Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
ako si si ho moho zaplatit ked je freeBlazingUFO píše:...ostanem pri pdanet ked uz som si ho zaplatil
wolfino píše:Od O2 to placené neni je jedno jak dlouho pojedete jen po 150 mb se vám spomalí rychlost ale vše je pořád za 150 měsíčně přesvědčily mě u O2....
bodka píše:No tak neviem, ale Orange (SK) ma na tejto stranke jasne napisane:
http://www.orange.sk/web/pomoc/iphone/manual_1.html
citujem: "Možnosť použiť iPhone ako 3G modem pre prístup na internet z PC. iPhone môžete k PC pripojiť pomocou Bluetooth alebo USB kábla dodávaného v balení iPhone"
Som si isty, ze by v pripade spoplatnovania tetheringu pripisali cosi ako: * za extra poplatok podla platneho cennika.
Zaroven je pravda, ze 3G pausaly, povodne vydane pre iP, uz nemaju 2000, ale uz len 1000 MB. A v novych pausaloch snov si zase mozete namixovat
100 MB, 1000 MB a 2000 MB
benedy píše:wolfino píše:Od O2 to placené neni je jedno jak dlouho pojedete jen po 150 mb se vám spomalí rychlost ale vše je pořád za 150 měsíčně přesvědčily mě u O2....
To ti řekly?Kdo konkrétně?
Docela by mne to zajímalo,kamarád by to využil u Notebooku a tak abych ho nelakoval,máme oba O2.
spoody píše:chces povedat ze uz nemam 2GB netu ale len 1GB pretoze nieco upravili??? lenze ja mam k IP predplatenych 2GB to stoji v zmluve a mam to na 2 roky a nepodpisoval som ziadnu zmenu tak ked oni mi daju 1GB tak ja im zaplatim polovicu pausalu a sme si kvit.
Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé