Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Jamall píše:vždy když se připojím s iPhonem na wifi, tak cca po 5 minutách nejde internet v iPhonu, načítá to, iPhone ukazuje že jsem připojen, ale nic se nenačte, musím tedy vypnout a znovu zapnout wifi v iPhonu a poté zas internet na 5 minut jde.
router d-link, taky ne nejelevnejsi, tedka mam na zapujceni time capsule od apple a nestalo se mi to ani jednou, na ip mam wifi zapnutou porad a pripoji se mi vzdycky
jinak stejne jako time capsule akorat bez pameti je router airport extreme od applu ... Akorat ta cena ... ten time capsule budu muset vracet a mam v planu koupit tp-link, uvidim jak si poradi ten a pripadne nasetrim penizky a pujdu do toho airportu , bud express nebo extreme ...
"
"

)
a netu jsem vycetl, ze vse zarizenim od Applu nevyhovuje Kanál 11,12,13.. Dal jsem tam například kanál 5 a uz mi vsechno jede jak ma
Kanál najdete v nastaveni routeru, napisete do vyhledavace napr. 192.168.1.1 pak zadate prihlasovaci udaje tam najdete 2.4 Ghz sit a tam budete mit Automaticke prirazovani kanalu, odskrknete to a dejte si tam jakykoliv kanal krome 11-13 

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé