Divně se chovající Wi-Fi

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Lusies | ned lis 01, 2009 10:24 pm

Re: WIFI nevím už co dělat....

to vim ale když jsem se díval na ten navod tak tam je napsany udelat jailbreak....

Uživatelský avatar Tea Racer | ned lis 01, 2009 10:39 pm

Znovu říkám, edituj ty svoje posty na sebou prosím.
Jestli bude v dobre reklamace v tvojem pristroji JB tak máš problem.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Lusies | pon lis 02, 2009 8:07 pm

Tea Racer píše:Znovu říkám, edituj ty svoje posty na sebou prosím.
Jestli bude v dobre reklamace v tvojem pristroji JB tak máš problem.

jak?...

Jednoduše, stačí si přečíst pravidla a návody, Beavers Ti to předvedl na 1*
Tea Racer

Uživatelský avatar Beavers | pon lis 02, 2009 8:44 pm

Tak, že v prvním svém příspěvku stiskneš vpravo tlačítko Upravit. Otevře se ti tvůj příspěvek, kde napíšeš pod něj EDIT: (případně datum nebo hodinu, kdy upravuješ), napíšeš další myšlenku a normálně odešleš.

Edit: (teď ti předvádím, jak to má vypadat). Další porušení pravidel je citace příspěvku, na který odpovídáš. Pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně před tvým, nebudeš jej citovat, to dá rozum, že odpovídáš na něj. Jen když chceš z takového dlouhého příspěvku něco "vypíchnout", tak smažeš to, co tam nemá být a tuto část použiješ do citace. Když chceš citovat příspěvek, který je např. pátý před tvým, tak opět: můžeš citovat celý nebo jen část. K tomu se používá tlačítko Citovat, které je také vpravo dole.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar jami | pát lis 20, 2009 8:06 pm

Re: Problém s připojením WiFi

a mam problem s wifi taky ze moj router mi v pohode najde aj si vypyta heslo a na iphone vypada ze je ku wifi pripojeny ale akonahle otvorim maily, safari alebo apple store tak len vyhodi hlasku ze pozadovany server sa neda najst, pritom signal je silny kedze som kusok od routera. Najvacsia sranda je ze raz za cas to wifi zacne behat a ide bez problemov. Skusal som uz restore, update na najnovsi firmware a wifina si robi stale co chce, normalne som z toho na psychiatriu :)
Host
Host

uhlikus | ned lis 22, 2009 10:25 pm

Po update na 3.1.2 problém s "rychlostí" wifi připojení. Jedna čárka signálu, iP 1m od routeru, viz. obr. Rozdíl mezi download a upload?!
Zkoušel jsem restore, obnovení nastavení, push fix.

http://img140.imageshack.us/img140/2893/speedtestb.png
iPhone 5S 32GB
Host
Host

Dany202 | pát lis 27, 2009 5:31 pm

Nefunguje wifi

Nazdárek, Mám Iphone 3g jb 3.1.2 . Včera večer před spaním jsem brouzdal na netu v iphonu a z ničeho nic se mi stratil signál z mojeho routera který mám ve stejném pokoji . Když jsem chtěl IP znovu připojit,tak nenašel žádný signál. Ráno po probuzení jsem to skoušel znovu a IP signál našel a na router jsem se připojil,ale asi po 2 min se zase odpojil a nebyl zase žádný signál. Přes den jsem wifi párkrát chytil ale zase se po pár minutách přerušilo. Nepomoho ani restore a dokonce ani nahrátí nového FW. IP není v záruce tak servis bych chtěl nechat jako poslední možnost. Napadá vás nějaká možnost jak problém řešit ?

atirita | ned lis 29, 2009 6:30 pm

Re: Nefunguje wifi

Tak na toto by mohlo pomohnut ak to fixnes ...
V Cydii pridaj repo fishbone.ge a tam najdes pushfix alebo youtubefix ...
Ak nie tak asi smolik a reklamacka :|
Obrázek iPhone 4 16GB iOS 5.1.1
Obrázek iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar toncek | ned lis 29, 2009 6:58 pm

atirita: Můžeš mi říct, jak na nefungující wifi může pomoc fix na youtube nebo push?

Zkoušel jsi se k tomu routeru připojit s jiným zařízením (např. notebook)? Připojí se nebo ne? Zkoušel jsi restartovat router?
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

atirita | ned lis 29, 2009 7:16 pm

toncek ...

Ved pise, ze sa pripojil ... potom to spadlo a rano sa na dany router pripojil opat.
Takze pravdepodobne nebude problem v routri ...
A ma iPhona s fw 3.1.2 ...
a nieco podobne je aj v tomto topicu
:wink:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar toncek | ned lis 29, 2009 7:39 pm

Ok díky, toto mi stačí :)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

atirita | ned lis 29, 2009 7:51 pm

V poho ...
Aj majster tesar sa utne :D
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

kuba86 | ned lis 29, 2009 8:02 pm

V pripade, ze by se ti nepovedlo pripojit se s iphonem na wifi tak muzes pouzit Cyder http://www.ihackintosh.com/2009/08/desktop-manager-for-cydia-applications-cyder/

atirita | ned lis 29, 2009 8:09 pm

Co s tym ma spolocne cyder?
Ten ho k wifi nepripoji ... pomoze mu iba do phona netrepat app z cydie ...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dany202 | ned lis 29, 2009 9:59 pm

Router jsem restartovat zkoušel,noťas a iPhone kámoše se připojí bez problému. S používaným FW 3.1.2 wifi nenašel vůbec. Zkusil jsem tam hodit FW 3 s jb a ze začátku wifi asi 5 minut fungovala normálně. Pak její signál začal padat až jí IP ztratil úplně. Potom mi párkrát zase na chvilku naskočila a teď už zase dlouho nic. Osobně si myslím že to bude soft. chyba než pokažený hardware (když chvilku běžela. Začalo to po tým co jsem do IP nahrál pluing (nebo jak se tomu nadává) na stahování souborů (muzika,soubory...) pro safari. Nemohlo by to třeba spravit přehrátí modem firmware (teď je tam 05.11.07) nebo to nemá s wifi nic společnýho ?

atirita | ned lis 29, 2009 10:08 pm

Ak si tam hodil ten fw 3 :?: tak si tam nahral "plugin" na to stahovanie?
Pod 3.1.2 to neslo vobec alebo ako si pisal prvne tak si sa pripojil a potom tom padlo ...
Ak by to bolo PC tak Ti poviem, ze sa ti ta wifi prehrieva a preto blbne ... :D

necituj příspěvek, hned nad tvým. viz pravidla fóra. toncek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dany202 | ned lis 29, 2009 10:23 pm

při koupení IP tam byl FW 3 ,ten fungoval dobře. Asi před měsícem jsem nahrál FW 3.1.2 a ten fungoval až do tohoto pátečního večera kdy wifi začala blbnout. Den před tím pátkem (čtvrtek večer) jsem nainstaloval tu "kravinu" pro to stahování přes safari. Pak jsem se tu wifi snažil rozchodit a když nic nepomohlo tak jsem skusil nahrát zase ten FW 3.0.0 (co tam původně byl) a ejhle wifi 5 minut fungovala.Jak je popsáno nahoře.

atirita | ned lis 29, 2009 10:35 pm

Ale potom ked si tam dal tu 3.0 si tam tu blbostku nedaval ...
Teraz tam mas opat 3.1.2? Skusal si ten fix co som posielal na zaciatku?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dany202 | ned lis 29, 2009 10:44 pm

Ne nedával.Ano ted je tam 3.1.2 .Nezkoušel protože zatím se mi k té wifi nepodařilo připojit

atirita | ned lis 29, 2009 10:48 pm

Ved tiahnut to mozes aj bez neho ...
Alebo Ta obmedzuje tarif? Ak ano tak mozes pouzit uz ten spominany cyder cez PC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dany202 | ned lis 29, 2009 10:51 pm

teď mám jen 11 kč :D jinak bych to udělal. A přes ten cyder to mám nahrát jak ? a jak stáhnout ten fix ?

atirita | ned lis 29, 2009 11:00 pm

1, stahni aplikaciu cyder
2, pridas repo fishbone.ge
3, najdes v dano repe aplikaciu youtube fix alebo push fix alebo nejako takto ...
4, synchro z PC do iphonu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dany202 | ned lis 29, 2009 11:27 pm

aplikaci push fix jsem tam našel,označil jsem jí a klikl na ten obrázek hardiscu pod tím. V záložce synchronization je push fix ukázaný v local cache a vedle toho dvě šipy (nahoře a dole) když je zmáčknu zak se push fix ukáe jen u té dolní auto instal folder. Pak jsem klikl na tu šipku co je mezi tím pc a iphonem. Co by se to mělo udělat ? nevadí když není v ip nainstalovaná cydia ? ale je udělaný jb blackra1n

Naposledy - necituj předchozí příspěvek. Příště již ti příspěvek smažu. toncek

havim | pon pro 07, 2009 6:30 pm

Mám stejný problém s Wi-Fi. Nejde se přihlásit ani nalézt žádnou siť. Před 3 týdny jsem dal telefon na reklamici u O2. Po 10 dnech jsem si to šel vyzvednout. Rovnou jsem jim to tam znovu nechal, protože jsem opět nenašel žadnou síť, ani u nich na prodejně. Dneska jsem se díval na stránky Britexu :D , a už to mají ty "machírci" prý znovu opravené. Doufám, že už to konečně půjde, protože mi telefon dost schází.
Nejlepší by bylo, kdyby mi dali nový telefon, protože už se v tom štourali a to nevím, jestli je zrovna to nejlepší!!!
Až si to vyzvednu, tak napíši, jak to dopadlo

Ferczik | úte pro 08, 2009 3:30 pm

cuzs...mam dost podobny problem!!!

Mel jsem starej ihpon 2g JB s os 3.0 a wifi mi slapala jedna basen..

Potom jsem dostal new iphone 3gs a ten stary jsem dal pritelkyni...

Nez ho pritelkyne zacala na plno vyuzivat tak jsme ho dali do servisu aby me vycistily repracky a dali novou baterku....

V servisu mi rovnou nahrali os 3.1.2 a od te doby blbne wifi! Wifi se pripoji a za chvilku zase wifi spadne jakobych zadnou v pokoji doma nemel...kdyz dam hledat wifi tak nic a kdyz dam hledat sit manualne tak mi to napise ze zarizeni na hledani neodpovida nebo neco takoveho ( jsem v praci presne si to nepamatuji)
A nebo taky se mi stalo ze 2 dny jde wifi uplne v poho a pak to takhle blbne

a muj new iphon jede s wifi bez problemu...
takze nevim co s tim leda nahrat zase nizsi verzi na tu 3.0 ale to mi pirjde ze je to divny :D

záBa | stř pro 09, 2009 9:54 pm

Můj problem je, že si na notasu zalozim WiFi sit...iPhone se pripoji, zapnu Safari, zadam nejakou url a celou dobu mi bezi connecting... zkousel jsem restart telefonu, zalozit novou sit, ale nic... :(

rohe | stř pro 09, 2009 10:13 pm

Já měl taky dneska na mém iPhone problém se v práci připojit. Včera správce sítě resetoval firemní připojení a dneska mě to k Wi-Fi připojilo, ale nemohl jsem nic stáhnout a po chvilce mi to napsalo, nepřipojen. Ručně jsem zkoušel měnit IP adresy a pořád to samé. Zkusil jsem "obnovit nastavení sítě" nic. Pak jsem udělal "obnovit všechna nastavení" a najednou to bylo v pohodě. Tak snad to někomu pomůže. :roll:
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | stř pro 09, 2009 10:43 pm

záBa píše:Můj problem je, že si na notasu zalozim WiFi sit...iPhone se pripoji, zapnu Safari, zadam nejakou url a celou dobu mi bezi connecting... zkousel jsem restart telefonu, zalozit novou sit, ale nic... :(

Znovu tě, nyní už veřejně, žádám, abys změnil svůj podpis v souladu s pravidly. Barevný font se používá jen pro zvýraznění něčeho podstatného a v žádném případě nemá být červený, to je barva pro poznámky moderátorů. Tvůj podpis odporuje pravidlům a příště už se postarám o to, abys trochu vychladl. Tohle máš také jako reakci na tvé přidrzlé PM! Beavers.
Moderator fóra
Moderator fóra

missik | stř pro 09, 2009 10:54 pm

ahojte, mam uplne podobny problem...
vcera si kupil moj bracho iPhone 3G. Je v nom nahraty firmware 3.1.2...
No a tento telefon sa nejde pripojit k nasej domacej wifi. Pritom ja mam uplne taky isty iPhone tiez s tym istym firmwarom 3.1.2 tiez kupeny z Orange a pripaja sa na wifi uplne bez problemov.
Skusal som na brachovom mobile aj restore aj preinstalovat firmware no nic... jednoducho ak najde nazov siete, kliknem na nu, zadam heslo a napise "Nie je mozne pripojit sa k sieti NAZOV_SIETE" . Niekedy dokonca ani nenajde tuto siet...

V com moze byt problem, ak uplne taky isty telefon s tym istym softom a tym istym modem firmware sa pripoji a tento nie a nie... Zajtra to skusim ist dat reklamovat, ale aj tak si myslim, ze problem je inde, nie v hardveri... Ved ako je mozne, zeby siet naslo a potom sa nepripojilo???

anis.n | ned pro 13, 2009 10:07 pm

ahoj..
mam podobny problem.
Iphone 3g 16gb. Z niceho nic ze dne na den prestalo fungovat pripojeni na wifi,at je to odemcene ci zamcene.

skousel sem prehrat fw minimalne 2x, a to i originalni a jb,. ale porad to hlasi k wifi se nelze pripojit.
mam obavy abyto nebylo neco hardwarovyho.. nemate nekdo pls s timto problemem skusenosti?
k zadnymu routeru se to nepripoji, skusil sem jich asi 8. v kavarne, v praci, doma, u kamose atd..
ale kdyz vytvorim sit mezi pc a iphone tak se to sparuje

ELEMENT | pon pro 14, 2009 3:34 pm

Já mám nově také iPhone 3G 16GB ale použitý a přijde mi zase že oproti starému iPhonu 2G má hrozně slabý Wifi příjem. Mám ho po tátovi a je tedy pěkně poškrábaný tak po přečtení všech postů tady se také bojím nějaké HW závady... :( Napadá někoho něco?

Karpi | čtv pro 17, 2009 7:23 pm

Už pár měsíců mi nešla wi-fi, až nyní jsem to dal do servisu, kde iPhone otevřeli a zjistili, že část tištěných spojů dole je zkorodována díky vodě, co se tam dostala nevím kdy... :-(

Řešení - jelikož to už nejde opravit, tak jsem koupil nový iPhone a ten starý (3G, 16MB), ještě rok v záruce a kromě wi-fi ve výborném stavu, budu prodávat.
iPhone 6 / 64GB / FW 10.2.1 (14D27) / firmware modemu: 5.32.00 / jailbreak ZATÍM BOHUŽEL NE :-( / O2 CZ
Host
Host

_george | sob pro 26, 2009 3:35 pm

mám stejnej problém, taky mě přestalo jít wi-fi ze dne na den, zkoušel jsem obnovit nastavení sítě, obnovit všechna nastavení i smazat data a nastavení a po té ještě restore a pořád nic. Vyzkoušeno na 3 nezabezpečenejch wifi na kterých jsem se vždy před tím bez jakého koli problému připojil, teď už ne. jen je nabídne ale nepřipojí. Podařilo se to to někomu rochodit?

Uživatelský avatar Tea Racer | sob pro 26, 2009 3:46 pm

Jaký maš IP jaký FW?
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Juramac | sob pro 26, 2009 3:53 pm

Chyba muze byt ne v ip ale v routeru. Dcerce jsem koupil samsung jet a ani omylem jsem jej nemohl pripojit k firemni wifi, na ktere ale jinak vse jde normalne- vsechny pocitace ,muj ip i manzelky nokie. Pomohl az tvrdy reset a opakovane nastaveni routeru..... Mozna se v nem neco pohadalo....

_george | sob pro 26, 2009 4:16 pm

Mám Iphone 3g a poslední fw 3.1.2 (dnes už jsem ho zkoušel asi 3x restornout a pořád to samé) nikdy před tím jsem problémy z wifi neměl, až teď. Notebooky mě na wifi jedou bez problému router jsem zkoušel taky restartovat a nic z toho nezbralo, tak už fakt nevím... ale zase se mi nezdá že by wifi v iphonu bylo nějaké porouchané, když sítě najde.

Juramac | sob pro 26, 2009 5:07 pm

Zkus ten router na 5-10 minut vypnout ze site a pripadne ho zase nastavit.

_george | sob pro 26, 2009 5:37 pm

Ok vyzkouším a napíšu. Zatím moc díky.

rmaczman | ned pro 27, 2009 12:14 am

Pomozte prosim s nefunkcnim wifi :(

Na iPhonu 3g jsem mel starej software naky verze 2.1 takze zadna cestina a nesla ani pretocit klavesnice na sirku. Takze samozrejmosti byl update. provedl jsem normalne oficialni update v iTunes na novou verzi 3.1.2

Jakmile jsem firmware updatoval, nefunguje proste wifi ani bluetooth.
U wifi to pise : Chybi wifi.
Uz jsem to tu cetl v nekolika tematech ze se to lidem stalo, jenze bud jailbreakem nebo najednou jim to prestalo fungovat mechanicky v iphonu ale ja vim ze je to urcite firmwarova chyba naka, predtim wifi normalne fungovala.

Zkousel jsem uz i ruzne custom firware, ale opet bez vysledku. Nevim co s tim... pomuzete prosim nekdo nejakym svym postrehem nebo radou?

Dekuju moc

ls8 | ned pro 27, 2009 1:24 am

Re: Pomozte prosim s nefunkcnim wifi :(

Pokud nepomuze opakovany restore, tak se bude jednat nejspis o HW problem, takze reklamovat, pokud je jeste v zaruce.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika