jeenik | čtv zář 24, 2009 11:03 am
Tak mě před chvílí T-mobajlí asistentka řekla (po dlouhý konzultaci s někým kdo tomu u T-mobile "rozumí"), že má data co platím navíc, jsou za využívání Google map, protože když jsem je poprvé zaktivoval, tak začlo běžet 6ti měsíční zkušební období a po 6 měsících se začly mapy zpoplatňovat, respektive přístup na ně. Prý to neplatíme T-mobilu, ale Googlu..... Prý to je na stránkách Googlemap uvedeno....
Tak větší blbost jsem ještě neslyšel, nebo měla pravdu?
Jinak co se týká toho zvýhodnění, tak je to pouze pro ty, co zakoupili iPhone u T-mobilu (případně jiný telefon, který je v nabídce vyjmenován), což není můj případ, já ho pořídil na prodloužení smlouvy mý drahý polovičky, takže mám smůlu. Bylo mi nabídnuto, že dostanu Internet + za cca 600-700 Kč, teď už nevím přesně, pokud uzavřu smlouvu na Internet plus na asi 24 měsíců....
Ne není to na odchod od T-mobile? Nemají 3G síť, dodržujou FUP limit, zpoplatňujou data navíc ani neví za co, data jsou drahý jako prase.....
Neuděláme nějakou petici?
iPhone X 256GB - T-Mobile (iOS 12.x), iPad Pro 10.5 cellular 512GB (iOS 12.x), Apple TV 4, AW 4