Divně se chovající Wi-Fi

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

havran66 | ned led 17, 2010 8:21 pm

Re: Wi-fi není ...

OT: Nejsem právník, ale selský rozum mi říká, že interní pravidlo nemůže být nadřazeno zákonu. Teda v případě, že jsi při koupi telefonu nepodepsal nějakej canc psanej malýma písmenkama, že se zříkáš záruční lhůty :) Ale i to je myslím alespoň u nás pritizákonný.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

chemster | ned led 17, 2010 10:10 pm

Re: Wi-fi není ...

neviem, ci je to legalne, ale kazdy to musi podpisat, kedze je to v dodatku k zmluve. ta ma viac stran pisanych malymi pismenami.

robertolahk | úte led 19, 2010 11:40 am

wifi no!!

Ahoj přátelé mám velký problém z wifi pořád hledá sít a nic i když mam wifi doma O.K a to všude např. KFC poradte mi prosím už si nevym rady díky .

ls8 | úte led 19, 2010 11:45 am

Re: wifi no!!

Takze doma to jede, a v KFC ne? Nebo jak?
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

atirita | úte led 19, 2010 12:41 pm

Ja som to pochopil tak, ze mu to nefunguje vobec :)
Ani doma ani v KFC ...
Obrázek iPhone 4 16GB iOS 5.1.1
Obrázek iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ls8 | úte led 19, 2010 12:58 pm

Pokud WiFi nefunguje vůbec, tak obvyklý postup:

1/ Reset Network Settings
2/ Reset All Settings
3/ Restore, nedělat JB

Pokud nepomůže, je rozbitý, reklamovat.

pepito25 | úte led 19, 2010 7:01 pm

WIFI - siet najde a dalej nic

Ahojte.

Chcem sa opytat na nasledovnu vec:
Pripajam sa na domacu siet. Ta je 1OO funkcna, slapu mi na wifi aj dva notebooky. iPhone siet najde, ja zadam heslo, vsetko vyzera byt ok. A potom, ked v Safari zadam adresu, uz ju len hlada, hlada a nic.
Kde moze byt problem?

ls8 | úte led 19, 2010 7:05 pm

Dostane iPhone spravnou adresu, masku, DNSka atd.?

Juramac | úte led 19, 2010 7:31 pm

Re: WIFI - siet najde a dalej nic

Problem neni vetsinou v ip ale v routeru, respektive v jeho nastaveni. Nektere routery musis extra nastavit, jak, to je u kazdeho jine. Zkus se pripojit na jine wifi, treba u kamarada a nebo na nejake free, pokud se pripojis jinde , je to ve tvem routeru.

pepito25 | úte led 19, 2010 7:58 pm

Pardon za blbu otazku, ale mam iPhone druhy den:
Ako viem, ci dostal spravnu adresu, masku, DNSka...?

Ine wifi som este neskusal. Ak to inak nepojde, budem musiet.

Router mam MSI RG60G.

Uživatelský avatar caesar | úte led 19, 2010 8:50 pm

no me to zacalo delat podobny veci. Doma se pripojim, ve Starbucku taky, ale KFC (Andel) jsem se nepripojil, pritom wifunu to naslo a pripojilo se to kni. Ostatni okolo na internetu byli bez problemu. Restartoval jsem a nic. Na hotelu, kde jsem se driv pripojil a heslo mam zadane mi to taky haze No Internet connection.

Edit:
Aha, tak ted na hotelu uz me to na tu wifi ani nepusti. Jen mi to suse oznami ze se nelze pripojit k siti.
Senior uživatel
Senior uživatel

pepito25 | pát led 22, 2010 11:03 am

Co treba na routri nastavovat manualne?

havran66 | pát led 22, 2010 4:54 pm

Můžeš tam mít třeba filtrování Mac adres, pak se bez nastavení routru s novým přístrojem nepřipojíš, nevhodný šifrování atd. Každej router je jinej a musíš si projet jeho nastavení.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | pát led 22, 2010 7:28 pm

pohraj sa hlavne s routerom. Mohlo by ta napadnut vypnut v nom VSETKY "finty" na ochranu. Ak sa vtedy iphone v klude spoji, tak postupne zapajaj ochrany a tak zistis, v com je problem. Cize vseho vsudy budes riesit HLAVNE manual k routeru :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

pepito25 | pát led 22, 2010 8:30 pm

Kua, ved na to prave neviem prist. :roll:
MAC blokovane nemam, mam zapnute WEPko, ale to je ok, notebooky ficia, neviem.....

erno930113 | sob led 23, 2010 1:55 pm

Najde wifi siet ale nepripoji

Mam iP 3G FW 3.1 JB... ked sa chcem pripojit na wifi tak sa nepripoji najde ju ale sa nepripoji ... na to iste wifi su pripojene dalsie 2 NT a mal som na tom aj pripojeny iP ale iny (ten som rozbil)...cim to moze byt ?

Uživatelský avatar P3TR05.99 | ned led 24, 2010 8:06 pm

Výpadky wifi

Dobrý den vlastním router linksys wrt320N, chtel jsem se zeptat co může byt za příčiněno že po dlouhem nepoužívání iphone obcas nemuzu pak najit wifi pak neco zmenim v routeru cokoli a sit mi najde nevíte v cem muze byt chyba?
Obrázek Apple iPhone 5s 16GB
Obrázek MacBook Pro Mid 2010
Obrázek P3TR05.99
Host
Host

alrah | pon led 25, 2010 6:58 pm

Mám stejný problém, vcera vse fungovalo, dnes se mi nedaří připojit, z routrem nebylo děláno nic.

alrah | pon led 25, 2010 7:00 pm

Re: Najde wifi siet ale nepripoji

stejný problém jsem dost bezradný

alrah | pon led 25, 2010 8:43 pm

Takže ekoušel jsem se hrát z routrem (restart do tovarního nastavení) a nic zkrátka wifi nejde, je zvláštní že včera ještě vše jelo aniž bych udělal jakoukoli změnu to přestalo fungovat.

_george | pon led 25, 2010 9:37 pm

Mám ten samý problém, že wifi na mém iphonu jela bez problému a ze dne na den se už na žádnou wifi síť nepřipojil. Nepomohl ani restore ani obnova sítových nastavení, takže jsem ho poslal na reklamaci asi pře týdnem. Jsem zvědav jestli to opraví, pak bych napsal.

ls8 | pon led 25, 2010 9:46 pm

Prosím dej pak vědět, jak reklamace dopadla. Díky.

alrah | úte led 26, 2010 5:02 pm

Takže stejný problém, restore a nic. Jediné co teď zbívá je reklamace.

Gastonnn | úte led 26, 2010 6:16 pm

Stejný problém, ze dne na den mi to přestalo fungovat, síť to nalezne, ale po vybrání sítě mi to napíše Unable to Connect, fungovalo to rok, takže počítám s tím, že routerem to není, zkoušel jsem Reset Network Data i Reset All Data, Restore a stále nic
iPhone 4S
iPad Mini
MacBook Pro 13"
Host
Host

brunop | stř led 27, 2010 8:27 am

Re: Problém s připojením WiFi

Ja mam ten isty problem. Precital som mnohe fora, a vidim to asi na HW chybu. Od FW 3.0 ked zrusili nejake obmedzenia vykonu na Wifi sa to zacalo coraz castejsie stavat. Wifi zo zaciatku len isla slabsie a postupne prestala reagovat uplne. Pravdepodobne doslo k prehriatiu cipu na doske, takze nepomoze uz ani downgrade, alebo vymena anteny. Apple si strka pred problemom hlavu do piesku. Najprv sa snazili vec vysvetlit zlym nastavenim routera , potom ked sa pripady zacali mnozit to zvalili na jailbreak. Kedze ale wifi odchadza aj ludom, co nikdy jb nemali, ale stalo sa im to az po prechode na FW vyssi ako 3. Takze ja to vidim bledo. Ti co maju zaruku, nech si to daju reklamovat cim skor, a my co sice mame zaruku, ale skoncili sme s poskriabanym a puknutym krytom... si mozme akurat tak piskat. To ze telefon nema Wifi, by som este nejako prezil, ale ze potom zere baterku ako divy, to mi uz vadi. Skuste si schvalne vygooglit iphone wifi problem a uvidite, ze sa jedna o riadny pruser.

alrah | čtv led 28, 2010 4:26 pm

dal jsem telefon na reklamaci, pak se ozvu jak to bude hotove jak jsem dopadl.

brunop | čtv led 28, 2010 8:57 pm

Ako som uz pisal v podobnej teme, pravdepodobne ide o nevratne znicenie wifi cipu na zakl. doske po prechode na FW 3.0 a vyssi. V tychto novych FW sa zrusilo obmedzenie vykonu, co postupne viedlo k degradacii cipu. Takze nam asi ostali v rukach pokazene sunty.

_george | pát led 29, 2010 10:07 am

_george píše:Mám ten samý problém, že wifi na mém iphonu jela bez problému a ze dne na den se už na žádnou wifi síť nepřipojil. Nepomohl ani restore ani obnova sítových nastavení, takže jsem ho poslal na reklamaci asi pře týdnem. Jsem zvědav jestli to opraví, pak bych napsal.

Tak dnes mě iphone vrátili s tím že jsou v něm vrypy, mechanické poškození oxidace atd, takže reklamaci neuznali :(

alrah | pát led 29, 2010 11:06 am

Vrypi??? Při bežném používání je normalní že věc jako telefon je poškrábany, ale to snad na funkci telefonu nemá vliv ne??? No tak to si myslim že dopadnu stejně, můj iphone byl poškrabaný ale co se týká oxidace to už se tu někde řešilo že jejich "čidla" jsou k ničemu

Uživatelský avatar pistak | pát led 29, 2010 11:20 am

_george Mozno by si sem mohol dat fotky tvojho mobilu, ze ake vrypy tam mas. Uvidime aspon co tym myslia. popripade keby sa ti podarilo tie cidla odfotit.
iPhone guru
iPhone guru

pepito25 | ned led 31, 2010 9:31 am

Nakoniec to bolo tym wepkom. Pri wap2 je to ok. Zvlastne ale je, ze kym som nevedel co, tak som behal po dvoch free zonach v meste a napriklad ani typek v Orange ma nevedel pripojit do ich vlastnej wifi siete. :)

alrah | pát úno 05, 2010 11:34 am

Tak dnes se mi vrátil iphone z reklamace, ze slovy že je zkondenzovaný a pravdepodobně vytopený. Zkusím jej poslat do servisu CABLES and SIMS ať na to hodí oko. Vzhledem k tomu že telefon byl běžně používán tak kondenzace je blbost. Uvidím co na to servis jiný a pak se podělím o informace.

demz | sob úno 06, 2010 3:25 pm

AHOJ TAK JSEM ZJISTIL NOVINKU U WI-FI!!! Resim uz od update softwaru na 3.0 ze me prestala jit wi -fi najde ale nemuze pripojit ... po zjisteni ze kdyz dam telefon do mrazaku a necham ho poradne vymrznou (cca 40-60 minut) tak se wi-fi pripoji a jede naprosto normalne a vpohode... nemate nekdo zkusenosti s touto zavadou ci jak ji odstranit ?

strengy | ned úno 07, 2010 12:01 pm

Ja kvuli wifi iphone předělal na 3.1 doufal jsem že to pomuže zprovoznit wifi ale nepodařilo se ani přes všechyn resety.Neustale vidim jen "choose a network" čim to muže byt SW nebo HW :?: diky za rady...

alrah | ned úno 07, 2010 2:40 pm

Zdravim,
Chtěl bych se podělit o praktikách servisu apple. Takže zaruku mi zamitly z důvodu cituji: "zjištěná koroze na systemovem konektoře/oxidace v přístroji/" na což jsem se stekl a telefon rozrebral v přiloze je foto servisních štítků které jsou bílé, při vlhkosti mají být červené. Takže jsem telefon dál maníkovy co dělá soudní posudky podobných věcí, ten telefon vrátil a jeho odpověď žádná oxidace z duvodu vytopení a vystavení nadměrné vlhkosti. Telfon jsem rozebral a opět složil a voala wifi opět jede. Vzhledem tomu jak se servis zachoval spiše Technik: PLAV, tak rozhodně odemně, firma apple nedostane již ani korunu. ROzhodně bych chtěl někde podat stížnost k společnosti apple máte někdo kontakt zakaznicke linky nebo něco podobneho???

Rast0 | ned úno 07, 2010 9:34 pm

Ťažko povedať.Možno je niečo s Wi-fi anténou v iP.Skús zabehnúť do servisu aspoň na diagnostiku a budeš múdrejší.
Host
Host

strengy | pon úno 08, 2010 5:04 pm

To je docela problem :D když jsem stim byl po servisech v přerově tak mi řekli maximalně naschledanou a do zlina nebo prahy zase neni čas ani cesta.. ono v network name a security nema byt nic zadano?

PnR | ned úno 14, 2010 3:18 pm

Wifi raz najde inokedy nenajde

Ahojte, stretol sa uz niekto s takym problemom?
Telefon raz siet najde, inokedy zas nie. Siet je dobre nakonfigurovana router je v poriadku. Existuje na to nejaky fix alebo odcupkat do TM na reklamaciu?
Reklamovali ste uz niekto JB telefon? staci dat restore a je to v poriadku?
:evil: :evil:

Uživatelský avatar Tea Racer | ned úno 14, 2010 3:46 pm

Re: Wifi raz najde inokedy nenajde

Hodne telefonů s tímhle melo problem pravě když tam byl JB, takže to vyzkousej bez nej at nejsi pri reklamaci za blba :-) a jeste po Tobe mohou chtít poplatek za neopravnenou reklamaci.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Koloko | ned úno 14, 2010 7:54 pm

Re: WIFI nevím už co dělat....

Ahoj, mám takový malý problém (Iphone 2G 16GB fw 3.1.2 Blackr1n)- jsem připojen na domácí wifi síť, občas, jednou za 10min, mi wifi vypadne a chce to po mě heslo, napíšu a zas mi wifi jede, není to nějaká vážná věc, ale nebaví mě to heslo pořád psát. Nemá někdo skušenosti s tímto. ?
Díky moc
Iphone 2G 16GB JB fw 1.1.4. => 2.2 => 3.0 => 3.1 koupen u AT&T v Obrázek za $450,-

Ipod shuffle Orange
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika