nh4k45i | pát led 15, 2010 4:36 pm
Tak tenhle problém jsme tady už rešili, přesne jak říká Simi, mám telefon taky od té doby a k tomu Surfamail T-Mobile. Nikdy mi nic neúčtovali navíc a nyní z ničeho nic mi začlo chodit 600Kč doplatek za net - operátorka tomu vůbec nerozumí (iPhonu) a technik taky ne (teda aspon ten s kterým jsem mluvil). Všiml si někdo, že internet a ty doplatky začli lidem chodit od té doby co se začal iPhone prodávat v ČR ofiko? Já si myslím, že to je úmyslná zlodějna a s prodejem iPhonu začli klienty stahovat o peníze.
Vyřešil jsem to tak, že jsem si internet po roce a něco zrušil, protože platím navíc za nějaká data, která mi připadají dost zcestná a operátor tvrdí, že je to aktualizacemi......aktualizacemi čeho?FW?Blbost. Apps? No to bych si přece musel zapnout appstore a aktualizaci stáhnout manuálně a na pozadí iPhonu přece neběží nic (pokud to úmyslně nepovolíte a máte JB). PUSH notifikace? Kolik dat je asi potřeba přijmout pro to aby vám vyskočilo u apps číslo? Že by to dalo měsíčne okolo 50Mb ? Záhada....
iPhone 8Gb Listopad 07, iPhone 16Gb Květen 08, IPhone 3G 16Gb červen 10, iPhone 3Gs 16Gb červenec 10, iPhone 4 16Gb Prosinec 10, iPhone 5 Listopad 12, Macbook Pro 15'' 2.0 GHZ i7 16GB RAM 120GB SSD, Apple TV 2 Leden 12