Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
miruna píše:jackherrer: bude se s tím uplně zbytečně "drbat" a vysledek bude stejny. Jsem o tom dnes už skálopevně přesvědčen. Problem je HW záležitost - s vyjímkou případů, kdy pomůže restart sítí.
Beavers: mam od Vodafone neomezená data a mohu Tě ujistit, že nestahnu aplikaci větší než 50kB aniž by to neřvalo o prerušeném spojení a nedostupnosti serveru....Na serveru ovšem problem není, protože wi-fič (dobrý nápad!...
) pokud se uráčí fungovat vše stahne a nainstaluje okamžitě. Pak už jedině Cyder a třeba [zakázáno]. Ale to Aplovský šlendrián samozřejmě neomlouvá....WIFI/BT modul měl být na desku integrován jako audio nebo GPS a ne přilepit na desku ekologicky "těžítko" které se časem utrhne. S tím plechem a pryskyřicí to totiž těžítko opravdu je...
EDIT: ted pro zmenu koukam stridave na bily displej nebo jablko a jsem uz 3,5 h nedostupny - to je pro zmenu ten Iphone co ještě wifič vidí. Neznáte někdo alternativu Ihone? HTC HD2 ale nemam na mysli...(Na tom ted menim dotykovku a ona se k displeji pájí...brrr snad to klapne)
wikino píše:skuste nainstalovat z cydie free aplikaciu "extreme wifi" mne pomohla (viac ako 6mesiacov wifi nefungovala, odskusal som vsetko), a teraz funguje na 100%
Jsme rádi, že nás informuješ, ale je zbytečné to psát do všech vláken o Wi-Fi. Polepši se. Beavers.
Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé