mrtva wifi, fuzzyband nejde stahnout

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

miruna | pon dub 19, 2010 1:48 pm

mrtva wifi, fuzzyband nejde stahnout

Mozna by novy Fuzzyband 4 dokazal downgroadem zprovoznit wifi...Problem vsak je ze ho na iphone kde mi wifi nejde nedokazu stahnout. GPRS neustale vypisuje chyby v sock, adresach atd...zkousim to uz 3 dny a 3 noci. Na druhym iphone pres wifi jsem ho nainstaloval bez problemu. Poradi nekdo jak ho pretahnout pres pc na ten mrtvy ufon? Nevim presne ktery adresar nebo soubory pres [zakázáno] pretahnout....

diky

Uživatelský avatar Tony1 | pon dub 19, 2010 9:55 pm

Re: mrtva wifi, fuzzyband nejde stahnout

Zde je odkaz, ale 4 jsem nenašel jen 3.1.3 http://www.filestube.com/1872e7bd17dad5 ... 1-3-1.html tam stahneš Fuziband 4 v deb formátu pak nakopíruješ do iPhonu třeba přes WinSCP a ve stejném programu si najedeš do složky kde ho máš uložený a spustíš terminál a zadáš dpkg -i fuzzyband_3.1.3-1.deb pozor mezery zachovat tak jak je to napsané a máš nainstalováno.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

miruna | pon dub 19, 2010 11:30 pm

Re: mrtva wifi, fuzzyband nejde stahnout

Diky Tony1, jen neumim najit fuzzyband 4 v deb formatu. Pritom z cydie naistalovat na iphone jde (mam ho na tom druhym). Ta prokleta wifi uz me nici.
Nevite nekdo jaky flexkabel (cislo konekturku) je pro wifinu? Nejdou mi totiz vibrace, tak jestli to nesouvisi.....diky

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika