wanoce | pát lis 13, 2009 9:36 am
Tak už mi taky začaly chodit "podivné" výpisy, kde si T-mobile účtuje data navíc, např: 212,- za 3,5MB. Využívám tarifu Surf&MAil+ - tarif využívám 15měsíců. Po rozhovoru s operátorem jsem se dozvěděl, že mi jsou účtovány např: stažení přílohy přes pop3, přitom se u tarifu jesně uvádí "Neomezený přístup k e-mailu zdarma v rámci zvýhodnění Surf&Mail+ je platný pro příjem a odesílání pošty prostřednictvím protokolů
POP3"
Nebyl jsem z rozhovoru s operátorem moudrý a vydal jsem se do oficiální prodejny. Nikdo z přítomných prodavačů mi nebyl schopný vysvětlit co patří do mého tarifu v rámci FUPa co je účtováno zvlášť. Dozvěděl jsem se však, že mi nově mohou účtovat i podkladové mapy pro google Maps (neúčtujou to vždy, jen občas a nikdo mi nebyl schopen vysvětlit kdy účtují, kdy ne a proč jen někdy). Dále jsem se dozvěděl, že nově nejspíš nespadá sledování YOUTUBE přes EDGE do limitu FUP a platí se (ikdyž ani tímhle si nebyly na 100% jistí)! Pouze se mnou sepsali reklamaci, že se mi ozve někdo kdo tomu rozumí. Z domu jsem pro jistotu sepsal reklamaci znova a podrobně. Teď čekám na odpověď.
Nejraději, bych změnil operátora, ale bohužel smlouva mi končí až za rok (800,- měsíční minimum co musím provolat, respektivně 2400,- za trimestr.)
Pokud mi nabídnou tarif za 831,- jako student ho odmítnu, stejně tak nechci platit 240,- za tarif, kde mi můžou účtovat navíc 60,-/MB navíc jak se jim zlíbí. Ocitám se v situaci, kde neznám východisko. Bohužel to vypadá, že zatím zruším veškeré internetové tarifi, zakážu EDGE a dokud si nepořídím nový telefon pro T-mobile a nového operátora pro iPhone budu online pouze po wifi.
FU.CK OF T-MOBILE
Pokud mi někdo může poradit, budu vděčný, za každou radu. Pište PM. Dík