Problém s EDGE VYŘEŠENO

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

smajdy | čtv zář 16, 2010 9:39 pm

Problém s EDGE VYŘEŠENO

Zdravím, mám problém s připojením k internetu přes EDGE.. tento problém jsem po 12 hodinovým snažení vyřešil, ale jen na půl.. když udělám restore internet funguje, ale pokud vyvolám zálohu, tak zase nefunguje - tudíž bude (podle mého názoru) problém v nějakým x.plist , kde bude zakázaný EDGE.. Chci se zeptat, jestli jde vyvolat záloha pomocí nějaké programu, který vyvolá jen Kontakty,SMS,Poznámky a Kalendář, aby se tam nenahráli aji ty ostatní věci, v kterých bude to blokování EDGE. děkuji
Host
Host

Uživatelský avatar rony | čtv zář 16, 2010 9:48 pm

Re: Problém s EDGE

tak nerob restore from backup. a bud tej lasky a KLIKNI si na taky odkaz, ze NAVODY. Ked tam nenajdes, tak este skus OSTATNE NAVODY.

ps: clovek, co si nesyncuje kontakty(!!!) s nejakym programom v pocitaci si nezasluzi nic, len prist o tu svoju domnelu fiktivnu zalohu, co robi iTunes. Aj to najdes v Navodoch.

Garantujem ti, ze je tam VSETKO, na co sa pytas. Uz by si to mal precitane, keby si tam klikol.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

smajdy | čtv zář 16, 2010 9:51 pm

a odkud mám teda po kompletním restoru telefonu vytáhnout ty kontakty,atd ?
nemám žádnou jinou zálohu, která by byla funkční..
pročetl jsem forum, našel jsem kde aji přímo názvy přímo kontaktu,sms, ale nenašel jsem nikde jak nahraju do iphonu pouze to co chci..(v mém případě kontakty,poznámky...)
Host
Host

Uživatelský avatar Metalgirl | čtv zář 16, 2010 9:56 pm

Máš to v návodech, přesně to, co chceš. Poradím ti Outlook + iTunes je správná volba.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar Barberry.pha | čtv zář 16, 2010 10:04 pm

Problém s EDGE

A tedka mas v iphonu kontakty a poznamky? Dostan do phonu zalohu kde mas kontakty ale nejde ti ten edge, udelej dle navodu co ti dal odkaz rony zalohu kontaktu ,kalendare a poznamek nejlepe s outlookem, a az to budes mit zalohovany i mimo itunes tak pak muzes udelat restore bez obnovy a pri prihlaseni jako novy se te to zepta s cim chces synch a nabidne to moznost s outlookem a dostanes vse hned zpatky do cisteho phonu.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

smajdy | čtv zář 16, 2010 11:11 pm

nečekal jsem, že je to zase tak jednoduchý - hledal jsem v tom něco obtížnějšího.. děkuji za pomoc. mužeš lock!

Tak tedy lock. Metalgirl
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika