O2 - Neobmedzeny internet za 6? mesacne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

myschoo | stř srp 26, 2009 8:02 pm

Re: O2 - Neobmedzeny internet za 6? mesacne

takze po tom co som nahodou zabludil na O2 stranku som aj ja neodolal a vzal som si O2 Fér kartu aj s Neobmedzenymi DATAmi a musim povedat ze je to super...
presne nieco taketo som hladal...
ICQ, Mail, RSS, Pocasie, Kalendare atd bezi bezproblemov hlavne ak mate fetch a push...
YouTube funguje taktiez, sice sa nacita slaba kvalita pre EDGE ale je to pouzitelne na to co clovek potrebuje na cestach...
skusal som aj Cydiu a Appstore a taktiez som nezaznamenal nejake velke problemy...
jedine co cloveka obmedzuje je rychlost, u mna to je zhruba 150 kbps v priemere - najviac 199 a najmenej okolo 90 - zalezi od sily signalu...
za seba mozem povedat ze som velmi spokojny :D

susty | sob říj 17, 2009 4:28 am

Na prezeranie stránok je internet dostačujúci no pomaly, mám ho už pol roka a teda moc spokojný nie som. Doma mám najrýchlejšiu variantu internetu od Orange cez optické vlákna (fibernet) číže som zvyknutý na veľmi rýchle reakcie, no o2 internet v mobile mi ide rýchlosťou 20 kb/s číže všade dlho čakám a videá mi sťahuje v nízkom bitrate v slabom rozlíšení. Chcel by som si teda dať 3G internet od Orange. Síce obmedzený (2000 mb za mes.) no rýchlosť downloadu by sa mala pohybovať okolo 500 kb/s čo je obrovský rozdiel.

Uživatelský avatar 666 | sob pro 12, 2009 5:29 am

O2 - Data Neobmedzene [TEST]

Dnes ráno som testoval Internet u slovenského operátora O2. Ak sa rozhodnete aj vy, používať O2 Internet (cez EDGE, 3G neponúka), tak si aktivujte balíček "Dáta Neobmedzene".

Aktivovanie balíčka O2 Dáta neobmedzene:
1. SMS na číslo 999 22 s textom: "DATANEOBMEDZENE"
2. Ak ste predtým nepoužívali O2 Internet, tak do kolonky Nastavenia/Všeobecné/Sieť/Mobilná dátová sieť/APN(Meno používateľa) napíšte: "o2internet"

Na tento test bola použitá app na iP - PdaNet v1.61, web stránka: http://www.speedtest.net/ a PC:

CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+ (3GHz)
RAM: 4GB DDR 2, 800MHz

Výsledok testu:
Obrázek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Paly | sob pro 12, 2009 3:10 pm

Spojene, nechapem naco nam su dve temy o tom istom :) 666 nabuduce prezri forum kym zalozis temu
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar 666 | ned pro 13, 2009 6:56 pm

hľadal som, nenašiel som, sorry :roll:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

orkim | ned pro 13, 2009 11:14 pm

no tak je pravda, že internet od O2 je žalostne slabý a asi ešte dlho bude... vydržal som ho používať asi mesiac a musel preč, momentálne mám Orange world 2000, mesačne nestihnem minúť ani polovicu a to som na nete stále, a tá rychlosť je neporovnateľná, signál všade, ak nie 3g a tak Egde, a cena neni dajaká hrozná 9,90?....

Uživatelský avatar miro1309 | stř črc 28, 2010 9:39 am

Musím sa podeliť s mojimi skúsenosťami s internetom od O2-SK. Tu sú udávané fakty:

Obrázek

Keby rýchlosť bola aspoň polovica alebo keby sa jej aspoň približovala, tak by som bol šťastný, internet by sa dal použiť. Ale v posledných dňoch, vždy, keď potrebujem najviac internet, nie je možné sa pripojiť. Chcem si pozrieť počasie defaultnou aplikáciou, aktualizácia trvá necelé 2 minúty. Aplikácia TouchBB mi padala kvôli vypršanému časovému limitu odozvy, najskôr som si myslel, že to bude aplikáciou, no potom som to skúšal cez wi-fi a všetko fungovalo ako má. Tu sú moje merania:

Obrázek

Obrázek

Ping som dopísal ručne, pretože robiť screen pre každý test by bolo moc. Stačilo by mi keby ten net ťahal aspoň 10kb/s vtedy by sa dalo použiť aspoň niečo, ale takto to nie je možné. Keby sa s tým dalo niečo robiť, tak mi dajte vedieť, čo. Rozmýšľam kvôli tomu prejsť do T-Mobile, kde to vraj nie je tiež žiadna sláva, ale aspoň to funguje.
Ak som tým niekomu ukrivdil, tak ja za to nemôžem, ale O2-SK sieť, toto sú moje reálne skúsenosti s O2 Data neobmedzene v iPhone. Smutné :?
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar votrelec005 | čtv črc 29, 2010 7:27 pm

Koncom augusta ho mozno budem mat. Ale asi nie pretoze na iPhone 4 miniem vsetky peniaze... :lol: :cry:
iPad Air 32GB WiFi | iPhone 5S 16GB White
MacBook Pro 13" Retina
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

elroy | čtv črc 29, 2010 8:01 pm

skus dat do APN "internet" namiesto "o2internet" :wink:

Uživatelský avatar miro1309 | čtv črc 29, 2010 8:54 pm

Pomôže to v niečom? Skúsil som to, internet šiel, ale bez zmeny.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

elroy | čtv črc 29, 2010 8:59 pm

no mne to ide trochu rychlejsie, aspon to tak citim...

Uživatelský avatar miro1309 | čtv črc 29, 2010 9:09 pm

Skúsil som to zmerať, ping cez 5000 a rýchlosť stále to isté. Takaže asi nie :( Ja sa ani nedivím, že ten internet je neobmedzený, keď ťahá tak pomaly, ale stále lepšie, ako nič...
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Simbasek | pát črc 30, 2010 11:15 am

Já mám neomezený internet od T-Mobile nevím jak se jmenuje ale stojí kolem 800kč. Jsem s nim velice spokojený, je rychlý a má veliké pokrytí. Takže tento doporučuji

myschoo | pon srp 02, 2010 1:49 am

@miro1309: pocasie v default aplikacii mi zaktualizuje za cca. 3 sekundy...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika