3G nonjb - straca signal

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Šális | pon bře 15, 2010 6:27 pm

3G nonjb - straca signal

Zdravím všechny kdo mi dokážou pomoci. Mám iPhone 3G 8GB koupený od t-mobile, firmware 3.1.3 bez JB. Ze dne na den sem ztratil signál a už se nechytl... Po vložení sim dlouho hledá, nakonec napíše "žádná služba".
Když najedu na "nastavení-->operátor" tak mi to síť najde, automaticky se ale nepřipojí a když zadám ruční nastavení, tak mi to hodí chybovou hlášku "Síť ztracena - Vybraná mobilní síť již není k dispozici"
Dával jsem ho na reklamaci, slavnej t-mobile mi ji neuznal s odůvodněním že pod lupou našli škrábanec a z toho usoudili že mi spadl. NIKDY sem ho ani neměl v kapse kde by se prohnul, natož aby mi spadl na zem. Nevěřím servisům kde člověku nakukají cokoli jen aby z něj vyždímali prachy. Proto hledám radu a pomoc tady.
Prosím, má někdo podobnej problém? Existuje řešení? Půjdu klidně i do JB, hlavně když mazla rozchodím.
Předem děkuji za rady.
Jirka

Uživatelský avatar makatch | úte bře 16, 2010 7:57 pm

Re: prosím poraďte

Tipoval by som problém so sim kartou.
iPod, iPhone and iPad Firmware Download

MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar rony | úte bře 16, 2010 8:30 pm

Re: 3G nonjb - straca signal

skus inu sim kartu toho isteho operatora a ked nic, tak zobrat papiere a reklamovat.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

TommyS | úte bře 16, 2010 8:45 pm

A co takhle zkusit restore? :)

Šális | úte bře 16, 2010 11:19 pm

Reklamaci mi neuznali kvůli tomu škrábanci.. Jinou sim jsem zkoušel. A nejednu-s tím samým výsledkem. Pořád bez signálu. Sem guma! :) restore mě nenapadl. Jako celkovej, jen sem asi 2x udělal restore sítě. Ovšem taky bez výsledku.. To zkusím a dám vědet. Každopádně díky za radu! :)

TommyS | stř bře 17, 2010 8:17 am

Ať se Ti to povede :)

Šális | stř bře 17, 2010 9:53 am

No, tak sem v koncích... Pro jistotu sem celkovej restore udělal 5x a stále ten samý problém.. Není možný že třeba shořela GSM anténa? Ale ta je tuším propojená s Wifi a ta šlape jak má.. GPS a BT taky bez problémů. Tak to vypadá že mám z telefonu iPod... :-(

emenem | pon dub 05, 2010 6:25 pm

Mam stejny problem. Chtel jsem se zeptat, zda jsi uz vyresil nejakym zpusobem ten problem. Dej vedet. Dik

Uživatelský avatar h4wk3y | pon dub 05, 2010 10:35 pm

Pokud ti opravdu nespadl, tak resit pisemne pres T-mobile, ze ti nebyla uznana zaruka, ze ses verny zakaznik a takove ty kecy.... a poslat nekam co nejvejs...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
iPhone expert
iPhone expert

Šális | úte dub 06, 2010 6:34 pm

Vyřešil-nevyřešil... :( Vyměnit vadnou součástku není problém. Jen vědět kterou...

Jinak s t-mobile se nic řešit nedá, protože jsem to měl v jejich značkovým servisu. 2x!!! Ukecal sem je, ať to tam pošlou ještě jednou, že závada nevznikla mechanicky. A ti trotlové to poslali z5 s tím samým vyjádřením- "je tam škrábanec, telefon spadnul..."

dudyp | sob kvě 15, 2010 9:53 pm

mám stejný problém a v servisu mi řekli že mám v iphonu oxidaci...
Host
Host

Šális | pon kvě 17, 2010 2:02 pm

Tak na tu oxidaci by se snad měla vztahovat záruka ne? Teda pokud jsi iP nenamočil.

Rozki | pon srp 09, 2010 9:51 pm

Aj ja mam presne ten isty problem zajtra idem do T-mobile reklamovat som zvedavy akot to dopadne...lebo fakt ani 4 krat DFU restore nepomohol takze do mu si byt HW chyba...no uvidime

Edit: po 2 tyzdnoch mi ho vratili a kvoli padu mi neuznali zaruku, chyba je vraj v spojoch (studene) a chcu aby som zaplatil 311 Eur za novy swap modul

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika