Divně se chovající Wi-Fi

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Mere Cypher | pát čer 04, 2010 9:04 am

Re: Divně se chovající WI-Fi

Je to znepokojivé, chci mít iPhone i jako wifi router a notebookem se k němu připojovat. Denně tak pojedu i několik hodin. Obávám se že to nezvládne a přístup servisu ně taky zaráží. Nějaký prasklý kryt a oni neopraví wifi. Na tohle je dobré LG. Kdyby jste viděli v jakém stavu jsem tel. reklamoval a reklamaci kladně vyřídili.

miruna | sob čer 05, 2010 3:07 am

tony1:
moole to myslel tak, ze bezolovnate pajky jsou nyni standartne zavedeny a olovnate vytlaceny (mozna i zakázany?) - jen to obracene napsal, ale z prispevku to ja tak chapu.

Zkratka proletovani (propajeni, pripajeni) toho modulu je orisek a kazdy se boji o MB....neni divu. Ale jinak wifi neozije. A nez oprava v servisu za penize, to je myslim lepsi koupit ten MB jak jsem psal vyse...

Iphony 3g/16 mam dva. Jeden tady koupeny - neblokovany. Na nem wifi chodi uz 2 roky bezchybne. Bohuzel mi zamrzá i s holym fw 3.1.3. A ten druhy jsem si koupil jako nefunkcni (praskly displej). Je blokovany na jakousi zahranicni sit a navic ma ted uz zcela mrtvou wifi (zpocatku se nachvilku chytala, ted uz nenacita ani sitovou adresu). Takze mam skoro dve Icihly a vztek. :evil:

Uživatelský avatar Tony1 | sob čer 05, 2010 12:07 pm

miruna jistě domyslel jsem si jak to myslel, ale jen jsem to chtěl poopravit. Jinak přiznávám ze mam chuť zkusit ten WiFi modul prepajet :-). Pokud nenejdes nikoho tak se ti nabízím.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)

miruna | sob čer 05, 2010 11:58 pm

skoda ze ochotní jsou jen kluci z moravy...je to streka :(

Uživatelský avatar Beavers | ned čer 06, 2010 7:16 am

Nechápu chování iPhone. Včera dopoledne jsem potřeboval nainstalovat Extreme Wifi z Cydie a Wi-Fi mi najednou naskočila a celý proces jsem dokončil včetně několika aktualizací, které Cydia nabízela. Pak jsem iPhone odložil a po nějaké době (cca hodinka) opět odemkl, ale Wi-Fi jsem se již nedočkal až do večera, kdy telefon pravidelně vypínám. Dnes ráno jsem jej zapnul a Wi-Fi naskočila. Zatím drží. Připomínám, že app Extreme wifi za to není zodpovědná, protože ani včera po jejím nainstalování mně mou domácí Wi-Fi nenašla a odpoledne ani žádnou jinou, ke které mám přístup. Těžko tedy určit, proč se iPhone najednou takto chová.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tony1 | ned čer 06, 2010 4:17 pm

Beavers já bych to videl na HW závadu, kdy proste jednou to jede a podruhé ne, je tam více faktoru třeba roztažnost materialu vlivem tepla a následné propojení obvodu.

miruna | úte čer 08, 2010 1:49 am

ano možná i barometrický tlak a relativní vlhkost...nedelam si ted legraci, to je proste fakt. Je tam zrejme prechodovy odpor.

Uživatelský avatar Beavers | úte čer 08, 2010 6:54 am

Ať je to jak chce, Wi-Fi prostě nefunguje jako dříve, respektive skoro vůbec už nenaskočí. V posledním měsíci jsem stahoval asi 15 aplikací z Appstore, jinak je iP v dubnu po restore (předtím mi 2 roky chodil spolehlivě s FW 1.1.4). Jestliže se Wi-Fi modul odrovnal jeho používáním, tak to není dobrou vizitkou pro výrobce. Dalo mi dost starostí nežli jsem iP zprovoznil (mám 2G, čili nutnost JB a odbloku) a mám nechuť zkoušet udělat znovu restore a znovu další procedury, instalace nutných programů z Cydie apod. jen proto, abych zjistil, že Wi-Fi stejně nejede a tím, že nejsem schopen ani z Cydie instalovat, přestože mám internetový tarif, kdy signál kolísá a mění se co chvíli z EDGE na pomalé GPRS. Díky neustálé snaze se připojit k Wi-Fi, klesá napětí baterie přímo před očima - během pár minut o 10% (!) a dále.
Chci tím říci, že jsem znovu zklamán "dokonalostí" výrobce, která je neustále vynášena do nebe a možná i výše. Začínám být iPhonem poněkud znechucen a při včerejším halasném představování nových produktů Apple jsem se musel útrpně usmívat nad průběhem přenosu s nádechem samolibosti a nepřekonatelnosti.
EDIT: Toto vlákno má opravdu příznačný název. Potřeboval jsem nyní stáhnout aplikaci z Appstore. Wi-Fi nikde, EDGE se změnil na GPRS. Paráda! Tarif už mám pro současné období vyčerpán, tak jsem čekal, co se bude dít. App jsem vyhledal, zadal svoje heslo a stiskl zelené Install. Objevila se ikona aplikace a pak vyskočila hláška o tom, že nemohu stahovat a zkuste později... (asi z důvodů pomalého připojení - Vodafone zpomalil po vyčerpání limitu data). Znovu jsem opakoval instalování a najednou naskočila Wi-Fi a app se stáhla a nainstalovala. Přikročil jsem k napsání tohoto EDITu a mezitím asi po 5 minutách jsem odemkl iPhone. Wi-Fi opět vyfičela a není. Jak už v předchozí větě naznačuji, mělo by se "to" přejmenovat na Wy-Fič. To jsem si pomyslel a slavný iPhone vzteky odložil. Krám jeden!
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar jackherrer | úte čer 08, 2010 5:50 pm

byt tebou udelal bych znovu restore a JB pres blackra1n a dukladne si precti mozny problemy vlakno od 7luke.com.. pokud chces zjistit co s tim fakt mas tak se experimentum nevyhnes..
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Moderator fóra
Moderator fóra

miruna | úte čer 08, 2010 7:02 pm

jackherrer: bude se s tím uplně zbytečně "drbat" a vysledek bude stejny. Jsem o tom dnes už skálopevně přesvědčen. Problem je HW záležitost - s vyjímkou případů, kdy pomůže restart sítí.

Beavers: mam od Vodafone neomezená data a mohu Tě ujistit, že nestahnu aplikaci větší než 50kB aniž by to neřvalo o prerušeném spojení a nedostupnosti serveru.... :evil: Na serveru ovšem problem není, protože wi-fič (dobrý nápad!... :D ) pokud se uráčí fungovat vše stahne a nainstaluje okamžitě. Pak už jedině Cyder a třeba [zakázáno]. Ale to Aplovský šlendrián samozřejmě neomlouvá....WIFI/BT modul měl být na desku integrován jako audio nebo GPS a ne přilepit na desku ekologicky "těžítko" které se časem utrhne. S tím plechem a pryskyřicí to totiž těžítko opravdu je...

EDIT: ted pro zmenu koukam stridave na bily displej nebo jablko a jsem uz 3,5 h nedostupny - to je pro zmenu ten Iphone co ještě wifič vidí. Neznáte někdo alternativu Ihone? HTC HD2 ale nemam na mysli...(Na tom ted menim dotykovku a ona se k displeji pájí...brrr snad to klapne)

miruna | stř čer 09, 2010 9:06 pm

:arrow: Tak to je pecka, myslím si, že reportáž hovoří za vše. Asi málokdo bude ochoten uvěřit, že správce sítí na mítinku povolil právě jen zmiňovaných 517 IP adres! :mrgreen:
Svědčí to spíše o přetrvávající neschopnosti Iphone v oblasti wifi(č). :!:
To by musel stát těch přepočtových 4.500,- (resp. 6.500,-), abych si ho na experimenty koupil. :D Ale to je cena z oblasti sci-fi, budeme rychle obchodníky vyléčeni. Naštěstí mnoho z nás již v té době bude vyléčeno z platformy jablka v oblasti komunikací. :idea: V grafice se přece jen muze stale uplatnit....
Obrázek
http://img18.imageshack.us/img18/5214/iphoneblesk.jpg

P.S. A já si od toho tolik sliboval.... :roll:

Uživatelský avatar Metalgirl | čtv čer 10, 2010 4:20 pm

OT: To je stejné jak Gatesovi nejelo kdysi USB při první demonstraci tohoto rozhraní, no ale neznamená to, že nejede do dnes. :mrgreen:
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar jackherrer | čtv čer 10, 2010 4:46 pm

miruna píše:jackherrer: bude se s tím uplně zbytečně "drbat" a vysledek bude stejny. Jsem o tom dnes už skálopevně přesvědčen. Problem je HW záležitost - s vyjímkou případů, kdy pomůže restart sítí.

Beavers: mam od Vodafone neomezená data a mohu Tě ujistit, že nestahnu aplikaci větší než 50kB aniž by to neřvalo o prerušeném spojení a nedostupnosti serveru.... :evil: Na serveru ovšem problem není, protože wi-fič (dobrý nápad!... :D ) pokud se uráčí fungovat vše stahne a nainstaluje okamžitě. Pak už jedině Cyder a třeba [zakázáno]. Ale to Aplovský šlendrián samozřejmě neomlouvá....WIFI/BT modul měl být na desku integrován jako audio nebo GPS a ne přilepit na desku ekologicky "těžítko" které se časem utrhne. S tím plechem a pryskyřicí to totiž těžítko opravdu je...

EDIT: ted pro zmenu koukam stridave na bily displej nebo jablko a jsem uz 3,5 h nedostupny - to je pro zmenu ten Iphone co ještě wifič vidí. Neznáte někdo alternativu Ihone? HTC HD2 ale nemam na mysli...(Na tom ted menim dotykovku a ona se k displeji pájí...brrr snad to klapne)

nechci se prit nebo hadat ale pokud se na wifi pripoji vsechno se natahne v pohode a pak po chvili zase nefunguje? me moje zkusenost radi nejdriv proverit mozne SW problemy napriklad restore a jiny JB nastroj klidne vickrat za sebou a pak az bych delal soudy ze to je HW chyba.. imho..

OT: co se tyce internetu tak na internetove sluzby je nejlepsi O2, presvedcuje me o tom nejen moje maximalni spokojenost s rychlosti i stabilitou hlavne na 3G sem v centru v Pardubicich stahoval MP3 pres dTunes asi 400kB/s coz mi maximalne vyhovuje.. dal me presvedcuje tohle vlakno a vase zkusenosti co vidim tak docela spatny podminky.. Ale kazda mince ma 2 strany ja bych dal ruku do ohne za to ze si O2 uctuje vic nez provolam ikdyz volam
hodne.. (edge dava az 20kB/s a kdyz mam gprs tak tak 10kB/s ale pozor nikdy me operator neodpoji a dalo by se rict ze nikdy neplatim v cas)

OT2: pokud jiny telefon nez iPhone tak asi nokia n900.. mel sem tu moznost si sni hrat a jako musim vam rict ze pecka fakt jedinej dotykovej telefon krome iphonu co me poslouchal a delal to co sem chtel :) a ten multitasking taky pecka.. ale iphonu se zatim nic nevyrovna - imho.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Moderator fóra
Moderator fóra

kraca | pát čer 11, 2010 9:59 am

Zdravim Vas..
Mam podobny problem.. mam Iphone 3G 16GB a zpočátku mě WiFi chodila bez problému. Postupem času mě už síť pouze našla,ale vyběhla hláška že se nelze připojit k dané síti. A po určité době mě už ani nenajde žádnou síť a to ať se jedná o free WiFi zone, nebo mou síť doma.
Nevíte někdo co s tím můžu dělat??
Předem díky

Idefixik | ned čer 13, 2010 10:50 pm

Ahoj mám stejný problém jako pán o dva příspěvky nade mnou. iPhone mám cca rok a ačkoliv mi najde wifi sítě a hlásí že je na ně připojen, tak samotné připojení nefunguje. Zkoušel sem ho obnovit na tovární nastavení ale nic nepomohlo:( Telefon je ještě v záruce u T-Mobilu, mám však asi 1,5cm prasklinu na zadním krytu. Má někdo zkušenosti jak wifinu opět rozjet nebo lepší jít ho reklamovat dokud je v záruce?

Omlouvám se jestli to tu už bylo, snad někdo bude ochotný odpovědět, díky!

ls8 | pon čer 14, 2010 8:53 am

A jiné přístroje (telefony, notebooky atd.) na té WiFi síti fungují normálně?
It's what you do in the dark that puts you in the light.

miruna | pon čer 14, 2010 1:44 pm

Re: Divně se chovající Wi-Fi

mě bohužel již zmrazení ani na 15 min nepomohlo. Ale zkusim ještě to delší zmrazení "ala Beavers"....:))) Možná jsi našel způsob záchrany alespoň pro některé uživatele! (Napadlo mě nastrikat pod wifi kontaktol, ale je to nějak zalepené lakem, asi se tam nedostane....

to jackherrer:
- Už víme s jistotou, že to HW a nikoli SW.
- Operátor s tím nemá nic společného

Jen pro zajímavost - existuje zajímavá závada u autoradií Audi concert - multifunkcním otočným kolečkem nelze po určité době regulovat hlasitost. Po ohřátí (slunce, puštěné topení) to chvíli zase funguje. Dokonce někteří machři použili topnou spirálku, kterou ohřívají procesor...
Závada spočívá ve vypálené paměťové buňce procesoru a jediná možná finální oprava je výměna procesoru ve kterým je nahraný správný SW. Existují totiž různé indexy a tím pádem různé softy...
Je klidně podle mého názoru možné, že něčím podobným trpí i procesor wifi....

Uživatelský avatar Beavers | pon čer 14, 2010 3:22 pm

12.6. 21:15:
Dal jsem iPhone na 5 minut do mrazáku (vypnutý, zabalený do PE sáčku, aby k němu nemohla vlhkost) a po vyndání z mrazicího boxu (ponecháno v sáčku do vyrovnání teplot) Wi-Fi naběhla. Vydrželo to asi 5 minut a už se nepřipojila.
Nový pokus jsem udělal asi po půl hodině na dobu jeho pobytu 10 minut v mrazáku. Wi-Fi opět naskočila. Potvrzuji tedy mnohačetné zkušenosti se zmrazením a zároveň s tím, že se jedná o HW problém a tudíž nedoporučuji restore, je to ztráta času.
Uvidím, jak se bude iP chovat po zahřátí.

EDIT 12.6. - 22 hod:
Po vyjmutí z mrazáku trvala aktivace Wi-Fi cca 10 minut, pak se odpojila. Nyní tedy už vím, že když budu chtít doma použít Wi-Fi (např. pro stahování apps), dám iPhone - slovutný to výrobek firmy Apple - k ledu a mám několik minut na to, abych aplikaci stáhnul.
Díky Steve za takto dokonalý strojek! Dle ohlasů nejen zde, ale i na jiných světových fórech, je tato závada velmi častá a stala se již klasikou.
Kupujte iPhone, je téměř dokonalý, až na ty své nedokonalosti.

EDIT 13.6. - 15:30 hod:
Dnes před půl 11. putoval iPhone opět vypnutý a vložený do PE sáčku do mrazáku. Tentokrát jsem ho tam podusil cca 40 minut. Po vysvobození z ledového zajetí se po zapnutí sám vypnul, znovu jsem ho zapnul a od té doby drží Wi-Fi až do této chvíle. Někdy, po zapnutí ze Sleep režimu Wi-Fi nenaběhne, stačí ho jen sleep tlačítkem uspat a znovu hned zapnout. Pak se Wifina objeví. Dle zákona schválnosti očekávám, že po napsání tohoto příspěvku se už nepřipojí
Nevím, jestli se mi to jen nezdá, ale vypadá to, že se i baterka vzpamatovala a od doby, co byl v mrazáku (tam poklesla na 65%) a novém nabití (trvalo asi půl hodiny) neubylo do teď ani jedno procento.

EDIT: 16:30 hod: Wi-Fi stále funguje.
EDIT: 22:30 hod: dtto
EDIT: 14.6., 16:20 hod: Hlásím, že Wi-Fi stále funguje, čili od vytažení z mrazáku je to už více než 28 hodin. Přes noc byl telefon vypnut, ráno po zapnutí Wi-Fi normálně naběhla. Zřejmě mám model, který byl určen pro Grónsko nebo jiné polární oblasti. Údajně je v něm Li-Pol baterie, někde jsem to četl, už ale nevím, kde. Li je zkratka pro Liberec, Pol jako polární kraje :lol:
Moderator fóra
Moderator fóra

miruna | sob čer 26, 2010 2:27 am

Beaversi, stale ti to funguje?

Uživatelský avatar Beavers | sob čer 26, 2010 7:57 am

V podstatě to stále funguje, i když mám pocit, že to už není ono, co to bývalo. Někdy mi to najde okolní sítě v našem domě, ale mou ne. Někdy se připojí okamžitě, jako například dnes ráno, když jsem iPhone zapínal (vypínám ho na noc). Je to tak, že se s tím dá aspoň nějak pracovat, raději vypínám EDGE a zapínám jen v případě potřeby, např. když stahuji nějakou aplikaci, abych měl jistotu, že se stahování nepřeruší (ono i když se přeruší, tak pokračuje po naskočení signálu). Mohu říci, že Wi-Fi nyní, co píšu příspěvek drží, pouze se mění úroveň síly signálu. Každopádně zmrazení tomu pomohlo, to je bezesporu. Jinak jsem mu zkusil dát asi před týdnem ještě jednu 45 ledovou lázeň, protože někdy opravdu nechtěla dlouho naběhnout, zdá se, že se to zlepšilo. :)
Moderator fóra
Moderator fóra

goldwingtom | ned čer 27, 2010 5:24 pm

Prosím o radu,nemůžu se připojit k wifi kterou jsem vždy používal doma a nemůžu se taky připojit k wifi které jsou free.Vždy když vyhledá sítě,najdu mou vyzve mě to zadání hesla a potom to napíše "Nelze připojit k wifi síti.a to samé udělá když se chci připojit jinde na free. dělalo mi to na fw 3.1.2 a ted i na 4.0 s jb i bez jb.díky. Ale myslím žekdyž jsem to tady všechno přečetl tak ho asi pošlu k ledu :wink: alespon na 10let :wink: ale řeknu vám upřímně že mě to začíná srat :evil:

Uživatelský avatar Metalgirl | ned čer 27, 2010 5:27 pm

A zkoušel jsi udělat obnovení nastavení sítě? Jestli nepomohlo ani to, tak třeba zkusit led.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

choboot | čtv črc 01, 2010 7:45 am

Zdravím :)
Včera jsem aktualizoval FW na iPhone 3G.Wi-Fi nefunguje,myslíte že pomůže "mrazící kůra"?

Uživatelský avatar Beavers | čtv črc 01, 2010 10:36 am

Zkusit to můžeš, ale podle všeho půjde o problém FW, když ti to doposud šlo. I když mně se to začalo zhoršovat postupně od dubna, co mám nový FW. Ale i po přechodu na něj to tak měsíc šlo normálně.
Moderator fóra
Moderator fóra

koney | stř črc 07, 2010 1:17 pm

wikino píše:skuste nainstalovat z cydie free aplikaciu "extreme wifi" mne pomohla (viac ako 6mesiacov wifi nefungovala, odskusal som vsetko), a teraz funguje na 100%

Jsme rádi, že nás informuješ, ale je zbytečné to psát do všech vláken o Wi-Fi. Polepši se. Beavers.

...navic kdyz to nefunguje, zejo :-P

Aby ti nebylo líto: A ty tu nespamuj s off topic příspěvkem! sweet22
:lol:
BTW:Off-topic je to podle toho jak se to veme - co chudaci lidi, kteri to budou zbytecne zkouset...

Někomu pomůže, někomu ne. :mrgreen: sweet22

Uživatelský avatar Tony1 | stř črc 07, 2010 3:23 pm

Vážení prosím vás zase s tím ledem moc neblázněte není to všelék na to, že když přeinstaluji sw a nejdemi wifi tak hned budu iPhone cpát k ledu, to prostě nejde přemýšlejte, pokud vám wifi šla uplně v pohodě a po přeinstalu nejde tak to bude z 95% sw chyba nebo chyba nastavení routeru. Pokud pozorujete pozvolné zhoršování wifi a pak třeba po pádu, nárazu, její strátu tak je to HW problém.

Uživatelský avatar Beavers | stř črc 07, 2010 3:32 pm

Projdi si zahraniční fóra a pak přestaneš hlásat bludy, iPhone mi nespadl, nenarazil (více ran dostal když s ním teď občas mlátím, aby se probral :) a věř, že někdy si dá po poklepání říci), s routerem jsem nic nedělal, nikde nic nenastavoval. iPhone má nový FW od března, ale Wi-Fi začala zlobit cca měsíc a půl na to.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tony1 | stř črc 07, 2010 3:49 pm

Beavers v tvém případě je to jednoznačná HW chyba která nastala časem používání iPhone to snad uznáš a myslím, že taky uznáš to co jsem napsal "že když přeinstaluji sw a nejdemi wifi tak hned budu iPhone cpát k ledu". Bludy nehlásám jen chci poradit.

Uživatelský avatar Beavers | stř črc 07, 2010 4:09 pm

OT: já jen, že jsi napsal, že to je z 95% SW chyba a neuvedl jsi, co by mohlo být těch 5%. (I když nevím, jak jsi došel k těm počtům procent :mrgreen: )Spekulací? Nebo si to jen myslíš? Stejně ti ta zahraniční fóra doporučuji, stačí dát do Google něco jako "frozen effect iPhone, wi-fi (wifi)" a budeš mít co číst týden. Tak se možná dopracuješ k jiným procentům. Nefunkční Wi-Fi se vyskytuje u všech řad iPhonů (snad také iPodů).
EDIT: Taky se o tom píše zde, mám tam poslední příspěvek viewtopic.php?f=27&t=29543
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tony1 | stř črc 07, 2010 9:46 pm

OT: ty procenta nesmíš vytrhnout z kontextu z toho co jsem napsal a samozřejmě, že je to můj odhad s kterým spousta lidí nemusí souhlasit. Pokud si to přečtes znovu, tak procenta přiřazuji k nefunkční wifi po přeinstalu sw či restore, ne ke skutečnosti že wifi přestane fungovat v průběhu používání iPhone. Plně souhlasím že funkčnost wifi je prostě problém, ale v žádném případě zmrazení není nástroj co wifi uvede do původního plně funkčního stavu.

tomas2d | pát črc 16, 2010 8:32 pm

iphone 3g wifi problem

cau ldii mam iphone 3g a wifi mi nejde zkousel sem ho dat do mrazaku a pak ho vyndam wifi de tak 10min a pak zas ne jak to ? a co mam delat aby to slo ?

Téma o nefunkčnosti wifi již zde na fóru existuje. Přesunuto do již existujícího tématu. Pokračuj zde. sweet22

Pippo | stř črc 21, 2010 4:03 pm

Cs,
deje se mi to same: bud se zobrazuje, ze signal je, ale safari a ostatni aplikace s internetem nejdou a nebo se mi vubec Wi-Fi sit nezobrazuje. Nevim co s tim., je problem jenom s Wi-Fi siti na chalupe, doma mi to jde uplne normalne. Zkousel jsem opakovane restart, ale nic nepomaha.
Pippo

Uživatelský avatar Tony1 | stř črc 21, 2010 8:13 pm

Zkontroluj nastavení routeru na chalupě, teda pokus se nenapichuješ na sousedovu wifi :-).

goliat | úte srp 03, 2010 6:36 pm

Nazdar lidi,už asi měsíc řeším stejný problém s WiFi, po přehrátí na os4 se mi to začalo postupně zhoršovat, až to nakonec nejde vůbec, zkoušel sem apl. extrem wifi a nic, jednou mi sice našla moji síť,ale jen na chvilku a nepřipojila ji, teď zkouším nechat iP u ledu,ale moc nadějí do toho nevkládám Je pravda že mi jednou iP při vystupování z auta upadl,ale žádný velky náraz to nebyl.Dočetl sem se že by to mohla dělat vypadlá anténa od wifi, byl tam i postup,jak to opravit,ale na to sem si netroufl :mrgreen: . Další z názorů byl ten že to dělá novější baseband, tak sem chtel zkusit downgrade, ale našel sem návod poze na doengrade basebandu 5.12.01 a já mám 5.13.04. Zkrátka pech
Držím nám všem smolařum palce,ať se to podaří vyřešit.

peeeto | úte srp 03, 2010 9:44 pm

Divně se chovající Wi-Fi

Aj ja mám na ip 3G( non jb) problém .
Po prechode na 4 os mi začala tiež blbnut wifi . Ip nevidí WiFi siete, po zmrazeni WiFi fungovalo tak 2 dni , teraz zas nič . Nie som jediný ako to tu čítam. Pomohol by downgrade ?
Host
Host

goliat | stř srp 04, 2010 5:17 pm

Tak downgrade ti nepomůže, taky sem to dělal a nic, já se chystám k servisákový, protože mě po mrazící kůře wifi fungovalo taky den. Jen by mě zajímalo,proč tomu tak je. Jinak dowgradem nic nezkazíš, me se na OS4 moje 3G zacalo zasekávat a to jem měl v JB všechno krom multitasking vypnutý, teď jedu na 3.1.3 a v poho.

erix7 | čtv srp 05, 2010 2:26 pm

zdravim vas, jsem momentalne ze svym iP 3GS SW3.1 na UA, kde sem strcil kartu SIM od MTS, internet od nej funguje na Edge bez problemu, ale nejak to neumi MMS. Kdyz se mne podarilo s mistnimi iPhone maniaky rozchodit na mistni siti MMS, tak jsem si vsiml, ze nejak neumi najit zadnou wifi. Asi tri hodky tu procitam forum, do mrazaku jsem ho zatim nestrkal, ale zkousel sem ruzny jine zkarty SIM a bez SIM a JB a ja sam ani nevim co, a pak sem si vsiml Totalniho Restetu primo v iPhonu. Ten sem udelal, na to pak znovu JB a kuk, zrazu nasel sand vsetky WIFI v celym baraku. Ale MMS opet nefunguji. Tak na MMS kaslu, mam tu i Nokii, ktera facha na LIFE a staci. Ma ted aktivony Edge a uvidim, zda da, jak ste tu psali, prednost wifi pred Edge. Jinak je fakt, ze kdyz clovek hleda a cte, dozvi se tu mnoho, diky.

Uživatelský avatar Beavers | čtv srp 05, 2010 3:49 pm

Tak to nás jedině těší, že někdo napíše i pochvalná slova na naše fórum. Jinak, ohledně wi-fi, ozvi se za pár dní, jestli stále šlape. Mně ji polární podmínky oživily asi na 4 dny, ale pak už naskakovala jen sporadicky až se nakonec odmítala připojit. Teď, když chci doma použít wi-fi, musí jít iP, chca nechca, mezi kuřecí čtvrtky a jiné zmrazené poživatiny. Pak vydrží zhruba ten den, ale nazítří se opět zdráhá připojit.
Moderator fóra
Moderator fóra

matus141 | čtv srp 12, 2010 6:46 pm

nestiham to tu vsetko precitat, tak sa len podelim o svoju skusenost :) wifi mi nesla uz asi 3 mesiace, nepomohol ani mraziak, uplatnenie zaruky v orange ma tiez preslo lebo maju sprostu politiku... tak som si tu precital, ze to treba nahriat... tak som skusal... najprv 1,5 minuty, lebo potom sa mi zacala "vzduvat" folia okolo cipu... samozrejme nepomohlo, bolo to malo, a ked som videl ze bublinky na folii po ochladnuti zmizli, siel som dalej... tentokrat 3 minuty... po poskladani iphonu sa wifi pripojila, siel aj internet, no ked som sa chcel pripojit na druhu wifi co mam doma, uz to opat neslo... tak do tretice som dal 3,5 minuty... vsetko funguje konecne ako ma a ja si uzivam internet vsade kde sa da :D audio ide, akurat ma nenapadlo este otestovat gps a bt, ale bt aj tak nepouzivam, takze to by mi ani nevadilo.

kazdopadne, ak by to chcel este niekto robit teplovzdusnou pistolou... ja som mal pistol ktora mala dve rychlosti prudenia vzduchu. dal som tu mensiu. koniec pistole som umiestnil tak, aby bol od cipu cca 4-6 cm. duchal som na cip z boku, tak aby siel co najmenej na zvysok dosky, cip som este pre istotu pritlacal skrutkovacom - myslel som ze je to lepsie ako ked by sa mal svojou musacou vahou pritlacat :) a hlavne som to robil na studenej dlazbe a v polovici casu urceneho na ohrievanie cipu som celu dosku presunul kusok vedla (skrutkovacom), aby sa pod nou dlazba neohriala a tak nehrozilo poskodenie nejakych inych cipov na druhej strane (opatrnosti nikdy nieje dost :) ). vsetko uz funguje tak ako ma a som z toho nadseny :)

peeeto | čtv srp 12, 2010 9:47 pm

matus 141

Pride mi to dost krute.... Ale ak to ma pomoct ,tak preco to nevyskusat.
Robil si to obycajnou teplovzdusnou pistolou ?/ napr. s Kauflandu?/
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika