Internet u T-mobile

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar libco | úte lis 10, 2009 8:21 pm

Re: Internet u T-mobile

Neviem či ti to pomôže, ale môžeš mať vypnuté všetko okrem wifi, a keď budeš potrebovať EDGE alebo 3G, tak si to na ten čas zapneš a potom zase vypneš.

Obrázek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

lukashalm | úte lis 10, 2009 8:39 pm

1. nemám JB phone
2. v novým softu 3.0 není možnost vypnout edge (žádné nastavení APN a podobně) takže je stále aktivní.

Prozatím jsem o vyřešil tk, že jsem zrušil surf&mail+ a deaktivoval úplně gprs přes operátora, takže se nemusím bát že by se samovolně připojil. To ale moc problém neřeší :(

jeenik | stř lis 11, 2009 6:34 am

Jsem pro zformulování stížnosti a její podání na ČTÚ
iPhone X 256GB - T-Mobile (iOS 12.x), iPad Pro 10.5 cellular 512GB (iOS 12.x), Apple TV 4, AW 4
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

gurke | stř lis 11, 2009 10:26 am

Tmo jsou *****. Jdete k vodafonu nebo o2. Viz muj post nahore ;)

Trocha slušnosti neuškodí. Beavers.

lukashalm | stř lis 11, 2009 10:28 am

Problém je, že mě u nich drží až do konce srpna smlouva a nechtějí mi ji rozvázat.

wanoce | pát lis 13, 2009 9:36 am

Tak už mi taky začaly chodit "podivné" výpisy, kde si T-mobile účtuje data navíc, např: 212,- za 3,5MB. Využívám tarifu Surf&MAil+ - tarif využívám 15měsíců. Po rozhovoru s operátorem jsem se dozvěděl, že mi jsou účtovány např: stažení přílohy přes pop3, přitom se u tarifu jesně uvádí "Neomezený přístup k e-mailu zdarma v rámci zvýhodnění Surf&Mail+ je platný pro příjem a odesílání pošty prostřednictvím protokolů
POP3
"
Nebyl jsem z rozhovoru s operátorem moudrý a vydal jsem se do oficiální prodejny. Nikdo z přítomných prodavačů mi nebyl schopný vysvětlit co patří do mého tarifu v rámci FUPa co je účtováno zvlášť. Dozvěděl jsem se však, že mi nově mohou účtovat i podkladové mapy pro google Maps (neúčtujou to vždy, jen občas a nikdo mi nebyl schopen vysvětlit kdy účtují, kdy ne a proč jen někdy). Dále jsem se dozvěděl, že nově nejspíš nespadá sledování YOUTUBE přes EDGE do limitu FUP a platí se (ikdyž ani tímhle si nebyly na 100% jistí)! Pouze se mnou sepsali reklamaci, že se mi ozve někdo kdo tomu rozumí. Z domu jsem pro jistotu sepsal reklamaci znova a podrobně. Teď čekám na odpověď.

Nejraději, bych změnil operátora, ale bohužel smlouva mi končí až za rok (800,- měsíční minimum co musím provolat, respektivně 2400,- za trimestr.)
Pokud mi nabídnou tarif za 831,- jako student ho odmítnu, stejně tak nechci platit 240,- za tarif, kde mi můžou účtovat navíc 60,-/MB navíc jak se jim zlíbí. Ocitám se v situaci, kde neznám východisko. Bohužel to vypadá, že zatím zruším veškeré internetové tarifi, zakážu EDGE a dokud si nepořídím nový telefon pro T-mobile a nového operátora pro iPhone budu online pouze po wifi.

FU.CK OF T-MOBILE

Pokud mi někdo může poradit, budu vděčný, za každou radu. Pište PM. Dík

lukashalm | pát lis 13, 2009 11:04 am

Jsem na tom úplně stejně jako ty. Určitě potom napiš co ti odepsali na tvojí reklamaci. Mě napsali že na vyúčtování po "důkladném" prozkoumání nenašli nic neobvyklýho a že smlouva mi končí taky až za rok a že mi ji nemůžou zrušit.

Uživatelský avatar Petrt | pát pro 11, 2009 7:20 pm

Taková lama otázka (zatím ji nemůžu nikde vygooglit).
Kupoval jsem v září 2008 iPhone a v rámci smlouvy mi dala slečna speciální nabídku Surf&Mail Promo za 100Kč/měsíc. Tehdy mi říkala (a tuším jsem to i někde četl), že tato akce je po dobu závazku s telefonem (2 roky). Teď jsem zjistil, že mi v posledních 3 vyučtováních inkasují za tento datový tarif 199Kč bez DPH. Na infolince mi poradili akorát reklamaci, ve smlouvě mám pouze zmíňku o Promo akci a nic víc. Vypadá to, že byla platná pouze 1 rok, ale teď o ní nemůžu najít vůbec nic.

Mimochodem, za přenesená data jsem za těch 15 měsíců nikdy nic neplatil.

edit 15.12: v době původního dotazu jsem prolezl internet a našel několik dokumentů informujících o akci z té doby. Nikde bohužel nebyla uvedena doba trvání teto akce. Napsal jsem tedy reklamaci na T-Mobile a dnes mi došlo vyrozumění s omluvou a informace o vrácení přeplatků. Takže tehdy platná akce byla na dobu trvání 2 letého závazku. Snad se to bude někomu hodit.
iPhone Xs Silver Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad 2018 TV 2015
iPhone expert
iPhone expert

McColgan | čtv pro 17, 2009 3:34 pm

tak opět mi přišlo vysoké vyúčtování...
Na infolince mi rekli ze bohuzel že se telefon pripojuje... ale že by si stahoval 170MB aktualizací mi prijde divny...

Dal mi na infolince rekli abych si zkusil najit nejaky program v appstoru nejaky firewall... nevite nekdo jestli neco takovyho existuje ? Treba i v Cydii ?

Dal mi rekli ze na jaro pripravujou zmenu datovych tarifu... tak uvidime...

no kdyz v SB setting vypnu GPRS a 3G EDGE tak internet nejde ale to neresi muj problem... prece jen maily a surfování bych bral ... :-)

Uživatelský avatar Petrt | čtv pro 17, 2009 10:21 pm

Já vám asi s těmi daty nerozumím. Za těch 15 měsíců jsem za data nezaplatil navíc ani korunu (ICQ, Skype, Počasí, Safari, VNC, synchro kalendáře využívám denně). Je kravina, aby váš iPhone prováděl nějakou skrytou aktualizaci a můj ne (a kamarádka taky platí pouze daný paušál a nic víc).

Podrobné technické vysvětlení datových tarifů jsem na webu T-Mobile nenašel (a doteď nechápu co jsou "neomezené" protokoly a k čemu je 100MB FUP - zda se po jeho překročení sníží rychlost a nebo se začne platit).

Osobně bych to reklamoval stylem chyby T-Mobilu, že mě na skrytou vlastnost noční aktualizace neupozornil. Chápu to z jeho strany jako pokus o podvod a protože on uvádí tento výrobek na český trh, tak on musí zajistit jeho podporu (koupil jsem jej u něj a ne někde jinde). Buď ať má tyto data zdarma nebo ať mi zablokuje k těmto aktualizacím přístup.
iPhone Xs Silver Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad 2018 TV 2015
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar pajap | čtv pro 17, 2009 10:32 pm

S tímto problémem jsem zatočil pomocí tohoto návodu.
viewtopic.php?f=13&t=23072&p=200526&hilit=iphonenodata.com#p200526

Od té doby mám konečně nuly u odeslaných i přijatých datech. MMSky fungují.
T-Mobile mě tímto po 13 letech neskutečně nas..pííííííp
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Danica | ned led 03, 2010 10:49 am

ahoj. ja zatim iphona nemam ale mam moznost na jeho prejiti... mam u tmobile surfplus a NIKDY jsem nemela tyhle problemy na jinem founu... jsem nonstop na ICQ(taky jsem musela prepsat protokoly) stahuju aplikace z OVI(mam nokii), prochazim web, dokonce ani za asistovane GPS jsem NIkdy nic neplatila... mela jsem i chvili googlemapy a taky zadne data navic.... tak jak je mozne ze na iPhonu je tohle vsechno obracene? volala jsem operstorovi a ptala jsem se na to samovolne stahovani aktualizaci. ten mi rekl ze s to da pres iTunes zakazat.... tak vazne nevim... mam prejit nebo si nechat foun na kterem bezi vse ok?

BaX | ned led 03, 2010 3:09 pm

Rozhoduju se pro iP ale abych si ho koupil za nejakych 18 tisic a mesicne si priplacel dalsi 200-300 tak se ten telefon pekne prodrazi !
    iPhone 7+ 128GB
    iPad 2 WiFi 16GB iOS 7
Senior uživatel
Senior uživatel

Shark NX | stř led 27, 2010 1:50 pm

BaX tak sa vyprdni na cely T-Mobile.
Ja som od nich odisiel uz pomali pred tromi mesiacmi po tom som bol ich zakaznikom v ramci Pre-Paid karty.
Vedel som o tom ze si obcas radi stiahnu z kreditu a ked som surfoval, tak mi pravidelne klesal kredit ... Ale po korunach. Aj ked som mal zaplateny Surf+Mail.

To co ma zial najviac nastvalo bolo ich Strhavanie kreditu v Nocnych hodinach.
Nebolo pre nich problem mi stiahnut 900Kč/noc aj ked som mal vypnuty Telefon.
A na pocitadle sa hodnota dat nepohla. Len mi rano dosla SMS ze Lutuju ale musia mi zablokovat sluzby z dovodu minusoveho kreditu.
Vecer som siel spat s 800Kč na Karte ... Rano sa zobudim ... Zapnem telefon a -97Kč
Na centrale T-Mobilu mi neboli schopny povedat preco ... Len som si zavolal co najvyssie postavenu osobu ktora to bola schopna riesit.
Ako ospravedlnenie mi vratili 400Kč kreditu ... A jedine o co som ich poprosil je nech mi urychlene vybavia Prenos cisla k Vodafonu.

Od cca 25.10 som stastnym zakaznikom Vodafonu.
Za 680Kč mam Nabito 119 so Sluzbami Vodafone Student extra (69 Minut/365 SMS), Po svem, Pripojeni na Stalo (345Kč 3GB), Program Kamaradi (2cisla s Volanim a SMS zdarma) a mam po akychkolvek problemoch.

BaX | stř led 27, 2010 2:25 pm

Dekuji taky jsem nad tim uvazoval , ale jak to je kdyz mam iP od T-Mobileu a dam do toho SIMku z Vodafoneu ... Jde mi o MMSky a Internet (jestli se musi neco nastavovat , udelat restore nebo tak ) predem dekuji

EDIT : mrknete na TOTO , TM chysta nove tarify ! Jiz na tuto nedeli !
    iPhone 7+ 128GB
    iPad 2 WiFi 16GB iOS 7
Senior uživatel
Senior uživatel

Shark NX | stř led 27, 2010 5:03 pm

Nemusis ... On si sam stiahne nastavenia ... Ja som nic nemenil v iPhone a vsetko si sam nastavil on.

kingtheking | pon úno 15, 2010 4:34 pm

Tak mne také štve automatické stahování dat.
Napadla mne jedna věc, co se tak odhlásit z appstore aplikace v nastavení? Já měl vypnuté EDGE i v BossPrefs a stejně si to nějakým způsobem tahalo data.

Edit:
Tak mohu potvrdit, že poté co jsem se odhlásil z účtu (Nastaveni->Store->Odhlásit se) se razantně snížily přenesená data. Občas vás některá aplikace nutí se přihlásit do účtu - jako třeba Rolando2 a stahnou se tak nějaká data.

Každopádně ochrana v podobě zakázaných datových přenosů je na nic a telefon si stejně najde díru a stahuje jak se mu zlíbí...
Naposledy upravil kingtheking dne pon bře 22, 2010 5:08 pm, celkově upraveno 1

kenas | stř bře 17, 2010 11:50 am

Tak ja mam taky iPhone a vyuzivam jen pripojeni pres wifi a dneska mi doslo vyuctovani kde byly 2MB pres net operatora. Pritom mam EDGE zakazanej v sbsetting. Mam vyzkousene, ze zadne aplikace pri vypnutim wifi se na internet nepripoji, takze by me zajimalo, jak telefon dokaze tahat data. Volal jsem na operatora, ktery byl velice vstricny a slibil mi, ze mi penize v pristim vyuctovacim obdobi vrati. Zaroven jsem se domluvil o zablokovani internetovych sluzeb primo u operatora, takze jsem zvedavej na dalsi mesic. Kazdopadne cekam az mi skonci smlouva a jdu k vodafonu.
Host
Host

Dava | ned bře 28, 2010 11:28 pm

Mam objednany iPhone u T-M... takze jste mi neudelali moc radost! :) 8)

Neuminahodou iPhone UMTS site??? To by pak mohlo jit pouzit internet 4G, ktery je za uplne jine penize!

EDIT: Mozna je to uplna blbost, ale clovek nikdy nevi... ;) Nezkousel jste nekdo? Mozna ze na to bude muset byt ale uplne samostatna SIM-ka.

Lies | čtv dub 01, 2010 12:22 pm

Chtěl jsem se zeptat na tarif u T-Mobile. Když si aktivuju tarif Surf, tak tam píšou, že je neomezený přístup na POP3 a pak Ostatní aplikace, že jsou placené. To znamená, že aplikace typu Facebook, ICQ, Skype, YouTube, Počasí atd...jsou placený? Trošku to nechápu. Děkuju za rady.
 MacBook Pro 15 Retina 2.0GHz 2013 Late
 iPhone 6S 64GB Space Grey FW iOS 9.2.1 CZ
 iPhone 5S 32GB Space Grey FW iOS 9.2.1 CZ
 iPhone 4S 16GB Black FW 7.0.3 CZ + LifeProof case 2. Gen
 iPhone 4 16GB Black FW 5.0.1 JB CZ
 iPhone 3G 8GB Black FW 3.1.3 JB EN
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Shark NX | stř dub 07, 2010 1:28 pm

Ano. Jedine Mail a Teoreticky Surfovanie v Safari je v Cene.
Akakolvek ina sluzba je platena a to dost slano. (Ci uz Pocasie, Akcie, Facebook, Twitter, meebo, pripadne ine sluzby)

Lukhin | stř dub 07, 2010 1:33 pm

Já to měl, (Surf) a nikdy jsem neplatil navíc (až jednou) a používal jsem úplně vše, kromě youtube a emailu. Možná to bylo tím, že jsem k tomu měl paušál a nebo to byla jen chyba. :wink:

Dava | čtv dub 15, 2010 10:20 am

Takze jsem volal na technickou linku TM a na iPhone by mel jit nastavit tarif "Internet Basic" coz je "surfování po internetu, e-maily, pouze Internet 4G" za cenu 478,80 Kč pri neomezenem surfovani a s FUP 2GB. Mam svuj iPhone 1. mesic, ale pokud pujdu pres pausal Surf+, tak aktivuju tento net a mam klid ;)

azimut | pon kvě 17, 2010 7:28 pm

Tak jsem i já padl na hubu.Minulý měsíc za stahování 650kč.Volal jsem na t-linku a slečna bez problémů vrátila v dalším vyúčtování.až jsem se divil jak to šlo rychle.Včera jsem jen tak z nudy volal opět a už tam mám cca 250kč.Dneska jsem opět volal,ale zrušil jsem komplet ineternetové připojení se slovy dokud to nevyřešíte, nechci net.Dělala blbou jako co mají vyřešit a já na to že určitě mají poslední dobou už pár reklamací na účtování.Po chvilce, máte pravdu,ale chyba je u vás.Nemáte používat aplikace které jsou zpoplatněny.řekl jsem ji že používám jen safari na surfování a bylo ticho,pak jestli chci přepojit na tech odd.

jsem tak nasranej,po dvou letech plného užívání iphonu mi najednou začnou něco účtovat.Pak si dám týden bacha a jedu jen safari a mám opět doplácet.Pokud někdo do toho jde, tak jsem pro to někam už napsat.Není možný co si téčko dovoluje.

Uživatelský avatar nh4k45i | pon kvě 17, 2010 9:21 pm

Já do toho klidně půjdu, minimálně 5x mi přišel šílenej účet, ale mě to nikdo nevrátil a moc se se mnou ani nebavili :(
Je čas se bránit....
iPhone 8Gb Listopad 07, iPhone 16Gb Květen 08, IPhone 3G 16Gb červen 10, iPhone 3Gs 16Gb červenec 10, iPhone 4 16Gb Prosinec 10, iPhone 5 Listopad 12, Macbook Pro 15'' 2.0 GHZ i7 16GB RAM 120GB SSD, Apple TV 2 Leden 12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Sphyn0x | pon kvě 17, 2010 9:31 pm

Ako tu už dávnejšie spomínal 666.
Prejdite na O2 :wink: .Sám sa na neho chystám prejsť.
6EUR mesačne a žiadne staorosti s tým, koľko MB/GB ste prečerpali..
Je to síce len EDGE (vo väčších mestách s perfektným pokrytím), ale aj tak..
///M
iPhone expert
iPhone expert

Shark NX | úte kvě 18, 2010 12:12 am

EAH sorry ze ti do toho skacem, ale nemyslis ze je trochu scestne tvrdit Ceskemu uzivatelovi nech prejde na Slovenske O2?

Uživatelský avatar nh4k45i | úte kvě 18, 2010 7:06 am

Shark NX : To trošku jo no, ale třeba mají levný mezinárnodní hovory a vyplatí se to : :lol:

Já jsem od Týmobajlu chtěl pryč, ale nepustí mi číslo až do srpna, pak na ně prdím....
iPhone 8Gb Listopad 07, iPhone 16Gb Květen 08, IPhone 3G 16Gb červen 10, iPhone 3Gs 16Gb červenec 10, iPhone 4 16Gb Prosinec 10, iPhone 5 Listopad 12, Macbook Pro 15'' 2.0 GHZ i7 16GB RAM 120GB SSD, Apple TV 2 Leden 12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Sphyn0x | úte kvě 18, 2010 1:04 pm

Shark NX píše:EAH sorry ze ti do toho skacem, ale nemyslis ze je trochu scestne tvrdit Ceskemu uzivatelovi nech prejde na Slovenske O2?

Jáj, O2 nie je v ČR? :oops: To som nevedel, pardon..
///M
iPhone expert
iPhone expert

petsa | úte kvě 18, 2010 1:21 pm

Tak dnes jsem šel na pobočku. 600Kč za internet na víc vrátlili. Ale problém to neřeší do července je u T-Mobile jediná možnost a to Internet+ za 800 nebo bez internetu.

Uživatelský avatar masklin | úte kvě 18, 2010 3:03 pm

EAH píše:EAH sorry ze ti do toho skacem, ale nemyslis ze je trochu scestne tvrdit Ceskemu uzivatelovi nech prejde na Slovenske

Jáj, O2 nie je v ČR? :oops: To som nevedel, pardon..

O2 v ČR samozřejmě je, ale nevím jestli mají stejné tarify jako SK O2.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

kuboj | úte kvě 18, 2010 6:44 pm

Také jsem u T-M a také jsem si v roce 2009 na zkoušku aktivoval službu surfmeil + a když mi ke 200,- ještě naučtovali nějaké koruny za data asi 700,- tak jsem dostal málem infarkt tedy.
Na otázku u operátora mi bylo řečeno že je to za email. Používám na email to co je v iphonu aby to samo stahovalo a odeselíla a já to jen četl.
Tak jsem to hnedle vše zrušil a i nechal operátorem zrušit veškerá připojeni a nic neplatím ted tedy.
Připojuji se ted jen přes wifi.
A chtěl bych ted zase připojení k netu na tel. všude ne jen tam kde je wifi.
Tak mi bude končit smlouva u T-M takže muj požadavek je vovej iPhon 3GS a internet k tomu. A když mi to nedají zadarmo tak je komu do prdele a jdu jinam.
Protože jak zjištuji tak všude jinde je to o poznání lepší než u T-M.
A to jsem již nějaký diamantoví zákazník.

Jsou to zloději :D

Baluov | stř kvě 19, 2010 9:09 am

Zjistil sem ze nejvetsi podil na uctovanych datech maji push notifikace dale by nemel T-mobile uctovat za tyto sluzby vice nez je za sluzbu internet tj. 699 bez dph kolik budete platit se necha zjistit kdyz 6 nulujete citac dat a 5 kouknete kolik dela rozdil v telefonu a kolik mate stazeno ve fup limitu ale jako mnozi taky premyslim ze od tm zdrhnu

Superbobo75 | pát kvě 21, 2010 12:28 pm

ja bych se pridal k tomu to nejak nekde rozmaznout - at se to objevi treba na technet atd.

Jsem na tom stejne, a naprosto me to sere. Jeste mam tu smulu, protoze mam jeste asi rok a pul smlouvu. Uz jsem psal stiznost, tak mi volali ze to je problem iphonu, a ze mi pri upsani na dalsi 2 roky daji slevu na internet+ nebo co to je za taric na nejakych 600,- nebo tak. tak jsem je poslal slusne doprdele, ze at mi daj tu castku jeste niz a bez nejakeho upisovani, jinak bud zrusim internet uplne, nebo budu delat vse proto abych smlouvu ukoncil za nedodrzeni podminek v ni. Slecna, ze prej bohuzel nic lepsiho mi nenabidne, takze mam udelat klidne jednu z tech dvou veci. Super pristup, na to ze uz nemaj zas tak moc moznosti nekoho lanarit, kdyz uz ma kazdej aspon 2 mobily.

Myslite, ze mam nejakou sanci tu smlouvu zrusit?

Uživatelský avatar Barberry.pha | pát kvě 21, 2010 1:20 pm

Internet u T-mobile

Myslim ze o tom uz se psalo dost a bohuzel zadny vysledek, ja mam t-mobile pres starlife a internet+ mam za nejakych 470kc a tim ze tam ma simky cela rodina tak volani v ramci starlife za 0,01 kc a i normalne mam volani o neco levneji.
Jinak k tomu ruseni zalezi jestli se bral nejaky mobil zvyhodnene ale i tak to myslim je u nas docela problem. Vyhodu v tom ma VF, zavazek na pul roku a pak muze clovek odejit. Jinak nemit t-mobile pres starlife a mit levnejsi ten net tak uz jsem asi u jinyho operatora hlavne kvuli tomu netu ale jestli si u nas muze clovek vubec vybrat. Problem je hlavne v ceskem telekomunikacnim urade ktery spise chrani operatory nez zakazniky :(
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Superbobo75 | pát kvě 21, 2010 1:35 pm

To by me zajimalo kde se o tom tak hodne psalo, vzdycky jsem pri prohledavani netu, na toto tema nasel jenom diskuzni fora.

azimut | sob kvě 22, 2010 8:43 am

tak švagrovi přišel účet na internet na 800kč a to má G1..jeho manželka má na 3 měsíce balíček surf+ zadarmo, nevyužívá ho a teď ji přišel doplatek na 700kč.má taky G1..tak kde je chyba???

Uživatelský avatar hawris | pon kvě 31, 2010 7:01 pm

Tak dneska mi též došla faktura od T-Mobile za net v částce 600kč za stáhnutí 110MB navíc (mám balíček Surf and mail ).Již poslední 3 měsice jsem dostal za data navíc fakturu ,ale vždy to bylo kolem 200kč a neřešil to.Zavolal jsem na reklamační s tím ,že opravdu nesouhlasím a bylo mi z technického oddělení řečeno ,že Iphone se stahuje aktualizace a je to chyba Iphonu.Můj argument s tím ,že minulý rok jsem vždy dostal vyučtování v pořádku a aplikace jsou +- mi nikdo odpovědět nedovedl.Myslíte si ,že je možný, aby si telefon na pozadí(počasí atd) stahl za měsíc 110MB ?Když FUP mám již teď v balíčku 100MB a naskačí +dalších 110MB.
iPhone 6 16GB GS
iPad2 16GB black
Macbook Pro 13 -I just got married
Host
Host

Arhus | úte čer 01, 2010 5:43 pm

Je to totalni kravina, pritelkyne ma naprosto stejny problem, nekolik mesicu nic, pak cca 200 Kc za mesic za data navic a posledni faktura na 600 bez DPH. Zkouseli jsme volat, psali reklamaci a nic. Navic v podrobnem vypisu se ukazuje, ze iPhone stahovat zpoplatnena data i ve chvilich, kdy byla prokazatelne pripojena pres domaci WiFi sit!!! T-Mobile se ohrazuje tim, ze dle zakona neni mozne zjistovat, kdo se kam pripojil, pouze si to uctuji. Takze dle meho nazoru to proste zkousi, a cekaj, ze lidi odradi zdlouhava procedura reklamaci a tahanic. Ale to ne, hodlame napsat stiznost na CTU, nejprve ale jdeme udelat humbuk na pobocku.

Superbobo75 | úte čer 01, 2010 5:58 pm

Tak dejte potom vědět jak jste dopadli, a s tou stiznosti na CTU bych se pridal, a urcite bych nebyl sam.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika