Díky
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
juramac píše: A jestli dobre sleduji toto vlakno, tak problem se datuje prave od te instalace onoho vyvojarskeho 3,1, ktere jsi vzal kdo vi kde.
milford píše:pe.kova: jsou minimálně dva - jeden v jacku na sluchátka, je prý přímo "dole", chce si to tam dobře posvítit (osobně jsem ho nenašel). Druhý je pak v konektoru / docku - když si položíš iPhone na záda, tak indikátor je pod výstupkem pro konektor (jak přesně se to nazývá si opravdu nevzpomenu), víceméně uprostřed. Tento indikátor jde vidět docela dobře i pouhým okem.
Možná je jich i víc, ale co si pamatuji zde z fora, tak většina lidí našla pouze tyto dva.
S tím backupem - když budeš připojovat poprvé iPhone k iTunes, aby se autorizoval, tak by jsi měl mít k dispozici dvě možnosti - buď mít telefon úplně čistý nebo nahrát data z Backupu. (Tyto možnosti jsou když se dělá Restore, při autorizaci nového iPhonu to bude pravděpodobně stejně, už se nepamatuji.)
fsalac píše:Nenasel jste nekdo zda se k tomu apple vyjadril? Nevim jestli mam jit reklamovat nabo cekat na novy SW update...
zdcerny píše:Mě taky přestala wifina fungovat po nějakém dni na OS 3.0, zkoušel jsem všechno možné reset sítě, restore iphonu, dokonce i downgrade zpět na 2.0-2.2 ale stále nic. Nezbyde nic jiného než reklamace.
Edit : Tak od 7.8.09 je v reklamaci, pak dám vědět.
zdcerny píše:zdcerny píše:Mě taky přestala wifina fungovat po nějakém dni na OS 3.0, zkoušel jsem všechno možné reset sítě, restore iphonu, dokonce i downgrade zpět na 2.0-2.2 ale stále nic. Nezbyde nic jiného než reklamace.
Edit : Tak od 7.8.09 je v reklamaci, pak dám vědět.
Dnes 20.8.09 se vrátil z reklamace a vyměnili mi ho za nový.
Byl i JB a vše proběhlo bez jediného problému.
zdcerny píše:No byl tam FW 2.1 tak jsem tam ted hodil 3.0 a uvidím. Na 2.1 wifi fungovala bez problémů.
mahmuda píše:zdcerny píše:No byl tam FW 2.1 tak jsem tam ted hodil 3.0 a uvidím. Na 2.1 wifi fungovala bez problémů.
No, to každému, kolego, to každému.... Na 2.1 jak po másle, na 3.0 po pár dnech šlus. Proč myslíš, že jsi nedostal founa s nejnovějším SW ale s 2.1? Ta změna byla asi osudová chyba - měl jsi to nechat, jak ti to dali, oni dobře vědí proč.
zdcerny píše:mahmuda píše:zdcerny píše:No byl tam FW 2.1 tak jsem tam ted hodil 3.0 a uvidím. Na 2.1 wifi fungovala bez problémů.
No, to každému, kolego, to každému.... Na 2.1 jak po másle, na 3.0 po pár dnech šlus. Proč myslíš, že jsi nedostal founa s nejnovějším SW ale s 2.1? Ta změna byla asi osudová chyba - měl jsi to nechat, jak ti to dali, oni dobře vědí proč.
Já myslím že nebyla, až to udělá po třetí že nepujde wifi, nechám si vrátit peníze.
Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé