Divně se chovající Wi-Fi

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

adamr | stř črc 01, 2009 10:32 pm

nefunkční wifi-nemožné připojit se k síti

zdravim,potřeboval bych poradit...ze dne na den mi bezdůvodně přestala fungovat wifina na 3G.. nemůžu se připojit k žádné síti, zabezpečené nebo free.. nic jsem neměnil v nastavení, nic neinstaloval, přesto to přestalo fungovat.

zkusil sem restar nastavení sítí, dokonce i úpný restore iphonu a pak i upgrade na 3.0 firmware a pořád nic... nemá někdo nějaký nápad? dík moc

scorpi | čtv črc 02, 2009 6:01 am

Re: nefunkční wifi-nemožné připojit se k síti

No pokud je to stejné i po obnově nastavení a dokonce po čistém restoru, tak bych to viděl na reklamaci.
Doufám, že si udělal opravdu čistý restore a ne přes update. Pokud ne, tak zkus ještě tohle. Jinak platí závěr první věty.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

adamr | čtv črc 02, 2009 8:06 am

ahoj, udělal jsem čistej restore...iphone úplně prázdnej nic v něm a wifi stále nejde...asi jim to v tmobile hodim na hlavu..

necituj posty ktore su hned nad tvojimi porusujes tym pravidla fora. dodo

adamr | pát črc 03, 2009 9:37 am

po mnohahodinovém pročítání zahraničních fór jsem zjistil tohle:
a) problém s nefunkční wifi zaznamenalo během těchto dnů extrémní množství uživatelů

b) apple se dosud nevyjádřil, jestli se jedná o chybu soft nebo hardwarovou

c) v některých amerických appelstorech vyměňují na počkání iphone s nefunkční wifi za nový... to u nás ale asi nehrozí.

Uživatelský avatar Tea Racer | pát črc 03, 2009 10:04 am

Doufám že stím aspon apple neco rychle udelá!
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar ygy | pát črc 03, 2009 10:08 am

nieje nahodou chyba v tom ze si mocdaleko od routra :? ak nie taks este okus resetovat router
Starý pes fóra :)

adamr | pát črc 03, 2009 10:26 am

routerem to neni, jsem na stejnym místě jako den před tím, kdy to šlo...nejde to, ani když to na router položim, nejde to na žádné wifi síti ať s heslem nebo bez... teprve to začíná bublat, ve světě už sou stovky případů...

Uživatelský avatar Tea Racer | pát črc 03, 2009 11:03 am

Ano má stim problem kde kdo, ja uplne ve stejnem miste kde jsem mel stredne silny signál ho ted nemam vubec, jidne ho mam a nepripojim se, doma na routeru v pohode ale jinak bída no :(

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar ygy | pát črc 03, 2009 11:07 am

ale hw zalezitost to asi nebude aozto ti to predtim slo ... a sw by som tiez nepovedal akozto si spravil restore a problem stale pretvava ... tak jedina moznost ti zostava reklamovat to

adamr | pát črc 03, 2009 12:24 pm

dneska to nesu do tmobile na reklamaci, tak uvidíme, dám vědět, jak to dopadne.

kimino | sob črc 04, 2009 11:52 pm

Re: Problém s připojením WiFi

no tak ja mam taky problem ze od vcera mi prestalo chytat wifi .... s nb sa pripojim normalne v pohode ale na iPhone mi ani len nenajde siet ... skusal som vypnut zapnut obnovit sietove nastavenia a nic nezabera ... ked sa bavil s iPhonom brat parkrat mu nabehla siet ale potom sa stratila a nedala sa pripojit ... mam taky isty problem ako vy? je to kvoli fw 3.0 alebo je problem inde?

Uživatelský avatar Tea Racer | ned črc 05, 2009 8:17 am

U me to je problem s OS3 predtim to makalo uplne v poho. Apple chysta novy OS3.1 tak snad to opravi no :(

Moderator fóra
Moderator fóra

kimino | ned črc 05, 2009 12:31 pm

ved ja mam os 3.0 odkedy vysiel a doteraz mi slo wifi v pohode ... iba ako som pisal najprv sice mi este ukazovalo ze naslo wifinu co tu mam ale nedalo sa pripojit a potom na dalsi den uz ani nenaslo

edit: prave som spravil restore a dal som nastavit novy oPhone ziadnu obnovu zo zalohy a nic wifi mi rovnako nenacita... ziadnu nenajde

co poviete mam to ist dat reklamovat alebo je to len tym OS 3.0? :roll:

kimino | ned črc 05, 2009 3:09 pm

adamr ako si dopadol? mam ten isty problem prave som dal restore a nic wifi mi ani len nenacita ziadne siete v dosahu .... asi to pojdem dat zajtra do t-mobilu nech s tym cosi robia

Uživatelský avatar ygy | ned črc 05, 2009 9:45 pm

tak hosi ako ste dopadli ?

adamr | pon črc 06, 2009 11:41 am

v pátek jsem dal iphone na reklamaci do tmobile, mají na to měsíc, říkali že tak do 14 dnů by to mohlo být. Iphony tu prý nikdo opravovat neumí, takže to většinou řeší výměnou za nový...tak si držim palce...každopádně i kdybych dostal nový, není vyloučeno, že se s wifi stane to samé...dokud to apple nějak nerozlouskne..

kimino | pon črc 06, 2009 11:50 am

tak to idem asi aj ja dneska do t-mobilu

Uživatelský avatar creck | stř črc 08, 2009 1:33 pm

taky mi dnes zmizela wifi, normalne je v nastaveni napsane zadne wifi a kdyz zapnu wififofun, napise ze mam telefon prepnout z airplane mode, ale v tomhle modu neni
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Tea Racer | stř črc 08, 2009 2:23 pm

Ano v tomhle Apple uplne pohorel, veci co predtim fungovali zcela spolehlive bud fungují sporadicky nebo vubec :( a nikde se nedovolas podpory :( Snad novy OS3.1 to bude resit no.

Moderator fóra
Moderator fóra

KuN | čtv črc 09, 2009 7:57 am

nejde wifi

mám dovoz iphona 3G z usa a přestala mě jít wifi myslal jsem že to je softwarem tak jsem updatoval na 3.0 a wifi stejně nejde...čistý restore xkrát(router maká mám notebooka a wifi jede normálně)Chci se zeptat jestli jde Ultrasn0w či něco jiného nahrát jinak než přes cydii a wifinou(prostě i jinak než wifinou)jde mě jen odblok na cz operátory už nechci ipoda!!!!!

stixoOr | pát črc 10, 2009 10:49 am

Mám uplně první verzi IPHONE s 2.1 software.Chci new software 3.0 nebudu mít táké tyhle problemy?Dělá mi to obchod apple.

boban194 | pát črc 10, 2009 10:53 am

Ja som reklamoval nefunkcne WiFi po updatu na 3.0 a po tyzdni mi dali novy iPhone, reklamace u T-Mobile. Mal som JB a pred reklamaciou som urobil restore v DFU.

Uživatelský avatar Tea Racer | pát črc 10, 2009 7:05 pm

Je to vina OS3, snad to bude resit nejaky update no...

Moderator fóra
Moderator fóra

boban194 | ned črc 12, 2009 12:55 pm

Novy iPhone som dostal s 2.2.1, takze JB nejde. Radsej si pockam az na 3.1, v ktorej to snad uz bude vychytane. Nerad by som co tyzden reklamoval iP so rovnakou chybou.

rodier | pát črc 31, 2009 12:18 am

tak prece v nastaveni mas ve wifi moznost zadat jmeno a heslo. tak to tam zkus zadat.

boban194 | pát črc 31, 2009 7:57 am

Ja som skusal minimalne 10 WiFi sieti a vzdy s rovnakym vysledkom. Doma som vypinal zabezpecenie WiFi a zapinal, nic nepomohlo. Divne je, ze to zacalo z nicoho nic asi tyzden po upgrade na 3,0 a JB.

Uživatelský avatar Tea Racer | pát črc 31, 2009 9:02 am

rodier píše:tak prece v nastaveni mas ve wifi moznost zadat jmeno a heslo. tak to tam zkus zadat.

Jestli to bylo na me, tak me to tam nepusti ani, viz. prvni post. :( Hned tam vyjede ta vychytávka co tam dal OS3 a nepusti me to. Hlavne že se tak dlouho OS3 testoval a pak to co fungovalo nefunguje :(

Moderator fóra
Moderator fóra

mirne | sob srp 01, 2009 8:01 pm

Mám 3GS a wifi mi signál najde,ale také se nemohu připojit. Myslím na reklamaci.

Uživatelský avatar Tea Racer | sob srp 01, 2009 9:55 pm

No ale u mě to jeto vyložene problem OS3, v starém OS naprosto bez problemů, takže vymena nic neřeší :(

Moderator fóra
Moderator fóra

pe.kova | sob srp 01, 2009 10:01 pm

juramac: no vzhledem k tomu ze mi wifi nejde opravdu nikde, tak jim ho tam asi hodím na krk.
takže nemám přistupovat na opravu? co jim mám říci? když jim ho tam mám dávat mám ho dát jakoby čistý? jak pak dostanu případně do toho co případně dostanu všechny svoje sms, kontakty no prostě to co mám v tom mém? :-)
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

pe.kova | sob srp 01, 2009 10:16 pm

jak zkontroluju ty indikátory vlhkosti :oops: ?

jinak díky

takže když dám ten factory settings, tak pak tam můžu ten back up nahodit jak? nebo do toho noveho? :-)

milford | sob srp 01, 2009 10:24 pm

pe.kova: jsou minimálně dva - jeden v jacku na sluchátka, je prý přímo "dole", chce si to tam dobře posvítit (osobně jsem ho nenašel). Druhý je pak v konektoru / docku - když si položíš iPhone na záda, tak indikátor je pod výstupkem pro konektor (jak přesně se to nazývá si opravdu nevzpomenu), víceméně uprostřed. Tento indikátor jde vidět docela dobře i pouhým okem.
Možná je jich i víc, ale co si pamatuji zde z fora, tak většina lidí našla pouze tyto dva.

S tím backupem - když budeš připojovat poprvé iPhone k iTunes, aby se autorizoval, tak by jsi měl mít k dispozici dvě možnosti - buď mít telefon úplně čistý nebo nahrát data z Backupu. (Tyto možnosti jsou když se dělá Restore, při autorizaci nového iPhonu to bude pravděpodobně stejně, už se nepamatuji.)
Apple iPhone 4S 16GB white - fw 7.0 GM, noJB - krasavec :)
Apple iPhone 3G 8GB black - fw 4.2.1 noJB - v depozitu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

pe.kova | sob srp 01, 2009 10:39 pm

ok, děkuji a děkuji. jenom si asi myslím že to není neružovělý(ni ruyoveho nevidim, jeste zkusim zítra za světla ve dne), možná by pomohl nějaký obrázek kam se mám v tom docku přesně zaměřit :-). díky

DOVNITR. indikator je az uplne vzadu v kazde dire - v docku i ve sluchatkach. Neni prilis viditelny, kdyz neni cerveny, ale i bily je viditelny i okem (ale lepe s lupou) na dennim svetle. Juramac

edit: tak jsem se na to koukal a na jednom světle se mi to blískalo bílou barvou(asi) :-)

juramacovi a malfordovi tímto děkuji

jinak na internetu pro ty ostatní jsem našel
Obrázek

Obrázek

Uživatelský avatar Beavers | ned srp 02, 2009 9:58 am

Tvoje obrázky jsem s dovolením použil do vlákna Servisní indikátory vlhkosti. Tam se to bude každému lépe hledat.
Viz: viewtopic.php?f=13&t=17093&p=147295&hilit=servisn%C3%AD+indik%C3%A1tory#p147295
Moderator fóra
Moderator fóra

pe.kova | ned srp 02, 2009 10:33 am

JASNĚ ;-)

OT: jinak pokud máte třeba u docku nějaký bordel tak do toho nefoukejte protože jak sami víte, tak pří vydechování vám z úst(nosu) uniká kromě CO2 i voda. Takže by jste si to teoreticky mohli "navlhčit"

Ještě dotaz, takže při restore nepřijdu pak o všechny smsky, fotky, kontakty a tak?
Nebo si mám např. fotky pořízené iPhonem zálohovat ručně. Děkuji

Uživatelský avatar Tea Racer | ned srp 02, 2009 10:59 am

Tím že si zazaluhujes fotky z iPhone ztratís par minut a rozhodne to udelej, jinak v telefonu nebude nic, ale v iTunes bude vše pak pripojis čisty iPhone a melo by byt vše v iPhonu, ale já si radeji jeste kontakty synchronizuji s outlookem pro jistotu.

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Beavers | ned srp 02, 2009 12:02 pm

:arrow: Pe.kova, fotky zásadně čas od času stahuji z iP do PC, kde je upravím (převrátím, oříznu, doladím kontrast a ostrost) a ukládám do adresářů pod konkrétními názvy. Je to trochu práce, ale v Total Commanderu vidím i datum pořízení fotky, což po editaci zmizí. Datum pak dávám do názvu fotky.
Kontakty mám synchronizovány s Outlookem, tam by neměl být problém je synchronizovat do čistého iP. A SMS jsem také uložil do PC, mám tam nějaké vzácné zprávy, a proto jsem si našel server, který je převede do PDF nebo html formátu (s tím se dá pak lépe pracovat, pokud nemáte Adobe Acrobat Editor. Návod je tady na fóru, čti můj příspěvek: viewtopic.php?f=13&t=18561&p=162342&hilit=ulo%C5%BEen%C3%AD+sms#p162342
Moderator fóra
Moderator fóra

pe.kova | ned srp 02, 2009 12:09 pm

jo to jsem četl ale ten server dolní dokáže načíst pouze 100 sms pokud si to nezaplatím :-)

jinak proběhl restore, dám factory settings odškrtnu tu možnost synchronizace a iphone stále nic!

Uživatelský avatar Beavers | ned srp 02, 2009 12:17 pm

pe.kova píše:jo to jsem četl ale ten server dolní dokáže načíst pouze 100 sms pokud si to nezaplatím :-)

Tak si SMS pročisti a bezvýznamné smaž, neříkej, že je všechny budeš ještě někdy číst :) Anebo to zkus udělat na víc etap (pokud to jde) nahrát jich 100, pak je smazat z iP, nahrát dalších 100 atd. Pokud to ovšem jde a server si nepamatuje tvoji IP. Já jich stahoval asi 30, takže tohle jsem nevěděl. Běžně SMS promazávám, nemají pro mě většinou význam.
Moderator fóra
Moderator fóra

pe.kova | ned srp 02, 2009 12:18 pm

no tak jsem to takyže udělal a wifi stále nic!

takže reklamace vid?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika