zdravim vsetkych!
nemam nejako skusenosti s iphonami mam asi mesiac iP5-iOS9.2(model 1429-global.GSM a CDMA)dostal som ho od znameho z usa...pouzivany v sieti verizon.
mobil nieje blokovany operatorom.
ja pouzivam kartu od telekomu Sk aj s datovou sluzbou a telefon sa nedokaze pripojit na ine mobilne data iba stale edge. aj ked prepnem v nastaveniach na 3G alebo 4G.(som v pokryti signalom 3G,4G-testovana sim v inom mobile)
skusal som to riesit:reset siete,restore-novy iphone,telefonatom na servis.centr-----vymena novej SIM,instalovanie cellular profilu zo stranky ulockit.co.nz a ziadna zmena.
prepokladal som ze telefon bude mat problem s frekvenciaami siete az pokial som vlozil manzelkinu sim od ORANGE tak nabehlo 3G-plny signal,,,potom som skusil aj O2 ale napriek slabemu pokrytiu len edge.
neviem teda ci je to vlastnost konkretne tohto daneho typu alebo bude zla antena,,ked operator mi akekolvek problemy z ich strany vyvratil.
neviem co mam este urobit.ako tak som googlil hladal na fore ale nepohol som sa nikde, ak by vas nieco napadlo co sa da este urobit(otestovat)napiste,,,vdaka

Nevíte někdo čím by to mohlo být? Zkoušel jsem Hard reset, Reset síťových nastavení, ale je to pořád stejné. Snažil jsem se vygooglit, jestli nemá někdo obdobný problém, ale bez úspěchu.