500 MB mi u Vodafonu stačilo na 14dní... A pak absolutně nepoužitelné....
Lezu po webu, emaily, občas ICQ, Waze jedu online.
Upozorňuji, že mám Vodafon Kartu,teď prohlížím nabídky operátorů hledám předplacenku s cca. 1GB FUP měsíčně.
Štvě mě to, že u předplacenky si zaplatím 500MB na měsíc. Proč to je omezený měsícem? Vyčerpám za týden, fajn, zaplatím si dalších 500MB... A ne 14 dní čekat....
Nabídka je pro předplacenky tragická.
Vodouch má 3 možnosti -
1. Vodafone Internet v mobilu na den - 5MB FUP - 17Kč/24 hod
2. Vodafone Internet v mobilu - 100MB FUP - 177Kč/měs.
3. Vodafone Internet v mobilu naplno - 500MB FUP - 315Kč/měs.
Proč sakr nejde pro předplacenku aktivovat Připojení na stálo - 3GB FUP za 525Kč/měs.? Nebo si prostě FUP "dokupovat". Třeba po 100MB...
Všichni operátoři nabízejí iPhony a nikdo pro iPhone nemá datový tarif. Zajímavé, že u O2 pro BlackBerry nabízejí tarif za 299Kč/měs bez FUP !
Z iPhonu tímpádem udělali mobil s MP3 a videem s občasným připojením k internetu.
WiFi vs. 3G po překročení FUP

a WiFi v PC...

Tehle můj výplod jsem jim poslal emailem a přišla mi tato odpověď:
Dobrý den,
děkujeme za e-mail a mrzí nás, pokud došlo k situaci, která způsobila Vaši nespokojenost.
Je nám to líto, ale skutečně nabízíme pouze datové tarify za cenu a s FUP, jak uvádíte. K Vodafone kartě si však můžete aktivovat i Připojení na stálo za 525 Kč s FUP 3GB. Budete ho mít aktivní 30 dní stejně jako Vodafone Internet v mobilu naplno.
Věříme, že Vám uvedená informace pomůže a že budete se službami Vodafonu spokojený.
Přejeme Vám hezký den.
Jitka Přepechalová
Oddělení péče o zákazník