Musím sa podeliť s mojimi skúsenosťami s internetom od O2-SK. Tu sú udávané fakty:

Keby rýchlosť bola aspoň polovica alebo keby sa jej aspoň približovala, tak by som bol šťastný, internet by sa dal použiť. Ale v posledných dňoch, vždy, keď potrebujem najviac internet, nie je možné sa pripojiť. Chcem si pozrieť počasie defaultnou aplikáciou, aktualizácia trvá necelé 2 minúty. Aplikácia TouchBB mi padala kvôli vypršanému časovému limitu odozvy, najskôr som si myslel, že to bude aplikáciou, no potom som to skúšal cez wi-fi a všetko fungovalo ako má. Tu sú moje merania:

Ping som dopísal ručne, pretože robiť screen pre každý test by bolo moc. Stačilo by mi keby ten net ťahal aspoň 10kb/s vtedy by sa dalo použiť aspoň niečo, ale takto to nie je možné. Keby sa s tým dalo niečo robiť, tak mi dajte vedieť, čo. Rozmýšľam kvôli tomu prejsť do T-Mobile, kde to vraj nie je tiež žiadna sláva, ale aspoň to funguje.
Ak som tým niekomu ukrivdil, tak ja za to nemôžem, ale O2-SK sieť, toto sú moje reálne skúsenosti s O2 Data neobmedzene v iPhone. Smutné