Ahoj lidove, prosim vas, mam problem..
u operatora jsem si zrusil pripojeni na internet (zbytecne to zere prachy)..ted vsak (zvlaste po restoru) zjistuju, ze by se mi ten internet OBCAS i hodil (ikdyz je pravda ze ne furt i Iphone s emi nevim proc neustale pripojoval na net a lezlo to do penez)..
Rekl jsem si teda, ze si z notasu zkusim nasdilet pres wifinu internet do iphonu..a treba vecer se kouknu na cydii, stahnu si neco, atp..
kazdopadne jsemt o resil, resil, az jsem to doresil..net se mi v Iphonu nacetl..v PC jsem tedy jeste trosku poupravil nastaveni a pic..od te doby se mi to uz nepovedlo nastavit (na tom iphonu se mi to povedlo JEN jednou, na chvilku pripojit)..
kazdopadne..
net mam od UPC..tahnu z modemu pres kabel do notebooku (windows XP tam mam..)..
zapnu wifinu..
vytvorim sit AD-HOC..
PC pripojim, po chvili i IPhone najde a pripoji se..
na PC se zobrazi, ze sit je pripojena..
na "PRIPOJENI K MISTNI SITI" nastavim sdileni internetu na: "BEZDRATOVE PRIPOJENI K SITI"..
iphone mi ukazuje, ze k siti je pripojen..kdyz vsak se zkousim pripojit na net..zobrazi se hlaska: "Safari nemuze otevrit stranku, protoze neni pripojeni k Internetu"..hral jsem si s nastavenim jeste tech IP adres a DNS a povedlo se mi to rozchodit nejak na hlasku "safari nemuze otevrit stranku, cilovy internet neodpovida.."..nebo tak nejak..
poradil by mi nekdo, jak to rozchodit??diky moc