Nefunkcny PUSH (prehrievanie,vybijanie baterie,nedostupnost)

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

modemo | stř srp 19, 2009 12:16 pm

Nefunkcny PUSH (prehrievanie,vybijanie baterie,nedostupnost)

Zdravim forum.
Uz vyse tyzdna sa snazim rozchodit push na mojom JB iPhone 3G. Po nainstalovani app, ktore ho podporuju, zazivam stale na fore spominane problemy. Nadmerne zahrievanie telefonu, vybijanie baterie, nedostupnost...
Skusal som uz asi vsetko, obnovit nast. siete, pushfix, restore a vsemozne carovania aj zo zahranicnych for.
Samotne zahrievanie/vybijanie je sposobene tym, ze sa telefon snazi cez mob. siet komunikovat (stale vysiela) ale kvoli prazdnemu APN sa mu nikdy nepodari. Ide nejako nastavit/spravit, aby pouzival iba wifi? Prisiel niekto na riesenie tohto problemu?
Naposledy upravil modemo dne stř srp 19, 2009 2:06 pm, celkově upraveno 1

sony123 | stř srp 19, 2009 12:27 pm

Re: Nefunkcny PUSH (prehrievanie,vybijanie baterie,nedostupnost)

Ja som vyriešil vybíjanie,zahrievanie a nedostupnosť pri volaní tak,že som odynštaloval bossprefs,winterboard a fring. :)
Senior uživatel
Senior uživatel

modemo | stř srp 19, 2009 7:45 pm

Aj ja som musel dat fring a potom aj Tap Tap prec, aby som ho mohol vobec pouzivat. Ale to neni riesenie, ja chcem pouzivat app podporujuce PUSH... :?

(winter, boss nemam. Pouzivam SBsetting)

EDIT:
Je vobec niekto s JB iPhonom 3G FW 3.0.1 alebo 3.0 komu funguje PUSH :?:
Funguje vobec PUSH cez WiFi, alebo len cez mob. data? A co ak je clovek za viacerymi NAT?

EDIT2:
Skusal som si pozriet konzolu cez iPhone Configuration Utility, ako sa to preberalo na jednom zahr. fore. Okamzite po opatovnom nainstalovani fringu sa z reprakov ozyvalo neustale vysielanie a v konzole sa kazdych 5s objavilo nasledovne:

Wed Aug 19 22:36:20 unknown CommCenter[32] <Notice>: Telling PDP context 0 to go active.
Wed Aug 19 22:36:20 unknown CommCenter[32] <Notice>: connection mask for 0 is 0
Wed Aug 19 22:36:21 unknown CommCenter[32] <Notice>: Deactivated PDP context 0 that supports connection types 0x0
Wed Aug 19 22:36:21 unknown CommCenter[32] <Notice>: Error (58) activating PDP context 0 that supports types 0: kGprsMissingorUnknownAPN

Pride mi to zvlasne, preco sa silou-mocou snazi pripajat cez GPRS (mam prazdne APN), ked som sucasne na WiFi pripojeny... :? Lenze nemam verejnu IP, som asi za 3 NAT. Neviem ci to moze byt problem. Nemohol by to niekto vyskusat, kto ma verejnu IP?
Nevie nejaky odbornik prinutit cely iPhone aby zabudol, ze existuje internet cez operatora? :lol:

smoldik | pát srp 21, 2009 1:43 pm

ja mam funkcni push na svem 3GS. Tvuj problem sem mel taky kdyz sem se snazil rozjet to pres wifi. Zakazal jsem datove prenosy u operatora ale i pres to se to porad snazilo komunikovat pomoci techto dat. prenosu = zralo to baterku (5% kazdych 13 minut). Ted mam IVM od O2 a pouzivam IM+ s push a NotifyMe Push a baterka krasne drzi :-)
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Jackz | pát srp 21, 2009 4:15 pm

Zdravím,
mám obdobný problém..
iP krásně držel, jel jak měl.. Ale problém nastal teprve před pár dny. Šíleně rychle se mi vybíjí baterka.. Vůbec nedrží. Četl jsem několik příspěvků tady na fóru, ale nic z toho se mě netýká.. Nemám JB. Už nemám nainstalované ŽÁDNÉ aplikace, ale přesto, kdykoliv se odpojím z WIFI tak mi to samo brát "Data mobilní sítě" a já za to nechci platit -.-. Takže se to zablokoval pomocí jistého profilu (unlockit.co.nz) a iP je neustále horký + strašně rychle se vybíji baterka.. Nevíte co s tím =(? Push u mailu jsem vypnul.

(iP 3GS 3.0.1)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika