Timeout připojení na net

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Littlepaul476 | čtv črc 15, 2010 9:06 am

Timeout připojení na net

Zdravím,
chtěl bych se vás zeptat, jak dlouho vám trvá v iOS4, než jakákoliv aplikace (obyčejné Weather např.) zahlásí, že se nemůže připojit na net v případě, že máte všechna připojení vyplá (wifi/3g/cellular). U mne to totiž trvá dobrou minutu (někdy i dýl) a to je blbý, protože některé aplikace se třeba dál nehnou, než zjistí, že sem offline.
V 3.1.3 pokud jsem byl offiline (cellular vypnout nešlo, ale měl jsem fake APN, navíc sem měl a mam stále data zakázána u operátora), tak to aplikace hned věděly a rovnou při spuštění se házely do offline modu.
Chci pouze zjistit, esi je to problém globální nebo jenom muj.
Díky
Host
Host

Uživatelský avatar iphonik4 | čtv črc 15, 2010 9:38 am

Re: Timeout připojení na net

Mě to nahlásí hned tak do 5 sec., jinak když chodíš do "online" app, proč se nepřipojíš??
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
iPhone expert
iPhone expert

Littlepaul476 | čtv črc 15, 2010 10:05 am

Hmmm, tak toho sem se bál, že je to jen u mne :(
Nepřipojim se, když jsem mimo wifi. Jak jsem psal, nemám žádný datový tarif (měl jsem, ale po 2 měsících po faktuře od T-Mobile na 500Kč a 900Kč letěl do hajzlu). Ty aplikace třeba jako Geocaching si data kešují, takže fungujou i offline, i když by se dalo říct, že je to primárně online aplikace.
Dělal jsem pouze upgrade na iOS4 (a reset síťových nastavení), tak by možná pomoh restore bez zálohy, ale to si nemůžu dovolit, to přijdu o data a restore se zálohou by asi nepomoh, tak holt na to kašlu :(
Host
Host

Uživatelský avatar iphonik4 | čtv črc 15, 2010 10:43 am

Tak restore se zálohou mužeš provést, to kolikrát taky pomůže, ale doporučuji ho udělat z DFU.
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
iPhone expert
iPhone expert

Littlepaul476 | ned črc 18, 2010 11:32 am

Tak ani restore z DFU nepomohl. Sem ale zjistil, že nejdou ani MMS, takže určitě mi nefungují ani cellular data. Navíc nevidím v menu nastavení APN, takže je určitě vadnej ten plist s nastavením. A bohužel se vrací do iPhonu ze zálohy asi. Budu muset počkat na JB a spravit to ručně nebo dát restore bez zálohy.
Proč sakra nejsou sandloty od aplikací normálně přístupné přes usb jako fotky, to by vyřešilo takovejch problémů. A i 3rd aplikace by nemuseli řešit pořád nějaký importy/exporty dat přes wifi,www a jiný blbosti. Sice to trochu našlápli teď s tím data sharing přes iTunes, ale to je pořád málo. Ach jo :(
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika