Internet u T-mobile

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar djlucas | pát úno 13, 2009 10:43 pm

Re: Internet u T-mobile

zalezi na jakych portech to bezi jestli to je jako bezny imap nebo pop3.. problem bych v tom nevidel pokud to je neco jako safari web.. tak problem taky nevidim... dokonce jsem jednou zkousel i poslouchat net radio pres edge a nic mi neuctovali :D coz me celkem udivilo i to ICQ je zajimave ze se mi neuctuje
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
Starý pes fóra :)

asysman | úte úno 17, 2009 6:21 pm

Zdravim,
tady je to myslim celkem prehledne vypsane
http://t-mobile.cz/Web/Residential/Inte ... obilu.aspx
V ramci pausalu pro internetove zvyhodneni je jen WAP, web'n'walk prohlížeče, Opera Mini a další webové prohlížeče v telefonech. Ostatni aplikace se uctuji dle sazby za jednotku.
Nejlepsi je zeptat se na tohle primo operatora.

jeenik | stř úno 18, 2009 7:59 pm

A to je prave to, ze je tam sice neco napsano, ale ve skutecnosti to neplati, navic kazdy operator na infolince vam rekne neco jinyho, pokud vubec. Par dni mam ten surf&mail a pouzivam vsechno a nic navic jsem zatim pry neutratil. Jen stale nevim jestli stahovani posty pres exchange server ubira z FUP limitu...
iPhone X 256GB - T-Mobile (iOS 12.x), iPad Pro 10.5 cellular 512GB (iOS 12.x), Apple TV 4, AW 4
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

asysman | stř úno 18, 2009 8:42 pm

Podle me z FUP limitu ubira jakykoliv datovy prenos (surfovani, mail, icq...atd.) Jde o to jestli neuctuji neco navic mimo ramec pausalniho zvyhodneni (surf and mail). Ten exchange bude urcite brany jako email, nic extra by za to chtit nemeli. Uz zitra budu dalsim stastnym majitelem iphonu, aktivoval jsem si zvyhodneny tarif internet+, tak doufam, ze se me zadny omezeni tykat nebude...tak uvidime.

Uživatelský avatar terry | stř úno 18, 2009 9:51 pm

Tak tarif Internet+ je už trochu o něčem jiném. Pokud nebudeš propojovat iPhone s notesem, aby si na něm měl net, tak ti 2GB stačí naprosto v pohodě.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

asysman | stř úno 18, 2009 10:35 pm

Jj, to doufam, nicmene jsem cetl, ze safari stahuje celkem dost dat - oproti jinym prohlizecum. Budu se snazit to sledovat (pokud iphone nabizi nejakou statistiku prenosu dat) a pak dam vedet...pro info.

Axa099 | čtv úno 19, 2009 9:29 am

jeenik píše:ale u tech surfu by mel být horní limit platby neco okolo 900,-Kč jestli se nepletu, tak co je to za blbost 10 tisíc?
¨¨

No taky jsem se divil ale oprátorka tohle na mě vychrlila a zatím čekám jak dopadne ta reklamace.Říkali že se mi do 14 dnů až 3 neděl ozvou a zatím nic :( A IPhone jsem měl 6 dní. Teď leží vypnutej a já radši používám jiný.

jeenik | čtv úno 19, 2009 9:40 am

ještě k tomu surf a mail - na infolince vám např. řeknou, že aplikace google mapy se někdy můžou odečítat z FUP limitu a někdy ne... ale co tady čtu příspěvky, tak to asi není pravda?
Jen mě není jasné jaké aplikace se tedy účtují natvrdo mimo paušál....
Podle mě je to jen strašák pro lidi co zvažují Surf a mail, ale limit FUP jim přijde malý, tak raději jdou do dražšího Internet +.... A T-mobile má vyděláno..
Samozřejmě Internet + je super, ale dá se to jen za tu zvýhodněnou cenu, dávat 800 měsíčně, to teda ani náhodou...
iPhone X 256GB - T-Mobile (iOS 12.x), iPad Pro 10.5 cellular 512GB (iOS 12.x), Apple TV 4, AW 4
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

jeenik | čtv úno 19, 2009 9:43 am

Axa099 píše:
jeenik píše:ale u tech surfu by mel být horní limit platby neco okolo 900,-Kč jestli se nepletu, tak co je to za blbost 10 tisíc?
¨¨

No taky jsem se divil ale oprátorka tohle na mě vychrlila a zatím čekám jak dopadne ta reklamace.Říkali že se mi do 14 dnů až 3 neděl ozvou a zatím nic :( A IPhone jsem měl 6 dní. Teď leží vypnutej a já radši používám jiný.

a nebyl tam náhodou nějakej problém s pozdním zaktivováním internetového zvýhodnění Surf a mail? Když jsem to zaktivoval, tak mi potvrzující SMS přišla až druhý den.... Měl jsem ale předtím už aktivní tu starou verzi, takže jsem tam žádnou bezpaušálovou periodu neměl...
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar djlucas | pát úno 20, 2009 8:32 pm

kdyby to byla pozdni aktivace tak za ten den by nemohl stahnout tolik Mb jak jsem predtim pocital...
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

Axa099 | pon úno 23, 2009 8:07 pm

a nebyl tam náhodou nějakej problém s pozdním zaktivováním internetového zvýhodnění Surf a mail? Když jsem to zaktivoval, tak mi potvrzující SMS přišla až druhý den.... Měl jsem ale předtím už aktivní tu starou verzi, takže jsem tam žádnou bezpaušálovou periodu neměl...[/quote]

nn já mám surf+ už 2 roky a vyloženě jsem se operátorky ptal jestli mi to stačí a jasně mi potvrdila že má Iphone taky a že v poho

nene | čtv úno 26, 2009 10:08 am

Asi to sem moc nepatří, ale možná právě vy budete někdo vědět a umět poradit. Když se rozhodnu stáhnout nějakou stránku přes Edge a Safari (Surf+), tak pokud spustím nejdřív Safari, naťukám název stránky a až pak zapnu Edge, tak se mi iPhone totálně zasekne a pomůže jen Power+Home. Totéž se mi stane, když po skončení surfování nejdřív vypnu Edge a až pak chci zavřít Safari. Žádná hláška, jen se to prostě kousne. Neraďte mi prosím, ať si na tuhle situaci dávám pozor, nedělám to naschvál, ale prostě jak jsem zvyklá být pořád na Wifi, tak na zapnutí Edge (přes SBS) zapomínám a pak je to hned. Může být problém v SBS? Ten se mi moc odinstalovat nechce. Já celkem chápu, že se Safari nemůže bez Edge připojit :roll: , ale když nemá wifi, tak mi to slušně oznámí a nedělá problémy, s Edge se mi zakousne a nepustí :mrgreen: . Dík za každý nápad, dost mě to štve - on ten reboot zabere dost času :x .

Edit: Tak jsem na to konečně přišla - měla jsem vypnuté Edge roaming v Settings, Edge šlo v SBS normálně zapnout, ale nesmělo to být v Safari......už to teď chodí bez problému.

Uživatelský avatar Sprajtek | sob bře 14, 2009 11:09 am

heledte a jak je to s programkem pdanet 1.51. Jde mi o to jestli to T-mobile pozna ze to pouzivam na kompu - a tim padem si bude uctovat palku....mam zvyhodneni surf and mail (o FUPku vim).
Host
Host

Uživatelský avatar terry | sob bře 14, 2009 12:05 pm

Samozřejmě, že to pozná. Počítač ti hlavně stáhne mnohem více dat a do 100MB FUP se určitě nevejdeš. Navíc se bude stahovat přes jiné porty.

Na tohle je lepší tarif Internet+ s 2GB FUP.

Uživatelský avatar Sprajtek | sob bře 14, 2009 12:22 pm

o fup jak rikam mi nejde, de mi o to jestli mi to budou uctovat zvlast...

Necituj příspěvek na který bezprostředně odpovídáš. Snad sám cítíš, že to nemá žádnou logiku. O citaci příspěvků se pouč v pravidlech, viz odkaz. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929
Host
Host

E=mc2 | pát bře 27, 2009 5:38 pm

Takže, jak to je opravdu s internetem u T-mobile

Možná už to tu někdo srozumitelně popsal, já se však takové odpovědi v tomto vlákně nedohledal. A proto jsem se rozhodl obvolat několik operátorů a zeptat se v prodejně, jak je to tedy se zvýhodněním Surf+ a Surf&Mail. U toho Internet+ je to jasné.

U zvýhodnění Surf+ k tarifu nebo twistu tedy můžete prohlížet webowé stránky v Safari. Dále můžete stahovat e-maily. Jestli tomu dobře rozumím já, tak je můžete pouze stahovat a číst protože je povolen protokol Postm@n přes POP3. Ostatní internetové protokoly jako např. IMAP nebo SMTP, který právě slouží pro odesílání zpráv, jsou zpoplatněny dle ceníku. Až přes safari nebo e-mail nastahujete 50MB, klesme vám rychlost na 16kb/s.
Dále jsou tam aplikace jako Cydia, Stocks, Google maps, Appstore, počasí a nebo třeba zjištění aktuální polohy, které používat nemůžete. Respektive můžete, ale jdou úplně mimo tarifní zvýhodnění a účtují se zvlášť podle ceníku 0,60 Kč/kB APN WAP a
0,05 Kč/kB APN Internet.(Takhle já sem ze začátku přišel o 832,-Kč.) Myslel jsem si, že na iPhone mohu dělat cokoliv a ono se mi to započítává do fup limitu, po jehož vypršení mi pouze klesne rychlost, ale tak to bohužel není.

Když sem mluvil s tou "nánou" na infolince, znáte to, tak sem se jí ptal, co tedy mohu dělat na tom telefonu. Natož mi odpověděla, že je to pouze na prohlížení(čeho, to se nezmínila) a jakékoli stahování je zpoplatněno podle ceníku. Tohle mi opakovala asi 3x. Natož jsem jí já odpověděl: ,,No jo, ale když já jdu na google maps tak si je taky prohlížím, podobně jako internetové stránky. A když jdu do safari, tak ty stránky musím taky nejdřív stáhnout a pak si je prohlídnu. Takže je to taky stahování. A jak je to s e-mailem? Můžu stahovat poštu nebo se mi vše kolem e-mailu taku účtuje nad rámec? Je to rozdělené nějak podle internetových protokolů, přes které se různé aplikace připojují? A polud je e-mail zpoplatněn, co se stane když pudu na e-mail přes Safari?" Natož řekla ať chvilku počkám. Nezvládla odpovědět. Čekal sem asi 5 minut, takže sem si dal mobil na handsfree a dělal něco jiného. Pak se tedy ozvala, že mluvila s nějakým chlapem od nich z call centra který tomu rozumí a řekla mi, že toto zvýhodnění je pouze na prohlížení že jakékoliv stahování je zpoplatněné. Ptoto uvádím že je to "nána pitomá." Naštěstí mi vyjmenovala co všechno lze a nelze na tom telefonu dělat. Asi jí to napsal ten chlap na papírek. Takže mi vyjmenovala to co sem uvedl výše. O e-mailu se nezmínila vůbec ale na stránkách píšou, že je neomezený pop3, takže jim budeme věřit.
Tohle mi potvrdili i na ostatních linkách.
Možná vás uklidní, že pokud by ste byli třeba od rána do večera na youtube a stáhli tedy několik set MB, NEbudete platit tisícové částky, ale pouze 832,- navíc, protože se vám pro ten měsíc jakoby aktivuje zvýhodnění internet+ a už je jedno kolik dat přenesete jakýmkoliv způsobem.

Takže abych to shrnul, do fup limitu se započítává prohlížení stránek v safari a stahování e-mailů. Vše ostatní doplácíte zvlášť. Jakýkoliv upload je také zpoplatněn dle ceníku. Zvýhodnění Surf&Mail se liší v tom, že máte fup limit 100MB, máte plnohodnotný přístup k mailu a stojí 237,- na měsíc.

Doufám, že pomohu pár lidem, kteří stále nemají jasno jak to vlastně je.

Barva písma změněna na defaultní. Je zapovězeno používat jiné barvy. Obzvláště červené odstíny jsou pro poznámky moderátorů. Viz pravidla v odkaze. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929

nitro-oxidus | sob bře 28, 2009 3:02 pm

Mam dotaz co treba takova stream televize ci radio, papa to vice dat nez ciste prohlizeni stranek? Do 100 MB bych se s tim to nevesel ze?

E=mc2 | sob bře 28, 2009 6:00 pm

Jak jsem již psal výše, stačí ti na to limit 50MB protože se ti to do FUPu nepočítá. Vše si doplatíš zvlášť. Do FUPu se ti počítají pouze stránky v safari a e-maily. Vše ostatní je zpoplatněné, streamovanou televizi nevyjímaje. (Pokud tedy máš internet Surf+ nebo surf&Mail.) A navíc si myslím, že na takovéto aktivity je EDGE příliš pomalý. Vždyť samotné youtube se načítá ve zmenšené velikosti a to jakou dobu. Na tohle je lepší WiFi. Pokud bydlíš ve městě a stáhneš si momentálně nejlepší aplikaci WIFITRAK, tak není problém najít volnou WiFi na každém kroku.

berkoff | sob bře 28, 2009 6:02 pm

Chlapi od Tmobile to jako neni spatny, i to jako ze funguje, ssh na masiny do site dyz sem na chate je v poho, ale skouseli ste nekdo GTA? s pingem neustale kolem 600 - 1000 ms? Ubohy ... za ty penize :(

Lukhin | sob bře 28, 2009 7:19 pm

Tak uz druhy mesic, co mam Surf+ a zatim mi nic nepocitali. Na jednu stranu jsem rad, ze misto mesice zdarma, se mi pocita zdarma dalsi, ale zase neuvidim ten rozdil. Sam nechci, aby mi prisla teda nejaka velka faktura. To bych si asi hned zrusil a snazil se na pobocce vysvetlit, co to jako ma byt a delat hlupaka. Myslim, ze by se snad s nima dalo dohodnout. Aspon lidem u O2, to tak fungovalo. Ale bral bych to jako krajni reseni. Radsi budu teda pouzivat jen Safari.. :roll:

jeenik | pát dub 17, 2009 5:12 am

To e=mc2
Info lince never, nemluvi pravdu!
Mam surf&mail a delam vsechno, tedy i stahuji a nic navic nepocitaj!
Pouze odecitaj FUP limit, a to asi u vseho, tedy i u posty...
Nutej lidi kupovat drazsi datovy tarify...
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

weca | úte dub 21, 2009 9:48 am

Tak teď v tom mám dokonalej hokej.Rád bych si taky Surf&Mail aktivoval, ale každej tvrdí něco jinýho...Jak je možný, že někdo dělá s telefonem "všechno" a nic nedoplácí, kdežto druhý (jestli jsem to správně pochopil) za to samé doplácí 800,-?Omlouvám se, ale pročetl jsem celý vlákno a moc chytřejší z toho nejsem.Děkuji za případné objasnění :wink:
Host
Host

Uživatelský avatar terry | úte dub 21, 2009 11:02 am

Já už teďka několik týdnů využívám, tak až přijde vyúčtování, tak na to kouknu.

jeenik | úte dub 21, 2009 1:33 pm

skutečně nic jiného než paušál neplatím, teď jsem to znovu ověřoval, už mám iphone třetí měsíc.... jediný co je nepříjemný, je omezení rychlosti po vyčerpání FUP, což se vyčerpá na iPhone velmi snadno...
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar terry | úte dub 21, 2009 2:53 pm

Tak 100MB FUP není moc, ale vystačím si. Každopádně mě ale TM štve. Už od nového roku slibuje nějaké nové tarify a kde nic tu nic.

cheer | sob dub 25, 2009 9:22 pm

Co je a není ve FUP

1) běž sem:
https://mytmobile1.client.tmo.cz/web/gu ... netBundles

2) přihlaš se třeba přes "Vstoupit jednorázově" - přijde ti SMS s jednorázovým heslem

3) měl bys mít označený balíček, který máš aktivní - Surf+ nebo Surf&Mail

4) pokud u něj máš něco jako upgradeovat/přejít na novou verzi (nevím formulaci přesně), tak to zvol. Je to zadarmo a uplatní se FUP 50 resp. 100MB na další data než je brouzdání webu.
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar terry | sob dub 25, 2009 9:37 pm

Momentálně je Můj T-Mobile nedostupný. Zkusím později.

jeenik | stř črc 01, 2009 10:41 am

Taky se vám po vyčerpání FUP limitu v Safari ukazuje informační stránka o tom, že jste vyčerpali ten limit? Dříve se mi to nestávalo, problém je v tom, že se ta stránka načítá nekončeně dlouho a pak je třeba potvrdit a nechat načíst ještě jednu t-mobiláckou stránku.... Je to otravné, jasný záměr T-mobilu dohnat lidi aby šli z Surfu na Internet + za nekřesťanský prachy....
Máte podobnou zkušenost?
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

cheer | stř črc 01, 2009 3:40 pm

Jj TM proste nema pro iPhone zadnou rozumnou volbu internetu, me 100MB v Surf&Mail taky nestaci, navic bez 3G - vidim to na brzkou zmenu...
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

E=mc2 | stř črc 08, 2009 8:17 pm

Jojo, taky se mi to stalo. Vyčerpal sem limit a chtěl načíst idos. Myslel sem že si jenom počkam o chvilku déle, ale místo toho na mě vybafla stránka od Tmobile že mam po limitu. Naštěstí už mi chyběl jenom jeden den do nového období tak sem to vyčerpal akorát.Taky už jsem uvažoval že bych zmněnil operátora od základů, ale nejspíš se do toho pouštět nebudu.

Ka.Stan | úte srp 04, 2009 10:11 am

Zravím, tak jak to tedy je ... byl jsem se ptát na prodejně T-Mobile ve Frýdku - Místku a tam mi řekli, že k iPhonu se hodí pouze neomezeý net, a když jsem se ptal na Surf a Mail+ a na prohlížeč Safari tak mi bylo řečeno, že se to na něj nevztahuje a že mi bude účtována cena dle ceníku (0,06kč/kb), tak teď nwm jak na tom jsem....
Host
Host

E=mc2 | úte srp 04, 2009 12:08 pm

Jo, a na co ti teda řekli že se vztahuje? (-:

Ka.Stan | úte srp 04, 2009 1:04 pm

E=mc2 píše:Jo, a na co ti teda řekli že se vztahuje? (-:

rekli mi ze se ten neomezeny net nevztahuje na to safari
Host
Host

Uživatelský avatar terry | úte srp 04, 2009 3:18 pm

Po pár měsících s tarifem Surf&Mail jsem musel přejít na neomezený Internet+. Důvod je jednoduchý, balíček Surf&Mail je totiž k iPhone naprosto nevyhovující, a tak vám budou skoro při každé aktivitě účtovat jednotky navíc. Pokud by někdo chtěl podrobnější info, mohu poskytnout, protože jsem to s TM řešil.

jeenik | pon srp 10, 2009 12:10 pm

Zajímavé, mám Surf and Mail u T-mobile řadu měsíců a nikdy jsem nezaplatil ani korunu navíc... Jediné co mi na tom vadí je FUP limitace, těch 100MB překročím raz dva (po dvou týdnech jistě).

A jakou verzi Surf and Mail máš? Já musel původní (bylo tam asi 30MB volných dat změnit na tu nejnovější verzi, omezeno na 100MB FUP...). U té verze s 30MB jsem po překročení platil natvrdo...
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

invader | pon srp 10, 2009 12:33 pm

Takže pro upřesnění: Mám také u T-Mobile datový tarif Surf&Mail+ a to již skoro rok. Každý měsíc zaplatím cca 50,-Kč za data navíc a to je pouze za data přenesená v rámci protokolů, kterých využívají komunikační programy pro ICQ, Skype atd. (já osobně používám IM+). FUP kvóta 100MB, která je zahrnuta v tomto tarifu se vztahuje na prohlížení internetu (obecně - stahování dat internetovým prohlížečem) přes Safari nebo jiné prohlížeče a samozřejmě i na přijímání a odesílání e-mailů přes POP3, IMAP. U tarifu Surf+ je FUP určeno pouze pro prohlížení internetu a proto při stahování e-mailů přes komunikační protokol zaplatíte tyto data navíc. Samozřejmě, pokud přečerpáte FUP, tak další data přenesená prohlížením internetu již platíte (0,06,-Kč za kB). Doufám, že to všichni pochopili, ať to nemusím vysvětlovat znovu. Howgh 8)

jeenik | pon srp 10, 2009 2:16 pm

tak protokoly typu ICQ atd nepoužívám, to je pravda, ale FUP jsem přečerpal každý měsíc, a ne o málo. Prohlížím web přes Safari, stahuji aplikace, dívám do Googlemap, poštu přes Exchange server i POP3 a IMAP, Push notifikace atd atd. A nikdy jsem nezaplatil navíc ani korunu. Takže téma Surf&Mail+ můžeme uzavřít s tím, že T-mobile u toho tarifu zpoplatňuje navíc (mimo poušál) pouze komunikační programy typu ICQ atd.? Zajímavé, že na infolince vám to nikdo neřekne....
Domluvil jsem 8)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

manys | pát srp 14, 2009 7:59 pm

Zdarcéc všichni mam problem nejede mi net cez EDGE na netu tmobile to mam zaple jako aktivní ale řádek s APN nemám mam fw 3.0.1 a nefunguje mi to ani po restore a ani po upgradu :(

Uživatelský avatar Sk8er-boi | sob srp 15, 2009 9:55 pm

řádek s APN tam taky nemám...
ale já jsem nic nenastavoval potom co jsem aktivoval internet přes t-mobile, tak nevím....
jde o to taky jestli máš signál na edge?...
Host
Host

Cajkowski | pon srp 24, 2009 10:16 pm

zdravim ve foru, surf a mail vyuzivam vic jak rok. nemile to prekvapeni byla minula faktura. 135,- gprs a 288,- gprs roaming. tak jsem vytahnul minulou fakturu a uz tam jsem nasel mno nezazanamenanych 15,- za gprs. predtim jsem jeste prohledal pul roku nazpet a nasel jen 0,50. na infolince mi nebyl nikdo schopny rici, cim to je. ze si mam precist na strankach co se tam pocita a co ne. jaky porty, atd. atd. do te doby mi to neuctovalo ani icq pres fring.
mam takove male podrezi na dve veci. fring jsem updatnul na novou verzi ktera umi bezet i kdyz jsem pryc z fringu. pokud to ale neuctoval ani predtim tak tohle by to snad byt nemelo.
zatim nejvetsi podrezi mam na t-mobile. ;o)
onehda jsem prekrocil FUP, objevila se mi totiz v safari hlaska od t-mobile. sice jsem ji potvrdil, ze o FUP vim, ale s kazdou dalsi strankou to chtelo znova a znova potvrzovat, a vzhledem k tomu, ze uz jsem byl v FUP, tak nez se nacetla stranka t-mobile na potvrzeni, tak jsem malem vykvetl. Volal jsem tedy infolinku, slecna moc ochotna, ze pry to IT resi, ze je to jejich chyba, FUP mi smazla, jako reklamaci a bylo. Ptala se me ale na to, co mam za tel. Nevim co kdo kde a jak udelal, ale hned od smazani FUP, po volani na infolinku, se mi zacal v safari nacitat http://www.seznam.cz v modu pro mobil a ne klasicky, jako jsem byl doposud zvyklej. Ted vidim v t-zones denne cca 12,- ze mi ucet narusta, ale jiz nekolik dni jsem nepustil v iphonu zadnou aplikaci co by chtela net. Hold po dalsim vyuctovani budu reklamovat. Jsem na ne zvedavej. ;o)
22.8.08 Iphone 3G 16GB Black Vodafone CZ - sim T-mobile ;o)
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika