Zdravím, zaujímalo by ma či je možné nejak spojazdniť internet cez operátora keď nemám paušál ani orange world, na Nokii 5800 mi internet išiel ale na iP ho nemôžem spojazdniť. Stále píše Nepodarilo sa aktivovať mobilnú dátovú sieť..Nemáte predplatené mobilné dátové služby. Ďakujem
no tak ked v nom najdeš nastavenie APN a to nakonfiguruješ ,tak potom možno ale to nebudu vedieť ani " odborníci " v Orindži skoč ku O2 oni maju kredit a normalny internet za 6? na mesiac + čo prevoláš
Je to len taká strela do tmy,ale keď som mal 3G-čko tak mi tiež net nešiel.Cez SBseting som mal zapnuté iba 3G a nič.Nevedeli si dať rady ani orindžáci.Tak som ešte zapol aj edge /3G+Edge/ a voalá.Net nabehol.No za pokus to stojí..
Múdri z neba nepadajú....ale debilov ako by zhadzovali..
Nie Nie..Bystrica je pokrytá 3g dá sa povedať fantasticky,ale problém bol v tom,že keď som mal zapnuté 3g net nešiel,keď som mal zapnutý edge net nešiel.Chalani v orangovi mi povedali,že mám kontaktovať predajcu telefónu ,lebo oni majú všetko dobre nastavené.Tak som doma skúšal skúšal až kým som nezapol oba naraz a išiel..
Múdri z neba nepadajú....ale debilov ako by zhadzovali..