Ahoj,
tak jsem včera zjistil, že mi nejde WiFi, dnes jsem se tomu šel věnovat a zjistil jsem divnou věc. Ne jako tu většina měla problém se sílou signálu,ale s problémem připojení. Když jsem se na svojí domácí WiFi ( OvisLink 5640 AP ) připojil, tak se iPhone chytil, posléze ( během 1 vteřiny ) se odpojil a takhle dokola... ping jsem měl tudíž kolísavý podle tohoto " skákání "
zkusil jsem:
reset all netork settings - nic,
reset all - nic,
Restore - nic ( dělal jsem JB )
tak jsem šel ke kámošovi ( zároveň " poskytovatel " Netu ), zkusili moje AP zapojit a běželo to, až se mi ulevilo... ale pak "umřelo".
Tak jsme zapojili jiné APčko ( stejný typ ) a to běželo ještě kratší dobu a pak "umřlo ", přičemž na iPhone jsme nepingli a na jeho nokii e51 taky ne..( jen doplním, že minulý týden, když jsme to nastavovali, tak to šlapalo) ale na samotný AP jsme viděli ...
Zapojili jsme třetí a problém byl ten samej...
TeĎ jsem doma, resetoval jsem - pokud se tomu tak dá říkat - switch a zatím " ťuk, ťuk, ťuk " to jde...
Takže závěr z toho plyne? Vůbec nevím...
myslíte, že je možný, že to bylo tím switchem ? ( do něj vede hlavní UTP kabel a z něj to jde do PC a pak další do NTB a další vývod je právě to AP
nebo úplně něco jiného ...
Třeba bude mít někdo podobné zkušenosti a napíše je sem, v jiném případě snad tohle někomu bude užitečné.
EDIT: Včera večer jsem WiFi vypnul a zkusil připojit a problém je pořád stejný - přihlásím se a ona se připojuje a odpojuje a pořád dokola...

Ještě mě napadlo, že bych mohl napsat to, že WiFi je nastavená jako client a blbne to i s WEP a bez něj ... MAC Control zaplý není, ale zkoušel jsem to a výsledek byl stejný
EDIT2: teď, po dvou denním testováním, jsem to snad už vyřešil. Do AP jsem nahrál nový Firmware a jede to, jak má... Snad to bylo tím.

EDIT3: Samozřejmě, jak jsem mohl tušit - napíšu sem, že je to OK, ale zase je to v háji!!! Já už fakt nevím ... nemá někdo ten samý problém???