aliencz | čtv led 14, 2010 12:54 pm
Přidávám se s WiFi obtížemi. Bohužel nedokážu přesně definovat moment, kdy se to stalo.
Přístroj najde síť bez problémů, ale nepřipojí se. Nikde. Na žádné nalezené WiFině. Když síť najde, indikátor vždy ukazuje velmi nízkou úroveň signálu. Je tedy možné, že došlo k nějakému poškození antény, jenže mě překvapuje, že tu síť najde.
Ve stejné době se mi objevily ještě další zajímavé problémy, možná to s tím nějak souvisí:
Nefunguje mi automatické vypnutí displeje, když přiložím telefon k uchu při hovoru. Takže si uchem "přepínám" tlačítka pro hlasitý hovor, nebo vypnutí mikrofonu. Docela vopruz.
Přestalo mi fungovat dlačítko CapsLock do polohy "VŽDY VELKÉ" (zmodrá).
No a samozřejmě potíže s baterkou, nepomohla ani výměna za novu. Povypínal jsem tedy co se dalo, provedl restore za pomoci zdejších guru a baterie se jakž takž umoudřila, žádná sláva to ale není. Naštěstí mám všude kabely a nabíječky, doma, v práci, v autě. Tak s tím problémy nemám.
OS mám nejnovější, mobil je origoš od T-Mobile CZ, žádné JB a podobně. Ale bez záruky, koupil jsem jej před rokem z druhé ruky.