Orange world na iphone 3G (z t-mobile, JB, OS 4.01)

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

TužoGT | stř srp 04, 2010 11:38 am

Orange world na iphone 3G (z t-mobile, JB, OS 4.01)

Mám iPhone 3G 16GB. Bol kupovaný v T-mobile. Má software 4.01 s JB, orange world, ktorý je funkčný na iných mobiloch. No tu mi to nefunguje. V menu je zmena APN na " internet" možná, len keď je sim mimo prístroja, alebo je tam sim O2, tam to všekto funguje. No Orange mi nefunguje ani keď APN nastavím cez iPhoneConfigurationUtility. Bol som už v dvoch predajniach orange, no nikdy mi nevedeli poradiť, keďže tam majú návod akurát na software 2.02. Ako to spojazdním?
Ďakujem za odpovede

Uživatelský avatar rony | stř srp 04, 2010 1:01 pm

Re: Orange world na iphone 3G (z t-mobile, JB, OS 4.01)

v cydia je mozno na to nejaky fix. ja mam tiez 3G z t-mobile sk, tiez Orange, tiez OW a normalne fungujem, nic zvlastne som nerobil.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

TužoGT | stř srp 04, 2010 3:33 pm

Je na to APN changer, ale ten mi nechce fungovať, vždy ho zle nainštaluje. Skúšal som aj http://www.unlockit.co.nz/unlockit/ , profil sa nainštaloval, aj APN je internet,ale aj tak to nefunguje. Internet pritom funguje na iných mobiloch,ako som skúšal. BTW, aký máš FW?

kuma | pon srp 09, 2010 2:51 pm

aky si pouzil JB?? ja mam iOS 4.0.1, zapol som 3G, Edge v SBS setting a vsetko ide ako ma... 02 na slovensku ma vsade edge, stym ti tvoj ifon mozno nerobi problem, ale s 3G, ktore mas pravdepodobne zapnute v nastavveniech uz ifon problem ma.. vsetkemu na vyne moze byt JB..
iPhone 3G, 8GB Black, Orange-sk
iPhone 4S, 16 GB Black, Orange-sk
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na WiFi, EDGE, GPRS, 3G problematika