FUP Vodafone

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

gurke | úte lis 10, 2009 3:25 pm

FUP Vodafone

Jak moc citelné je zpomalení u Vodafonu po dosazeni FUP 100 Mb?

Mam internet studentskej tusim za 89

Diky

havran66 | úte lis 10, 2009 4:15 pm

Re: FUP Vodafone

Zpomalení je dost citelné. Mám ale zkušenosti pouze na chalupě, kde je špatný signál GPRS a po překročení FUP u VF je internet téměř nepoužitelný. V Praze na Edge se mi to ještě nepodařilo vyzkoušet.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

gurke | úte lis 10, 2009 10:37 pm

Dik. Ja sem z Plzne, tak s EDGE to SNAD nebude tak hrozný..

Someone else??

Uživatelský avatar spachal | stř lis 11, 2009 2:40 am

Jestli to bude ci nebude hrozne, to uz musis posoudit sam, je to proste 16kb/s, byly doby, kdy by to byla bajecna rychost (14.4 modemy ;) ..).
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Zahradník | stř lis 11, 2009 6:20 am

22 - 24 kb/s před FUPem, 2.2 kb/s a méně po překročení FUPu.

Pohybuji se po Praze a po středních čechách a nikde jsem nenarazil na horší signál než na EDGE (v Praze i 3G).

I po překročení FUPu lze používat internet (je to ale někdy trénink trpělivosti) a např. posílat příspěvky na toto fórum. :)

gurke | stř lis 11, 2009 10:32 am

Tak to je docela dobry :)
Btw nevite, jestli existuje nejakej textovej browser? jinak rozdil ˇezi o2 a vf je ten, ze vf ma skoro po cely cr edge, zatimco o2 ma ve velkych mestech 3g a jinak prakticky gprs :/ ale zase nema fup. Konec ot

Uživatelský avatar spachal | stř lis 11, 2009 1:59 pm

>Jirkus: vis jiste, ze po prekroceni FUP Ti opravdu rychlost klesa na 2.2 kb/s? Nepletes si to se spise 2.2 kB/s? :]
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

gurke | stř lis 11, 2009 2:38 pm

Plete ;-)

Jinak přehled nabídek všech operátorů najdete v mym topicu vedle ;)

Zahradník | čtv lis 12, 2009 10:21 am

spachal píše:>Jirkus: vis jiste, ze po prekroceni FUP Ti opravdu rychlost klesa na 2.2 kb/s? Nepletes si to se spise 2.2 kB/s? :]

Ano. :oops: :)

fracti0n | stř úno 17, 2010 8:10 pm

Jirkus, Spachal píše:>Jirkus: vis jiste, ze po prekroceni FUP Ti opravdu rychlost klesa na 2.2 kb/s? Nepletes si to se spise 2.2 kB/s? :]

Ano. :oops: :)

jj taky souhlasím a taky jsem už ztratil jakykoli nadeje ze bude nejaka firma s pripojenim, telefonovanim a nebo prachama aspon trosku fer ve stylu EU, protoze 100 MB FUP (co FUP není ale prachsprosty snižení rychlosti na nepouzitelnost) za ty peníze je fakt peklo. Bratr v UK platí za tel mín než já, má xkrat víc volnejch minut a sms a opravdu neomezené připojení, tzn. bez limitů, FUP a všech těhle nesmyslů (btw. zmínka na všech těch tarifech, kde nabízí "neomezené" připojení s omezením rychlosti po používání "neomezené" služby je fakt vtipný.) jako kdyby nabízeli auto který jezdí zdarma, ale když dojde v nádrži benzín, tak si ho prostě musíš dokoupit a nebo ti znížej rychlost na takovou, jakou to auto dokážeš tlačit, na to by asi nikdo nenaletěl co.) ale sorry za OT, jenom mě prostě štve přístup operátorů, providerů a bank...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika