Divně se chovající Wi-Fi

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar xbuben | čtv srp 27, 2009 3:16 pm

Re: Problém s připojením WiFi

Takže mi ho vrátili z reklamace(10-26.8.2009) s tím, že byl proveden screening telefonu a byl testován a vždy naladil síť wifi, nevěřil jsem zvláště když na prodejně znovu wifi nenaladil, jelikož v prodejně O2 (FM Albert) měli problém s wifi síťí (btw. obsluha ani nevěděla jestli mají wifi) tak jsem se rozhodl telefon vyzkoušet kdekoli jinde, po půl hodině chození po FM jsem žádnou síť nenašel, ikdyž mi tvrdili ve druhé prodejně O2, že jim wifi funguje bez problému, odjel jsem domů s tím že ho dám re-reklamovat na druhý den, ale jelikož jsem doma maloval a několikrát jsem doma zapojoval wifi router, telefon se asi slitoval a teď věřte nevěřte síť nejen že naladí ale se i připojí, vše bez problému, takže? Kdo nebo co za to může, nevím a nechápu!!!!!! Omlouvám se za tenhle román, ale myslím, že to je dost zajímavé.
Foto:
Obrázek
O2
Host
Host

Uživatelský avatar scenic | pát srp 28, 2009 4:01 pm

Dnes som bol v neznackovom servise s mojim iPhone-om kedze mi ho moja mala neter slahla o zem a prasklo mi to dotykove sklicko a bavil som sa s mechanikom ktory pred tym pracoval v autorizovanom servise pre iPhone na temu Wifi a on mi tvrdil, ze ak siet najde a nepripoji sa tak je to HW zavada a nie SW. Tak neviem neviem ci sa oplati cakat na nejaky SW update... :cry:
iPhone 4S 16GB iOS 5.1.1 JB Orange
iMac 24" 2.8GHz, 4GB RAM
iPad 32GB WiFi 5.1.1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar scenic | pát srp 28, 2009 4:24 pm

No za sklicko som zacvakal 85? ale to s tym HW problemom som myslel Wifi, aspon to mi tvrdil mechanik..
iPhone 4S 16GB iOS 5.1.1 JB Orange
iMac 24" 2.8GHz, 4GB RAM
iPad 32GB WiFi 5.1.1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar ondr3j | stř zář 02, 2009 12:10 pm

No tak jsem opet trochu klidnejsi co se tyce HW a SW chyby (pokud je to ovsem doopravdy tak) ..muj iP se nejenze nepripoji, ale ani zadnou sit nenajde.. jo a navic mi prestal fungovat pravy repracek, ale to s tim asi nesouvisi.
Host
Host

fsalac | stř zář 02, 2009 8:22 pm

tak jsem to nevydrzel a dal jsem ho na relamaci, jelikoz se k tomu problemu apple vubec nehlasi!

dam vedet jak pochodim...

Uživatelský avatar Tea Racer | stř zář 02, 2009 8:24 pm

Apple dela mrtveho brouka, snad bude neco řesit 3.1 ale dle beta verze asi nic moc :( To jsem zvedav jak pochodís, jeslti ano, jdu do reklamačky také.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Felix_deSouza | sob zář 05, 2009 2:14 pm

Mám verzi 2.2.1 a asi před 2 dny mi taky přestala fungovat wi-fi...
Jednoduše to nenajde žádnou síť i přesto, že sedím vedle routeru...

myschoo | sob zář 05, 2009 2:25 pm

ondr3j píše:navic mi prestal fungovat pravy repracek, ale to s tim asi nesouvisi.

iPhone ma iba 1 reproduktor!
kedy to ti ludia pochopia :roll:

Uživatelský avatar ondr3j | ned zář 06, 2009 10:00 am

Svete div se, updatoval jsem Skype a ejhle..WiFi opet funguje. Nevim, jestli je to tim, ale je to prinejmensim divne..
OT: No jo 1 , zmatly me ty dve mrizky po stranach docku :oops:
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | čtv zář 10, 2009 9:44 am

Takže můj problem kvuli kteremu jsem zakládal tento thread je vyřešen! Díky novemu OS 3.1. ale jak vidim je tu více problemů a ne stejný jako můj, tak bych téma nezamykal :-)

Moderator fóra
Moderator fóra

fsalac | čtv zář 10, 2009 8:21 pm

dnes jsem dostal novy Iphone z reklamace -> trochu jsem zariskoval a updatoval SW -> a zatim wifi funguje, tak to snad vydrzi :)

demz | pát zář 11, 2009 6:35 am

Pájaa píše:Takže můj problem kvuli kteremu jsem zakládal tento thread je vyřešen! Díky novemu OS 3.1. ale jak vidim je tu více problemů a ne stejný jako můj, tak bych téma nezamykal :-)

Super tak mě novej OS zas nepomohl .... kaslu nato jdu na reklamaci ikdyz jeden indikator vlhkosti nejak zružověl :-/

Uživatelský avatar Tea Racer | pát zář 11, 2009 9:54 am

Taky nechápu co stím vyvádejí, už me to ale začíná dost prudit. Jednou to funguje podruhe ne, človek se boji už updatovat!

Moderator fóra
Moderator fóra

vanci | pát zář 11, 2009 6:49 pm

No já jim to dal do reklamace a oni mi to poslali zpět, že je u konektoru prasklinka. Tak sem požádal prodavačku, aby mi ji ukázala, nedokázala to. Kouknul sem na fotodokumentaci, prasklinka nikde. iPhone od O2 už nikdy!!!

demz | ned zář 13, 2009 2:11 pm

vanci píše:No já jim to dal do reklamace a oni mi to poslali zpět, že je u konektoru prasklinka. Tak sem požádal prodavačku, aby mi ji ukázala, nedokázala to. Kouknul sem na fotodokumentaci, prasklinka nikde. iPhone od O2 už nikdy!!!

Cau myslis ze je to jen u O2 ze Vodafon posila tel. jinam ??? ja mam popraskanej kryt okolo konetoru ale to nema prece vliv na funkcnost wi-if . kord kdyz vědí že plasty semtam praskaj u iphone...

Uživatelský avatar Tea Racer | ned zář 13, 2009 2:27 pm

No snaží se zbavit odpovednosti, mají častečne pravdu v tom že když je kryt prasknuty mohl ti IP spadnou na zem a muže se tim poskodit cokoliv. Hlavne za to asi nemuže operator ale servisni firma ktera jim to dela. Tady se asi spílate na 02 a vodafone nepravem.

Moderator fóra
Moderator fóra

vanci | ned zář 13, 2009 9:47 pm

Cau myslis ze je to jen u O2 ze Vodafon posila tel. jinam ??? ja mam popraskanej kryt okolo konetoru ale to nema prece vliv na funkcnost wi-if . kord kdyz vědí že plasty semtam praskaj u iphone...

Jasně že to je jen u O2. Navíc já ho popraskanej nemám, to je jen výmysl nějakýho toho servismana co tam sedí. Že to nemá vliv na funkčnost wifi vím též a taky budu podávat nějakou tu stížnost na ČOI

demz | pon zář 14, 2009 9:11 am

No hlavně aby se snažili vyřešit problem s wi-fi zákanzíku kteří dali důvěru iphonu a ne je posilat někam a hledat záminku proč iphone neopravit ...

eXBee | úte zář 22, 2009 9:01 pm

Tak se mi problém s Wi-Fi najednou ze dne na den objevil taky :-( prostě nenajde síť

Uživatelský avatar Tea Racer | úte zář 22, 2009 9:09 pm

Jak zničehonic? Updatoval jsi aspon FW?

Moderator fóra
Moderator fóra

eXBee | úte zář 22, 2009 9:26 pm

Před týdnem nebo kdy vyšel ten 3.1 a přestala jít během dneška

Uživatelský avatar Tea Racer | úte zář 22, 2009 9:31 pm

To je divný, me totiž díky 3.1 opet jde, nesla mi na logovacích stránkach, kde musis na portálu zadat heslo.. jinak ok.

Moderator fóra
Moderator fóra

eXBee | stř zář 23, 2009 5:31 am

To já mám problém až od včerejška. Návrat na 3.0.1 asi možný není?

eXBee | stř zář 23, 2009 7:10 am

Tak ho dnes pojedu reklamovat. Mám dotaz, kdyby mi ho vyměnily tak za 3G nebo za 3GS (mám 16GB 3G)?

fsalac | stř zář 23, 2009 8:11 am

daj ti presne to co jim tam budes reklamovat...jestli 3G tak ti daji 3G

Uživatelský avatar xbuben | stř zář 23, 2009 10:05 am

Je tu někdo,komu nešla vůbec naladit wifi a FWarem 3.1, at už s JB nebo bez JB
se to spravilo a wifi funguje? Jestli ne,tak do 3,1 ani nejdu a nesu ho rovnou rereklamovat, poprve mi ho vratili s tím, že vše funguje a měli pravdu částečně nahodou to asi 14 dní to fungovalo, ted už zase ne.
O2
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | stř zář 23, 2009 10:12 am

Než jim to doneses, zkus reset all settings a když to nepomůže tak restore... až pak reklamaci.

Moderator fóra
Moderator fóra

eXBee | stř zář 23, 2009 1:37 pm

Zkusil jsem obnovu nastavení, obnovu sítě, 2x restore a bez úspěchu

Uživatelský avatar Tea Racer | stř zář 23, 2009 2:09 pm

Tak to asi reklamačka, mě nefungovalo wifi jen na tech logovacich strankach, free wifi v kavarnach běžela dobre a doma wifi router také.

Moderator fóra
Moderator fóra

fsalac | stř zář 23, 2009 2:23 pm

Ja zkoušel restore a všechno mozny a porad nic. A to to fungovalo naprosto bez problému dokavad jsem neupdatoval SW. Nakonec reklamace kde ho vyměnili za novy kus. Vyreklamuj to dokud ho nemáš poskozenej...

eXBee | stř zář 23, 2009 2:51 pm

Tak zítra vyrazím do Hradce na reklamaci. Snad to pro mě dopadne dobře. Docela zajímavé je, že O2 si u dvou prodejen napsalo, že neprovádí servisní službu :x

Comic | stř zář 30, 2009 12:36 am

po backupu IP při přechodu na OS 3.1 mi nefungovalo wifi, načetla se síť, přihlásil se k routeru i s ukazováním signálu, ale data netekly jen přes Edge :(
spustil jsem Safari, a jen načítal v zašedlém displeji ale nenačetl
spustil jsem Cydii a signál wifi se přepnul na edge a data tahal pře edge

u OS 3.0.1 mi nefungovalo jen Safari u 3.1 ani ta Cydie viz výše

pozn.: router vpoho, netbook šlapal přes wifi ok

tak jsem v nastavení - obecné -obnovit dal obnovit všechna nastavení a ejhle wifi jede, samozřejmě ještě jsem v Cydii stáhl SBsetings a v něm zakázal Edge, protože ikdyž jsem měl na IP ukazatel, že jedu na wifi, tak se data tahaly přes edge a teď už jsem happy

třeba to někomu taky pomůže

dupkoo | stř zář 30, 2009 6:44 am

nefunkcna wifi na iphone 3G

Zdravim,

takyto problem z nicoho nic mi prestala ist wifi ako zapnem ju ale nic nenajde :) super, dal som to reklamovat u T-Mobilu a oni na to ze mam zoxidovany kontrolny bod na iphone cize pada zaruka a ani sa s tym nezaoberali (nepadol mi do zachoda ani nic podobne neviem ako na to prisli pretoze ziaden styk s vodou nemal) a navrhli riesenie za 245 eur ze mi vymenia njaku vec tam tzv swap modul co neviem ani co je. Skratka otazka na Vas mam este stary iphone 2D myslite ze wifi modul tam by sa nedal njako dat do 3G? pripadne poradte prosim co s tym lebo iphone bez wifi mi pride ako blbost. velmi pekne dakujem za rady

Uživatelský avatar Tea Racer | stř zář 30, 2009 10:23 pm

Re: nefunkcna wifi na iphone 3G

Ano tam jsou indikátory vlhkosti, on ti mohl klidně třeba jen zmoknout, zasnezit atd. a už to je důvod k tomu aby ti padla záruka bohužel. Zkus jiny servis treba budou lacinejsi.

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar xbuben | ned říj 04, 2009 7:55 am

Po druhé odeslán iPhone na reklamaci, po první reklamaci vrácen s tím, že funguje wifi bezproblému, ano, týden fungovala což je velmi zajímavé, pak ale zase přestala. Takže uvidíme co se bude dít až se o5 vrátí.
O2
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | ned říj 04, 2009 10:56 am

Zničeho nic Ti prestala fungovat? Ani update OS jsi nedelal?

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar xbuben | pon říj 05, 2009 9:33 am

Ano z ničeho nic, při OS 3.0 se přestal načítat signál wifi, nenalezlo ani jednu wifi síť, pak jsem přešel na OS 3.0.1 beze změny, pak reklamace, návrat z reklamace, wifi se načetla a po týdnu na OS 3.0.1+JB o5 přestala fungovat bez jakéhokoliv zásahu do iPhone, nebo wifi routeru. O5 nenačetl žádnou síť kdekoli jsem zkoušel. Zkoušel jsem i custom FW 3.1 + JB ale nepomohlo to. Original OS 3.1 jsem neinstaloval. Pak návrat k OS 3.0.1 bez i s JB wifi nefungovala, ted čekám jak se zachová po návratu z reklamace. Pak dám o5 vědět co a jak.
O2
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | pon říj 05, 2009 9:41 am

Mě wifi prave prestala fungovat ( jen na prihlasovacích stránkách ) po update na OS3, po OS3.1 to opět začalo fungovat. Tak uvidiš co Ti řeknou.

Moderator fóra
Moderator fóra

demz | pon říj 05, 2009 3:30 pm

Tak dnes jsem konecne se dostal ktomu abych ho dal na reklamacku ikdyz me ten spodni indikator vlhkosti ruzovej :-/ moc nadeji si nedelam ale za pokus to stoji .... dam vedet

phoenixxx98 | ned říj 11, 2009 7:06 pm

Re: nefunkcna wifi na iphone 3G

jak tu citam to forum ohladom swap modulu ... a sledujem situaciu u operatorov v zmysle toho ze nikde nemaju na sklade ziadny iphone tak zacinam mat taky pocit ze namiesto toho aby pri reklamacii menili telefonyalebo opravovali tak racej napisu ze treba menit "swap modul" nech je to uz akykolvek problem a bezny clovek ani nevie co to ten modul je ... len prachy po nom pytaju raz to je 250 280 v mojom pripade 311 euro ...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika