku od O2 uk mi nejde připojeni na 3G sit. Mám oficialni fw 3.1.3 bez JB. Zkoušel jsem několikrát restart a obnovení nataveni ale porad nic. Vzdycky když se dostanu někde kde je 3G okamžitě se mi objeví žádná služba a telefon nenajde sit. WiFi edge i GPRS funguje v pohode. Myslíte ze je to HW problém ?

Shark NX | ned bře 14, 2010 12:37 am

Re: Problém z 3G

Zapni 3G rezim a vypni iPhone ... Potom ho skus zapnut a ak nenajde vobec siet tak by som videl problem v SIM Karte.
Mal som staru SIMku od Orange ktora nepodporovala 3G (Ani HTC TyTn I/II mi nezapol 3G) a robila mi rovnaky problem.
Skus inu SIMku.

Juramac | ned bře 14, 2010 8:17 am

Re: Problém z 3G

Souhlasim, take bych to videl v SIM karte. Zasel bych do O2 a pozadal je o novou . V telefonu to nebude, kdyz v jinych sitich normalne funguje....

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika