Divně se chovající Wi-Fi

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

gaspi | pát bře 26, 2010 11:20 am

Re: Nejde GPS, WIFI, BT po Restore + Update

666 píše:Hnykda: Nemáš pravdu. Pushfix rieši App Push Doctor.

Repo: http://www.cmdshft.ipwn.me/apt/

...ma to niekto odkusane, ci naozaj funguje?
...co som si vsimol, chce to vela veci instalovat okrem samotnej aplikacie :shock:

...odpoviem si sam:
viewtopic.php?f=13&t=26693&p=233746 ;)
Host
Host

Uživatelský avatar 666 | pát bře 26, 2010 6:19 pm

užívateľ BlazingUFO používa Push Doctor - a funguje
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

gaspi | pát bře 26, 2010 7:47 pm

...skusil som a funguje. No paradicka :)
Host
Host

lukas12 | pon dub 05, 2010 4:56 pm

Problém s WiFi

Ahoj, mám problém s domácí wifi, vyměnil jsem router a momentálně je připojení podivně kolísavé, některé stránky jako např. seznam nabíhají velmi rychle a bez problémů, u některých vyprší limit pro načtení. Poradíte? Doufám že to bude routerem, ale nechápu že něco šlape a něco ne.
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | pon dub 05, 2010 5:34 pm

Re: Problém s WiFi

Vzhledem k tomu že jsi nam nedal naprosto žádne udaje, tak nečkej odpoved. TO máme věštit, co mas za zařízení, poskykovatele, jak to mas nastaveno?
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

lukas12 | pon dub 05, 2010 6:41 pm

říkal jsem si že by někdo mohl vědět rovnou odpověď, protože problém je v iPhonu. Mám D-LINK DI-524, netbox, zabezpečení WEP
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | pon dub 05, 2010 6:49 pm

Jak vis že je problem v IP? Shodou okolnosti jsem mel uplne ten samy router a iphone 3G a bez proglemů wifi. Zkus v IP vyčistit cache, cookies a uvidime.

Moderator fóra
Moderator fóra

lukas12 | pon dub 05, 2010 7:05 pm

pardon, špatně napsaná věta, "kdyby byl problém v iP, tak by někdo mohl rovnou vědět odpověď. Zkusím radu
Host
Host

lukas12 | pon dub 05, 2010 10:47 pm

Nedari se, stale se mi nacitani skoro nerozjede a po chvili se napise "server prestal odpovidat". Problematicke jsou i aplikace beejive, facebook
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | úte dub 06, 2010 10:33 am

Edituj prispevky! Neni dovoleno 2 po sobe!
Zkus jiny IP nebo jiny router at vis kde je chyba, zkus vypnout zabezpečeni u routeru taky..

Moderator fóra
Moderator fóra

PanOtaznik | pát dub 09, 2010 8:51 am

Ahoj,
poslední době začínám mít problémy s wifi. Jde o to, že doma nebo v práci jsem se lognul na wifi a funguji, nicmene, pokazde, kdyz dorazim domu nebo do prace, hlasi mi wifi spatne zadane heslo. Musim vypnout iphone, nalogovat se zase funguje. Nevite, v cem by mohl byt zakopany pes?

diky

havran66 | pát dub 09, 2010 9:23 am

Zkus Obnovit nastavení sítě a znovu zadej přihlašovací údaje.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

PanOtaznik | pát dub 09, 2010 9:30 am

jj, to dělám, přihlášení ok, ale pokud následně najde tu samou wifi, hlásí chybně zadané heslo.

Uživatelský avatar Tea Racer | pát dub 09, 2010 10:49 am

Jak tu samou? Jak vypnes zapnes? A upozornovani na nove site mas zaple nebo vyple?

Moderator fóra
Moderator fóra

PanOtaznik | pát dub 09, 2010 11:07 am

Prijdu z domu do prace, hlasi spatne heslo na wifi, vypnu iphone, zaloguju se znova do wifi, je oukej. Pak jdu mimo dosah wifi v praci, vratim se a zase mi hlasi spatne zadany heslo.

Uživatelský avatar Tea Racer | pát dub 09, 2010 2:33 pm

Ten reset sítí si delal? Delalo to i pred JB? Zkousel jsi vypnout vyzvu pro pripojeni? A zadávat ručne jmeno site?

Moderator fóra
Moderator fóra

PanOtaznik | ned dub 11, 2010 8:14 am

Reset siti = resetnout wifi router?
Zkousel jsem i vypnout/zapnout autom.vyhledavani, stejne tak rucni zadavani site a porad me to vystreluje dopryc, ze jsem zadal spatny heslo nebo nelze pripojit, pritom zadavam spravny.
diky

havran66 | ned dub 11, 2010 8:42 am

Reset sítí=Obnovit nastavení sítí v IPhonu. Najdi si to v menu. Vypnutí telefonu nastavení neresetuje.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

PanOtaznik | ned dub 11, 2010 9:31 am

chytlo se to. Diky

Uživatelský avatar Tea Racer | ned dub 11, 2010 9:41 am

Co presne? Ten reset sití nebo neco jineho?

Moderator fóra
Moderator fóra

PanOtaznik | ned dub 11, 2010 9:53 am

reset siti v iPhone. Uvidim, co to bude delat pri pristim prihlaseni.

Uživatelský avatar Marek | úte dub 13, 2010 5:18 pm

Niesu nahodou nazvy wifiny doma a v praci rovnake? Vtedy to robilo aj mne, ak maš taky isty nazov, no hesla su ine
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra

tukan013 | čtv dub 15, 2010 8:45 pm

Vypadává WIFI

Mám problém s připojením přes wifi,wifi mi normálně šla ale jednoho dne nevím co jsem instaloval asi operu mobile a poté mi wifi klesla úroveň a wifi vypadla úplně,když se znovu připojím tak připojení vydrží asi 20s a hned to spadne,jeste se mi to nestalo zkousel jsem dat restore a znovu jailbreak ale nepomohlo to,nepomohl ani restart routeru,připojeni macbooku pro je stabilní takže musí být něco v iphonu.

Díki za rady.

ls8 | čtv dub 15, 2010 8:58 pm

To je jeden z nejcastejsich problemu na iPhonu, bojuju s tim taky, popisoval jsem to ve vlakne o aplikaci "eWifi".
Starý pes fóra :)

tukan013 | čtv dub 15, 2010 9:07 pm

Re: Vypadává WIFI

A je teda nějaký způsob jak problém vyřešit?

ls8 | čtv dub 15, 2010 9:11 pm

Ja jsem zatim na nic neprisel. Wifi mi jede treba 10 minut, plny signal, najednou vypadne a ani rucne sit nenajde. Musim dojit az primo k routeru, sit se chytne, odejdu do vedlejsi mistnosti, zase to nejakou dobu jede, treba pul hodiny s plnym signalem, pak to zase vypadne atd.

MartinNovotny | pát dub 16, 2010 9:04 pm

WIFI nefunguje

Ahoj,

jelikož Iphone k internetu zas tak často nepřipojuji, nevadilo mi to, ale momentálně to nutně potřebuji. Už tak dobrého čtvrt roku mi absolutně nefunguje WIFI funkce, začalo to tím, že si to sice našlo sítě, ale po zadánís právného hesla se nepřipojil, nyní už to ani ty sítě nenajde, ale jednou se mi stalo, že sem přijel ze školy domů na Moravu a nechal telefon položený a sám se připojil k mojí WIFI síti doma, ale tak, že po pěti minutách opět spadnul. Mám 3G, koupený v Kanadě, tudíž reklamace asi nepřichází v úvahu :( Poradí někdo?
Naposledy upravil MartinNovotny dne pát dub 16, 2010 9:39 pm, celkově upraveno 2

Uživatelský avatar Tea Racer | pát dub 16, 2010 9:29 pm

Re: WIFI nefunguje

Jaký FW? Nekterý hodne zlobil.

Moderator fóra
Moderator fóra

MartinNovotny | pát dub 16, 2010 9:39 pm

FW 3.1.2

Uživatelský avatar Marek | pát dub 16, 2010 9:50 pm

Skus obnoviť nastavenia siete, popr. restore
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Marek | pát dub 16, 2010 9:51 pm

Keď si robil restore, daval si obnovovať zo zálohy, alebo si nastavil ako nový iPhone?

Edituj posty, není dovoleno 2x za sebou... Tea Racer

EDIT:Viem to, že nieje povolené, ale medzi tím bol ešte jeden príspevok, ktory niekto zmazal :twisted: takže to nebol úmyselný doublepost 8)
Naposledy upravil Marek dne čtv dub 22, 2010 4:29 pm, celkově upraveno 2
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tea Racer | pát dub 16, 2010 9:51 pm

A to Ti nefunguje uplne všude? Zkousel jsi na své wifi vypnout šifrovaní?

Moderator fóra
Moderator fóra

MartinNovotny | pát dub 16, 2010 10:11 pm

to, když sem dělal restore si už nepamatuji, na WIFI mám klasicky WEP ale zkoušel sem i free wifi bez klíče a nic...bojím se udělat restore a jailbreak a unlock protože bez jistoty že se připojím k wifi by byla asi sebevražda

Uživatelský avatar Tony1 | pát dub 16, 2010 10:20 pm

Pánové a zvažovali jste i možnost že se odpojil nebo je jen mírně připojen koax kablík v iPhonu. V 2G jsou dva konce kablíku zakápnuté lepidlem a třetí to je signálový mobilní ten je bez lepidla. Třeba nezačala Vám WiFi blbnout třeba po pádu??
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

MartinNovotny | sob dub 17, 2010 7:25 am

po pádu určitě ne... iPhone mi mockrát nespadnul a nikdy ne tak, aby to mohlo něco poškodit

miruna | ned dub 18, 2010 4:27 am

ja uz menil 3 touchscreeny na 3g a hrabal jsem se i v nefunkcnim vibratoru a jeho prepinaci, ale zadny koax jsem nevidel nikde. Nekde jsem tu videl krasny popis gps - svabu i konektoru flexu, tusim ze cislo 6. Bohuzel netusim zda i wifi ma podobny konektor a jakou vyuziva antenu.

Me totiz ta wifi u jednoho iphone v rodine prakticky taky nefunguje. Pokud se obcas nachvilku pripoji - je jedno jestli jsem 50m od anteny routeru nebo se ji iphonem skoro dotykam - ma jen jednu carku signalu na displeji a pochvili uz jen hleda sit. Ani nestacim zadat heslo site (ma hodne znaku) a je po signalu....Problem trva od upgradu na 3.1.2 (5.11.07) a pretrvava i s fw 3.1 (5.11.07).
Samozrejme zadne resety siti a nastaveni v mem pripade nezabraly a fix balicky uz nikde sehnat nejdou.

moole | čtv dub 22, 2010 12:03 pm

Re: Najde wifi siet ale nepripoji

Pokud se telefon chova tak, ze site vidi, ale nepripoji se do nich, popripade se pripoji, ale za chvili nebo casto odpojuje, nebo se wifi zapne, ale nenajde zadne site, nebo se ani nezapne (prepinac se vrati do 0), jedna se temer urcite o HW chybu.
100% jistotu Vam da zchlazeni iPhonu: V dobre tesnicim sacku dejte zcela vypnuty iPhone do mrazaku cca na 5-15 minut. Po vyndani telefon ze sacku nevyndavejte, zapnete a zkuste vyhledat, pripojit se a pouzivat WiFi. Pokud jde o HW zavadu, WiFi bude normalne fungovat do doby, nez se WiFi cip zahreje. Telefon potom hned nevyndavejte ze sacku(!), ale nechte ho ohrat na pokojovou teplotu. Zabranite tim aktivaci senzoru vlhkosti, ktere by se jinak z kondenzovani vzdusne vlhkosti mohly zbarvit.
WiFi cip samotny je v poradku, poskozene jsou spoje se zakladni deskou. Oprava se nazyva reflow a spociva v zahrani cipu na teplotu tani pajky a schlazeni. Provadi se to idealne infra nebo horkovzdusnou pajeckou, kriticka je teplota a doba ohrevu. Nekolika lidem na forech se to povedlo, ale rozhodne se tak da pokazit vice nez spravit. (Jako prvni je ale samozrejme na rade reklamace pristroje, pokud je to mozne.)
Pro zajemce: WiFi chip je pod podelnym plechovy krytem za boku zadni strany zaklady desky iPhonu (popis LBEEIWRLFC-225...). Tento kryt nesundavejte, pod nim neni nic nez epoxy, ktery ma cipy drzet u desky, protoze se cipy dost zahrivaji a vyrobce s touto zavadou (odtrzeni chipu od desky vlivem teplotni roztaznosti) pocital, ale marne.. Tani pajky je kolem 210°C, doba ohrevu zavisi na mnozstvi vzduchu atp. radove 5 minut. Radeji po malych kouskach a vzdy nechat vychladnout a ozkouset funkcnost, pokud nechcete pokazit neco jineho.
Ja pajel asi 3x, vzdy malo (1-3 min), napoctvrte jsem se do toho "oprel" (cca 6 min) a to bylo moc. Ackoliv wifi nyni opravdu stale funguje, odnesl to audio chip z druhe strany desky. Nyni mi iPhone hraje jen kdyz je studeny :] Jde o stejnou zavadu a mela by jit stejne vyresit, jen je potreba se neunahlit a mit trpelivost, pokud mate nacini a chcete tomu venovat cas.
Tot me zkusenosti.

pe.kova | čtv dub 22, 2010 1:06 pm

alrah píše:Zdravim,
Chtěl bych se podělit o praktikách servisu apple. Takže zaruku mi zamitly z důvodu cituji: "zjištěná koroze na systemovem konektoře/oxidace v přístroji/" na což jsem se stekl a telefon rozrebral v přiloze je foto servisních štítků které jsou bílé, při vlhkosti mají být červené. Takže jsem telefon dál maníkovy co dělá soudní posudky podobných věcí, ten telefon vrátil a jeho odpověď žádná oxidace z duvodu vytopení a vystavení nadměrné vlhkosti. Telfon jsem rozebral a opět složil a voala wifi opět jede. Vzhledem tomu jak se servis zachoval spiše Technik: PLAV, tak rozhodně odemně, firma apple nedostane již ani korunu. ROzhodně bych chtěl někde podat stížnost k společnosti apple máte někdo kontakt zakaznicke linky nebo něco podobneho???

Ahoj,
nestěžuj si na Apple ten za nic nemůže.
Problémem je firma, která opravy iPhonu u nás dělá! - a to je BRITEX se sídlem v Kladně. Podívej se do sekce iPhone HW a tam o tom najdeš stovky postů ;-)
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

ls8 | čtv dub 22, 2010 1:17 pm

To s tím mrazákem zní neskutečně, ale je to tak. Je toho plné fórum na apple.com - http://www.google.cz/search?hl=cs&clien ... =&gs_rfai=
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Cenayus | čtv dub 22, 2010 3:40 pm

co nejako som nieco prehliadol?
ak si zaplatim 6$ tak mi pojde gps ktore mi nejd euz par mesiacov?

mozem poprosit ten navod? pay pal mam

btw aku ma zaruku ze to bude naozaj fungovat?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika