Tethering iPhone 3G

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Shantry | sob čer 26, 2010 11:42 am

Tethering iPhone 3G

Zdravíčko,
zakládám tohle vlákno proto, abych se dozvěděl o novém postupu sdílení internetu PC - iPhone 3G.
Vyzkoušel jsem:

PDAnet - kvalitní jednoduché, bohužel pro verze umožňující sdílení také zabezpečených stránek (email, Aukro, Facebook) je placená, free verze pouze pro prohlížení html www bez zabezpečení

Mywi - neodzkoušeno, nerozchozeno.

Zná někdo alternativu?

makovice | sob čer 26, 2010 11:47 am

Re: Tethering iPhone 3G

MyWi .... rozchozeno, funguje resp. zapne oficialni Tethering, coz je nejlepsi zpusob pripojeni pres BT a USB :D
iPhone 4S 32GB - 6.0b1, MacBook 13" Alu (SSD + HHD) - 10.7.3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Shantry | sob čer 26, 2010 12:24 pm

To mě vůbec nenapadlo zjišťovat...jednou jsem to stáhnul, nijak jsem to neřešil a po 14 dnech mi to napsalo shareware version extendet a nazdar...
...takže ho mám nainstalovat znovu a pak se mi objeví v nastavení?

nejni někde nějakej návod?

MyWi v pohodě...udělal jsem restore a napsalo mi to že mám 9 dní do konce trial verze....USB a BT Tethering pak bude funkční nomálně?

Ronin | sob čer 26, 2010 12:47 pm

Nerozumim...sice jsem minuly tyden od O2 utekl, ale do te doby mi zcela stacila uprava nastaveni (neco co jsem stahl hned na zacatku), nebylo treba zadnych MyWi ci cehokoliv placeneho...
iPhone 3G 16GB od O2, fw 4.2.1, JB
iPhone 4 32GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
iPhone 5 64GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
Host
Host

Shantry | sob čer 26, 2010 1:40 pm

Citace smazána. Porušení pravidel. Přijdou přísnější tresty, snad vás to donutí prostudovat si je. Příště máš varování, pak budou bany. Beavers.

Od update tuším 3.0.1 O2 tethering znemožnil (vymlouvá se na Apple, který údajně neposkytuje podporu tetheringu na telefonech určených pro O2 - kvůli zabezpečení). To byl taky jeden z pádných důvodů Jailbreaku na mém iP. PDANet i Mywi je poskytováno ze Cydie zdarma jako trial verze. PdeNet neumožňuje ve free verzi zabezpečené stránky. MyWi sice ano, ale zase je časově omezen (uvidim co se stane po 9 dnech, kdy mě trial u MyWi vyprší).

Ronin | sob čer 26, 2010 6:46 pm

Shantry: Ja vim, vsak jsem na to dlouho nadaval a jen kvuli tomu delal JB. Ale jak opakuju, prestoze jsem mel verzi 3.1.2, tak mi stacil ten patch a zadny soft jsem nepotreboval, ten patch zprovoznil klasicky tethering. Navod jsem mel z jablickare:
http://jablickar.cz/tethering-v-iphone-i-pro-o2-nutny-jailbreak-a-mac/
Pouzil jsem ten na konci, jak je napsano EDIT. Funkcnost zarucena, ale je potreba JB (ale ten je treba i na ostatni tyto softy, ze ano...).

Ted jsem mel opacny problem, utekl jsem od O2 a nemohl jsem (na 4.0 nonJB) zprovoznit tethering u Vodafone - ani po restartech se neobevil, nasledne jsem zjistil, ze mam porad zapnuty O2 profil a stacilo ho odstranit a vse fungovalo :)
iPhone 3G 16GB od O2, fw 4.2.1, JB
iPhone 4 32GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
iPhone 5 64GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
Host
Host

juzi | stř črc 07, 2010 3:40 pm

ja mam trosku iny problem ...

zapnem si zdielanie a ked pripojim kabel tak mi tato polozka z menu uplne zmizne ... robi mi to odkedy som si na 3g 16gb nahodil iOS4

skusal som JB aj cez redsnow aj cez pwnagetool a nepomohlo ani jedno ...

ma niekto nejaky napad ?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika